Анелия се оплака, че не може да се изчишка от работа

Анелия цициМъжете вече се плашат от мен, призна Анелия. Те не харесват самостоятелни жени, които са независими и горди.

Всичко, което съм могла, съм  постигнала вече в живота. Аз съм независима, аз съм самостоятелна. Никой не може да ми заповядва, никой не може да ме командва или да ме подчини.

Аз не държа мъжът до мен да е изключително  богат. Всички гледат първо какви пари има партньорът им и тогава се хващат с него. За мен е важно той да ме обича.  Да не е милионер, но да има прилични доходи, защото ще изпадне в неловкото положение аз да го храня, а такава връзка не може да съществува дълго. Той трябва да се изхранва сам и да дава своя принос и в общите разходи.

Това заяви в в ефир  попфолк певицата. Бившата половинка на Коко Динев твърдо опроверга слуховете и каза, че в момента няма сериозен мъж до себе си. Бих родила още едно дете, но  на мъж, който наистина ме обича. Обаче такъв няма на хоризонта. Приятелките ми ме упрекват, че съм груба и директна, че казвам истината в очите, обаче пък на мен ми омръзна да съм миличка и любезна, да се правя на кукла и на фръцла.

Астроложки ми казват, че кармата ми в живота била  да създам семейство. Това е вярно, аз го усещам, но  не мога да си губя времето с излишни връзки, искам да  стане емоционално и внезапно Но кога да стане, като  толкова работя, че нямам време да се изчишкам, с извинение, изплака певицата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/y3u0S5z1gwo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *