Борисов разтърсващо: В ГЕРБ МЪЖЕТЕ СМЕ ПО-НЕЖНИ, нуждаем се от специално отношение! Виж Тук:

Последни метри преди финала на 26-ти и предначертания крах на ГЕРБ! Но неуморният Борисов отказва да си го признае и продължава да тича като шивачка-многомашинничка в стремежа си да изпълни една безсмислена петилетка за 20 дни.

Затова и както го гледаме по новините как агитира по читалища и селски мегдани, превключим ли на друга програма, виждаме го и там – как ръси „мъдрости“ в поредното тв. студио.

Сутрин е в сутрешния блок, вечер – в специализирано предаване…

И понеже речниковият запас на водача на герберската партийна глутница не е особено богат, и му стига само за три теми-  магистрали, саниране и лошите комунисти, при неделното си гостуване в Бтв Винету отново подкара комунистите.

И направи най-безумното признание: „Понеже в БСП жените са мъже, при нас мъжете са по-нежни и затова трябва да ги защитиш“, изцепи се Борисов. Визирайки първо себе си, защото водещият Светослав Иванов му задавал неудобни въпроси и така наливал вода в мелницата на БСП.

Във въпросите на гербоугодния водещ от соросоидната тв. Бтв всъщност нямаше нищо неудобно. Просто водещият нямаше как да не попита Вожда по щекотливата тема защо е уволнен Гарелов и пращал ли е Борисов SMS на Герджиков.

Хитрият Борисов обаче тутакси влезе в ролята на „нежен мъж“. И така се „възмути“ от напомнянето за SMS-а, че чак темето му се изпоти.

„Какво ми вменявате на мен такива неща“, изписка той с театрален фалцет, на който би завидял и Азис.

„Не пиша на никого SMS-и, как така и откъде-накъде смяната на неговия (визира служебния премиер Герджиков-б.а.) политически съветник някой ще ми я приписва на мен? Нали Радев призна, че правителството е негово? Как така ще му се мешам аз? Изобщо не ме интересува никакъв Гарелов, нито кой е, нито какъв е! Някакъв си ДС-агент… или пък г-жа журналистката, дето ще ме съди- дъщеря на ДС-агент. С тия няма да се занимавам“.

Байчото отново демонстрира къса памет и „забрави“ колко пъти е стоял удобно на стола пред Гаорелов и как редеше сладкодумно върволицата си от лъжи колко добре си живеят българите. И как от неудобство пред простащината му доайенът на „Панорама“ не го прекъсваше или пък му задаваше уговорени въпроси. Но днес вече Бай Х*й не познава Гарелов и даже не ще и да знае кой е.

Но пък към нежните мъже от ГЕРБ, според същия тоя Бай Х*й трябвало да подхождаме нежно.

Пропуснали – пропуснали. Забравили – забравили. Играят си с телефончето, ами какво друго да правят? Пускат смс-чета докато са в ефир, ами характерно е. Нормално е. В крайна сметка, Делян Добрев си е наше момче. Простено му е!

Обявявайки обаче и себе си за нежен мъж, Борисов хвърли в потрес попрезрелите дами, които още се заглеждат в мускулите му и си правят селфита с него. То и Ники Китаеца е изтъкан от мускули, и Галин, че даже и Митака от „София ден и нощ“. Но за тях хората разправят други работи…

По-смелите пък се запитаха наистина ли твърденията на кмета на Симитли са били само пиянски приказки и наистина ли се е шегувал във видеото, което надлежно беше свалено от социалните мрежи, но всички чуха и видяха с какви странни контакти от най-„висш“ вид се хвали.  И най-вече с интимната си връзка с Винету. Но така или иначе, след Симитлийските признания връз красното име на Борисови, се лепна един от най-срамните прякори в политическата ни история. Да не забравяме и следния факт: При поканата на Нинова да се разберат като мъже, Борисов незнайно защо отказа да влезе в ролята на мъж.

Да предположим, че с приказките, че бил нежен мъж експремиерът е решил да се пошегува със себе си. Тогава обаче просто трябваше да каже: „Аз съм нежен мъж и не мога да се сравнявам с мъжествените булки от БСП“.

Но вместо това той използва множествено число и заяви: „ние от ГЕРБ сме нежни мъже“.

Което тутакси породи следните въпроси: Защо не се жени Томислав Дончев, защо така миловидно изглежда на екран Делян Добрев, защо понякога гласът на Цецко избива във фалцет и изобщо що за хора са тия, дето продължават да се натискат да ни управляват, че да си играят със съдбата на България. Подозренията се засилиха още повече и от факта, че никой от мъжкото обкръжение на Бащицата не реагира след тази негова изцепка, тъй като просто не посмя.

Един съвет от нас, журналистите от Skandalno.net, господин Борисов.

Съвсем добронамерен съвет.

Имате медийни съветници, питайте ги преди да изцепите поредната си дебелашка идиотия по телевизията.

И не само ги питайте, ами ги и слушайте.

Защото след признанието ви, че в ГЕРБ било пълно с нежни мъже, как очаквате да реагират българските балкански мачовци.

Сърдите се, че са ви взели на мезе, а сам скачате готов и нарязан в чинията.

Не така, господин Борисов! Не така, че после тръгват едни слухове, едни, прякори…

Казваме ви го достатъчно нежно, че човек с вашите специфични нагласи и засилена чувствителност да го разбере, без да се засегне! Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Какъв ли мъж трябва да си наистина, за да кажеш точно това?

    • Призна ли си? Откъде знаеш и за другите мъже в партията, че са нежни души.

  2. Ела в ротата, всичките ще те агитираме, един по един!

  3. Само БОМБЕН ШУТ в свинския ти гъз НЕЕЕЕЖНО ще те оправи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *