От последната минута: Крият Тайно Проучване С КОЛКО ПАДА ГЕРБ в неделя! Виж Тук:

Смазваща преднина на БСП на изборите в неделя показва социологическо проучване, поръчано и финансирано от една от партиите, която обаче не е нито БСП, нито ГЕРБ.

Според изнесените от сайта „Фрогнюз“ данни, разликата между БСП и ГЕРБ е  25,3% за „левите” срещу 17,7 за хората на Борисов.
Трети внезапно изскача Марешки с партията си „Воля“. Формацията на варненския бизнесмен получава доверието на 12,8 на сто от анкетираните.

Патриотите, които доскоро бяха сигурни в третото си място, са паднали на четвърта позиция с едва 6,8 процента одобрение, което е два пъти по-малко от спечеленото на президентските избори през ноември.

Всички останали партии засега са под 4 процентната бариера. Дори ДПС, което си дели турските гласове с ДОСТ. Тъкмо по тая причина и двете етнически формации падат под бариерата.

Доколко е вярно изследването можем само да гадаем. Че тайната партия, която го е поръчала, е тази на Марешки, си личи по процентите, които получава.

Те обаче са много близки до тези, които той взе на президентските избори, затова за манипулация може да се говори, но в рамките на един-два процента. Освен това на хората не им пука коя партия ще ги управлява, стига да имат евтин бензин, а варненецът се кани предизборно да отвори първата си бензиностанция в София, после още две в различни квартали на столицата.

Съвсем логично е и сгромолясването на Патриотите, защото не направиха нищо по време на предизборната си кампания… Ако не броим отровните стрели, които Валери Симеонов пускаше от време на време по президента Радев, спорадичните изказвания на Сидеров странното мълчание на Каракачанов.

Тримата лидери на Националистите са в поза изчакване. Чакат да се намърдат в парламента, което им е гарантирано. Оттам нататък следва разцепване на измислената им коалиция, тъй като нямат общо виждане за бъдещето на България. Симеонов има далавера да продължи разтакаването на строежа на оградата по границата и напрежението с мигрантите, защото от това печелят фирмите му. Волен клони към Русия, а Каракачанов се е вторачил в проблемите в Македония. Но не чак до степен да се размърда и да направи нещо.

Днес родните социолози отново гърмят, че разликата БСП-ГЕРБ била по-малка от процент и всичко щяло да се реши на 26 март. Целта е ясна. Искат да събудят и мобилизират отдръпналия се герберски електорат и отново да го пратят до урните.

Но електорат се лъже веднъж и най-много два пъти. Защото на третия – спира да вярва. Защото и слепите виждат, че в България не само нищо не се подобрява, ами става и по-зле, властта става все по-авторитарна, а управниците – все по-нагли.

Втората тайна цел на равния резултат, прогнозиран от социолозите, пък е да не се мобилизира повече от левия електорат. Така заръчали тези, които си плащат. А е знайно, че повечето социологически агенции са рупори на ГЕРБ, докато на малкото останали честни не им се дава думата в медиите.

Стигна се и дотам, че бе пуснат слух, че в някои общини ГЕРБ-ите водели с много на малко, но го пазели в тайна. За да съкрушат опонентите си от БСП на 26-ти.

В това вече никой не вярва, защото дори измислената соросоидна партия да водеше с 1 процент, Борисов щеше да прави кълбета по площадите и да се заканва на Нинова, че ще я смачка.

А той хленчи като девица по всяка телевизия и плаши народа, че комунизмът се завръща.

От това обаче е уплашен само той и свитата му.

И платените интернет тролове, плюс хората, наети с връзки и незаслужено на държавни службички.

Останалите викат: „Ура, че робството на ГЕРБ най-после свършва!“. Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Има ли още някой да вярва на социолози? Много ще се изненадат пак горките!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *