Шок! Кучкова развя голи ц*ци в Брадъра

Куц ццЕлена  Кучкова най-после се открехна и заряза държанието си на девствена колежанка.

Досега тя се държеше повече от прилично и беше започнала да доскучава на зрителите. Откакто обаче Иво Аръков започна да я ухажва и между тях да прехвърчат искри, плейметката  изведнъж придоби кураж и започна да плува в собствени води.

Повод да се съблече й даде гарантираното присъствие на Иво в двора, който заедно с Ива Екимова бе затворен под стъклен похлупак от продуцентите, за да се пребори за багажа на поне двама от участниците. Съквартирантите използваха хубавото време и налягаха по шезлонгите или направо на рогозки на земята, за да поемат малко слънце. Под предлог, че не иска да й се очертава горницата на банския, Кучкова се съблече гола до кръста и уж свенлво легна по корем, но се въртеше и се показваше ту едната й, ту другата гърда.

Какво ги криеш, дай малко да погледаме, за да оплакнем очи,  примолиха се мъжете. На плеймейтката жокер не й трябваше и изпъчи силикон към слънцето, а мъжете изръкопяскаха. Само да имам нещо за зърната, че да ги покрия, каза смутено Елена. Жени  Калканджиева веднага намери решение на проблема, като обели от консервите кръгли етикети с лика на Тачо и замаскира прелестите на Кучкова.

Веднага последва молба и Линдарева да се разголи. Тя също не му мисли много и се наложи Жени да залепя и нейните зърна за благоприличие. Владо Въргала също се изтипоса гол до кръста и с кръгчета на гърдите, но при гледката на двете силиконки, на него никой не му обърна внимание.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *