Бай Ганьо Борисов и Отмъщението на Лошия ГЕРБ-ерски Мат*риял! – Коментарът, който Взриви ФБ! Виж Тук:

Борисов гримасаНоминацията на Цецка Цачева за кандидат президент на ГЕРБ стресна и възмути българския народ. Дори съпартийците на премиера се втрещиха, но най-дисциплинирано запазиха многозначително мълчание.

Няма обаче на какво да се чудим, драги сънародници. Смехотворното Борисово „назначение“ – Цецка Цачева – Президент! си е напълно логично. Поне за него.

Днес всички в един глас скандират и истерясват: Цецка – такава, Цецка – онакава, тя не е мъж, пардон жена, тя е душата на всяка среднощна пиянска компания и тъй нататък… Ама не е Цецка виновна. Кой докара Цецките, Румянките и пр. Калинки във властта?  Ами – Той!

Назначенията на Борисов са си все такива – неудачни! И кое от кое по-нелепи! Като започнем от Румяна Желева, която шокиращо се провали в Еврокомисията. И се провали пред комисия на ЕНП, която предварително бе наговорена да я пусне!

Продължаваме с Ана-Мария Борисова, която Той назначи, след като я срещнал „на ъгъла на светофара“. Следва Симеон Дянков (Малката пица), който оряза всички социални плащания, Румяна Бъчварова- социолог, но по сегашно призвание – тотално провален вътрешен министър, Меглена Кунева, дето затвори блоковете на АЕЦ „Козлодуй“, а сега е министър, назначен да затвори и образованието, Божидар Лукарски – адвокат, но при Борисов – министър на икономиката, за когото се говори, че прясно младата му съпруга разбирала повече от икономика и т.н. и т. н…

Назначената от Бойко Борисов „славна кохорта“ от „велики“ държавни мъже и жени продължава с едно светло име – това на Росен Плевнелиев!!! Псевдопрезидента, известен единствено с това, че успя рязко и брутално да раздели и противопостави нацията! Най-вече с това, че не пропускаше възможност да обяви Русия за агресор и наш враг. Правеше го срещу US-заплащане по време на целия си 5-годишен мандат с ясното съзнание, че 90 % от българите са русофили!!! И накрая бисерът на сътворението Борисово – Цецка Цачева.

Ако се питате толкова ли е елементарен и прост Борисов, та ги избира и назначава все такива некадърници, ще ви отговорим: Премиерът ни не прави тези избори сам! Правят ги други. Да оставим настрана посолството на САЩ, без чието благоволение нито едно решение на правителството на ГЕРБ не се реализира в България.

Да се съсредоточим върху другия Борисов, който се крие вътре в изваяния с американски пари медиен герой, и върху неговите истински подбуди! Защото именно тъмното минало на Премиера ни Слънце дава възможност на западните посолства да си разиграват коня в държавата ни.

Ако погледнем по-внимателно назначенията му, ще видим, че всички те имат нещо общо. А то е, че назначенците не стават за работата, за която са избрани. Не са компетентни! И  понеже не са, те трябва да слушкат своя Началник. Така цялата власт се съсредоточава в ръцете на некомпетентника Борисови. И привидно всичко е наред: Подчинените слушат Началника си. Той пък слушка своите Началници от Брюксел и Вашингтон. Идилията е пълна. Но точно тук идва неочакваният и огромен парадокс:

Именно „любовта“ на Борисов към послушковците го изтласка днес на ръба на пропастта и вещае очевиден крах на политическата му кариера. Както знаем премиера се води от две максими: „Аз съм прост и вие сте прости, а вие, освен че сте прости, сте и лош човешки мат*рял“. И понеже, цял живот е бил сред прости хора и лош материал, той няма особено желание да общува с умни такива, които имат собствено мнение. Затова постепенно започна да губи ориентири, попадна в една измислена действителност, която няма нищо общо с реалността. Света в главата на Борисов е една псевдореалност, в която всички му се подчиняват, а той е най-великия! Именно затова в истеричното си желание да изпъкне Той постепенно започва да се загражда с все по-гротескни фигури.

Но последните две – Плевнелиев и Цачева, наистина преляха чашата на народното търпение. „Лошият човешки материал“, с който се обгражда Борисов, му отмъщава, като изсипва върху него цялото отдавна трупано народно негодувание срещу едно „управление“, което е лишено от мисъл за хората, държавността и въобще бъдещето на България.

Защото управлението и властта в момента, не се крепят на Борисов, Плевнелиев и Цачева, а на онези 30 и повече милиарда заеми, изтеглени от ГЕРБ, които всички ние и нашите деца, ще трябва да плащаме. Борисовото управление – Управлението на един глупак, който беше достатъчно нагъл да загроби България с кредити и мигрантски потоци.

Да, най-страшното тепърва предстои! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Малееееееееееее……………ама много прост човек е пожарникаро ама тоя тупан ще счупи ГЛУПОМЕРА! Ле – ле – ле-лееееееееееееееееееее……….

  2. Простият се обгражда с прости, за да блести на фона на тъпаците

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *