Разкритие: БОРИСОВ Е ИСТИНСКИЯТ СОБСТВЕНИК НА АЕЦ „БЕЛЕНЕ“! Никакъв Български поток няма да се строи!

От формална и реална гледна точка идеите за някакъв нов „Български поток“ са пълна глупост, особено след визитата на главатаря на мафията Борисов в Москва, който потърси там последен шанс да се спаси от народното възмездие.

На първо място този „поток“ няма да е български по простата причина, че България вече я няма. Може би в Москва не са разбрали, че държавата България беше ликвидирана именно от Борисов и мафията, докопали властта и парите на българите, от които, от останалите все още на територията 5 млн. души, 75 % живеят на ръба на оцеляването- т.е. нямат пари за ток, вода и хляб, камо ли за някакъв газ.

По наши и европейски изчисления Борисов нанесе унищожения на България за над 100 милиарда евро. И не е завършил. Отделно са 20-те милиарда от спирането на „Южен поток“, Белене и „Бургас Александруполис“. Още толкова са загубите на Русия и на съседните Гърция, Сърбия, Унгария и Австрия.

Заради спрения преди години от Борисов „Южен поток“ започна и новата фаза на кризата в Близкия Изток и войната в Сирия. Гръмна и скандалът с доставките на оръжие от Борисов за джихадистите в Сирия, воюващи и срещу руските военни там.

На второ място, газът по „Български поток“ въобще не ни е нужен, тъй като страната вече няма нито промишленост, нито газифицирани домакинства.

Разбираме терзанията на „Газпром“ да разиграва фикцията „Български поток“ като коз срещу „Турски поток – 2“, TANAP или транзита в Украйна. Но това ще спаси само мафията у нас, която вече няма откъде да краде – еврофондовете спират, на местна почва всичко е ограбено. Но приходите от газовия транзит ще са добре дошли.

Същото се отнася и за реанимирането на АЕЦ Белене. ЧЕЗ, която за никого не е тайна, че е собственост на Бойко Борисов, вече си купи атомната централа. И сега се надява отнякъде да й докара ток.

Достатъчно!

Газ, атоми и нефт – само след гаранции и народно обсъждане, и след унищожението на социалния експеримент – „Мафията си има държава“, завършил със социалния екскремент Б. Борисов.

Автор: Красимир Иванджийски източник

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *