Лили прибира 150 бона от Брендо

Лили Иванова гаджеНеостаряващата прима  на българската естрада Лили Иванова е сключила  договор за серия от участия в баровския комплекс „Оазис“ край Лозенец.
Тя ще изнесе скъпи концерти на живо на брега на морето , които до края на август докарат в банковата й сметка  над 150 000 лева.

Договорът е със свързаните с Евелин Банев – Брендо компании „Б. М. А.“ и „БД Спорт“, които вече не са негови. Спряганият за кокаинов крал бизнесмен ги подари  на бившата си съпруга Моника Добринова през 2007-а.

Задкулисно обаче Брендо се превърна в едноличен собственик на луксозния „Оазис“, като сложи кошмарни  такси и ужасни цени, които набързо изгониха обикновените туристи и превърнаха райското кътче в изолирано място за почивка на звездите, тайните любовници от шоубизнеса и  част от партньорите на Банев от ъндърграунда.

Лили  ще пее за гостите в огромния ресторант на суперлуксозния Малтийски замък, предвиждат се и още два концерта под открито небе буквално на морския бряг – в  „Хасиенда бийч“. Естрадната звезда от години се радва на гостоприемството на Брендо за част от летния си отдих и се радва на изключително любезно посрещане край Лозенец, за което даже не плаща.

Там Лили си  без страх от папараци и нахални фенове, подсигурена с денонощна охрана, а  специален екип от готвачи се грижи за стриктния хранителен режим на поп иконата. Благодарна  за специалното отношение Лили пък винаги прави по няколко концерта в комплекса и това вече е традиция. Това лято тя пак ще забавлява гостите там.
Официално изчезналият от България  бизнесмен и  няма нищо общо с баровския курорт. По документи  луксозният комплекс е построен от чужда офшорка, с която Брендо  няма как да бъде свързан офииално, но от прокуратурата обаче не смятат така и срещу Брендо бе образувано дело за пране на пари точно заради „Оазис“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *