Кървави Избори догодина! Цветанов Заплаши Народа: АКО НЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА ГЕРБ – и Бизнесът, и Държавата ще ФАЛИРАТ!

ГЕРБ са се окопали във властта надълбоко и ще бранят ключовата си позиция със зъби, нокти… и до кръв. Такова внушение отправи с днешната си агресивно-пропагандна реч пред симпатизанти в Банско и Благоевград Цветан Цветанов. Вторият в ГЕРБ успокои все по- оредяващите редици на партията си, че предсрочни избори няма да има.

„Предсрочни избори искат единствено БСП и затова все се конфронтират с нас. Но такова едно поведение е национално безотговорно. БСП са се вторачили във властта и нехаят за бъдещето на страната“, категоричен бе Цецо.

Според мъжката секретарка на Бойко, социалистите не искали да признаят огромния успех на българското европредседателство и затова постоянно измествали вниманието на обществото в други посоки.

И още „бисери“ с марка Цветан Цветанов: БСП нарочно поискали вот на недоверие към правителството по темата „Сигурност“, защото била „най-чувствителна“. Но инак нямали никакви реални основания да искат падането на кабинета „Борисов-3“. Правели го, само за да се конфронтират.

„Нинова и Добрев явно не си дават сметка, че едни предсрочни избори ще нанесат тежки щети на бизнеса, ще донесат несигурност за инвеститорите и за икономиката“, заяви уверено Цветан Цветанов.

Какъв бизнес, бе Цветанов?!? Какви инвестиции и каква икономика бълнуваш? Санким остана нещо читаво, здраво и работещо в тази държава след 9-годишното опустошително торнадо, наречено ГЕРБ?!

9 години ти, Борисов и цялата ви гербаджийска шайка методично и системно унищожавахте дребния и среден бизнес, а едрия го окрупнихте, придобихте и превърнахте в задушаващ всичко и всички монопол.

Малкото чуждестранни инвеститори, които отварят фирми или фабрики у нас, пък се държат с българските работници като с бели роби. Плащат им мижави заплати, колкото да не умрат от глад. Защото трябва да заделят пари и за вас.

Без дребен и среден бизнес и с работещи бедни с най- ниските заплати в Европа – за каква икономика изобщо може да се говори? През последните години по-големият дял от чуждестранните инвестиции у нас всъщност идва от трите милиона български гастербайтери зад граница. Ето това Цветан Цветанов най-нагло нарича „икономика“?

Според последните социологически проучвания, ГЕРБ и БСП вече са с изравнени сили. Което означава, че местните избори догодина ще са изключително тежки. И ако партията на Борисов не удържи позициите си на местно ниво – следват предсрочни избори.

ПОБЕДА НА ВСЯКА ЦЕНА… ИЛИ ГЕРБЕРЪТ УВЯХВА!

ГЕРБ го раздават лежерно, но истината е, че здраво им смъди под лъжичката. Цветанов се похвали, че за местния вот партията е с вече готови листи и в пълна бойна готовност… да брани с кръв феодалните си крепости.

СУЛТАН ЦЕЦО ПЛАШИ РАЯТА

„Местната власт е пряко зависима от стабилността на държавата“, заяви още Цветанов, и тези му думи не бяха никак случайни. Те могат да бъдат разчетени само като заплаха към населението. И значат: „Ако ГЕРБ паднат от власт, лошо ви се пише!“ И още: „Ако в някоя община спечели кмет от БСП, същия няма да получи абсолютно никакво финансиране от държавата, т.е. от ГЕРБ.

Изборите са чак след година, но управляващите отсега ни подкараха със заплахите. Причината е повече от ясна – губят почва под краката си и това ги изнервя. И няма как да е иначе след като цяла година Борисов и ГЕРБ ни упояваха с европредседателството и проблемите на Западните Балкани… само и само да не лъсне зловещата истина… че България гасне!

За 10 години гербаджийско управление неразрешените драми и несправедливости се трупат все повече… и се трупат на все по-големи камари. Из недрата народни вече долита тежко боботене…като от вулкан… малко преди да изригне! И колкото по-късно избухне, толкова по-гръмовна, рушаща и всепоглъщаща е стихията му. Стихията на народното недоволство, която ще помете всички сатрапи и изедници, за да срути глобалния ред на Западния Антихрист. И да въздаде социалната справедливост. Точно така ще се случи. Помнете ни думата! Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Ако помислим върху отхвърлянето на каквито и да е избори, на кому са нужни те, след като българският народ не живее добре

  2. skandalno.net, четем Ви с удоволствие и с констатацията, че сте най-обективната медия! Особено материалите на Надя Колева са абсолютно точни, отразяващи истината. Без излишен патос, неподправени и компетентни. Благодаря, дерзайте все така!

  3. Цв.Цветанов иска да каже,че ако Герб загубят изборите,мафиотския Герберски бизнес ще рухне.

  4. Цвъкане,не ни ЗАПЛАШВАЙ,да те е.а у физкултурника!
    НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО НАРОДЪТ ГУБИ 29 години!
    Изгубихме ПРЕДОСТАТЪЧНО!
    ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ,КРАЙНО ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ НЕ САМО ГЕРБ И БИЗНЕСА ,НО И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПАРТИИ НА ПРЕХОДА,ВСИЧКИ ЧУЖДОПОКЛОННИЦИ,РУШВЕТЧИИ,ПРОДАЖНИЦИ ,МАФИОТИ И ПР.ДА БЪДЕТЕ НАРИТАН В ЗАНДАНИТЕ И С КОНФИСКУВАНЕ НА ВСИЧКО ОГРАБЕНО И ПРИВАТИЗИРАНО,КОЕТО ДА СЕ ПОЛЗВА ОТ НАРОДА И ДЪРЖАВАТА!
    КОЛКОТО ДО ЗАПЛАХИТЕ ТИ ЗА КЪРВАВИ ИЗБОРИ,ГАД МРЪСНА,В СТИХОТВОРЕНИЕТО „ХАДЖИ ДИМИТЪР“ МНОГО ЯСНО Е КАЗАНО,А ИМЕННО,ЧЕ:“ТОЗ,КОЙТО ПАДНЕ В БОЙ ЗА СВОБОДА,ТОЙ НЕ УМИРА!НЕГО ЖАЛЕЯТ ЗЕМЯ И НЕБО,ЗВЯР И ПРИРОДА,И ПЕВЦИ ПЕСНИ ЗА НЕГО ПЕЯТ“!!!
    АЗ ЩЕ ДОПЪЛНЯ И СЛЕДНОТО:“КОЙТО ИЗГУБИ ЖИВОТА СИ ЗАРАДИ ВЯРАТА СИ,ТОЙ ВЕЧНО ЩЕ ЖИВЕЕ“!
    АКО ИМАШ МАЛКО СИВО ВЕЩЕСТВО В КРАТУНАТА СИ,ЩЕ СЕ СЕТИШ КАКВО ИСКАМ ДА ТИ КАЖА НА ТЕБ,А И НА ВСИЧКИ ТВОИ ВОЖДОВЕ,СЪМИШЛЕНИЦИ И ПР., ЛУЦИФЕР БЕЗБОЖЕН!!!

  5. Ревизия на доходите, съд, присъди, конфискация на откраднатото, затвор и това да стане за всички, които управляваха държавата след „демократичните промени“: Депутати, министри, кметове и директорски бордове!!!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *