Кучкова залепи 50 бона инвестиции върху лицето си

Кучкова операцияНад 50 хиляди лева  е инвестирала носителката на титлата „Мис Плеймейт 2013“ Елена Кучкова за изглаждане на дребни според нея недостатъци по лицето си.

Откакто спечели най-мечтаната за родните кифли титла, блондинката е премоделирала реконструирала напълно  физиономията си, но вместо да внесе в нея някаква индивидуалност, тя просто се е превърнала в поредния клонинг на стандартните Барбита и вече дори не прилича на онова момиче, което спечел титлата с естествения си чар.

Дори далечни нейни познати  се оплакаха, че често не могат да я разпознаят на светските събития, защото се слива с тълпата.

Тя обаче горещо отрича и твърди, че промените на лицето й са от скъпите кремове, които използва, а иначе имала  само корекции в бюста си.

Само че приятелките й твърдят друго. Тя просто се е пристрастила към пластичните операции. Та поетапно си направила ринопластика, моделирала си скулите, подложила на  пластика на лицето и  и клепачите, изгладила си челото и си оформила страстни устни със скъпа процедура. с

Най.добра съветничка по пътя на пълната промяна и била  съквартирантката й от „ВИП брадър“ Зорница Линдарева. Зори също не пропуска да инвестира в тялото си и да брои пари на пластичните хирурзи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *