Криско се изцепи: Приличам вече на музикален сводник!

Криско музикален сводникВече съм заприличал на музикален сводник. Особено с тази шарена риза на цветя, изцепи се неочаквано Криско на елиминациите на Х фактор.

Причината да се самоиронизира така беше фактът, че прекарва много време с момичетата от отбора си, води ги из цяла София, а когато има участия в клубове, задължително ги взима със себе си.

Като ме попитат кои са тази девойки, аз обяснявам, че това са моите момичета, много са талантливи и даже питам шефовете на клубове не искат ли да ги пробват на сцената. Още е рано, но и това ще стане. Радвам се, че участничките от моя отбор станаха разпознаваеми и всеки различава лицата им и ги аплодира, хвали се новоизлюпеният ментор.

Междувременно тръгна слух, че Криско отива в „Пайнер“. Компанията искала да си разшири дейността и да не предлага само чалга. Инженер Митко Димитров искал да привлече звезди,  които да заместят Андреа и едновременно да донесат нов имидж на компанията.

Засега той се е спрял на рапъра, който има няколко хита с чалга елементи и девойките в клиповете му са доста по-разголени, отколкото пайнерките.

Митко планирал и много дуети между звездите си и талантливия рапър, които със сигурност щяли да станат хитове, тъй като събирали феновете на рапа и чалгата.

Хонорарът на Криско за участие щял да бъде  като на най-известните  изпълнители на „Пайнер“  –  6000 лв., колкото на  Галена, Ивана, Джена и  Мария.

Засега обаче Криско, който си има собствена музикална компания, не е дал отговор иска ли да отиде при Митко Димитров.

https://youtu.be/3vB4gpXVtIs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *