Бареков се развел тайно веднага след евроизборите, вече е ерген

БарековНиколай Бареков вече е ерген.

Той се е развел тайно, набързо и по взаимно съгласие с жена си Евгения в Брезнишкия районен съд. Това не отнело много време и остало далеч от очите на медиите.  Решението на  магистратите е от 30 юли тази година Не е ясно каква е причината Бареков да се развежда точно в Брезник, но най-вероятно не е искал допълнително да оронва авторитета си пред евентуалните избиратели и да му падат процентите в изборите заради личния му живот.

Разводът между него и Евгения е станал случайно или не  няколко дни, след като се роди  вторият син на лидера на ББЦ – Александър, който пък е плод на тайната му  любов с Мария Календерска.

Бареков и Евгения се ожениха  два пъти, единият  през 2008 година, а пищната церемония беше в Пловдив. Две  години по-рано пък двамата се  венчаха си пред общината. На тържеството почетен гост и кум беше лично Бойко Борисов.

От голямата любов на Николай и Евгения  се роди Николай младши още преди сватбите. След няколко години  брачно щастие обаче семейството на Бареков започна бавно  да се разпада, но не и бизнесотношенията между съпрузите.

От средата на лятото Бареков вече е напълно свободен мъж, но това беше запазено в тайна. Засега  няма индикации той  да се жени за майката на второто му дете Мария Календерска.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/oDP5gtXWH3Y

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *