Алкохолът провали брака на Гъмов! „Биг Брадър“ не успя да изчисти името му!

Гъмов бесен крещиСтанимир Гъмов, който стана известен от сериала „Етажна собственост“ и бе сред финалистите във „ВИП Брадър”, бавно и полека потъва заради страстта си към чашката. 

Колкото и да го пазеха продуцентите и да не излъчваха нито една негова пиянска изцепка, нямаше как да не се види, че до ръката му винаги има чаша с огнена вода, а сутрин вместо с кафе и мляко, започва закуската с бира. Злобата му срещу Кичка Бодурова също дойде от алкохола, защото от него става агресивен, а нямаше върху кого друг да излее агресията си.

Вечер по време на лайфовете винаги беше пиян, чашата в краката му, а цигарата в устата му. Не успя да му помогне и Преслава, която бе вкарана да чисти и  неговия имидж. Но зрителите не са слепи и го виждаха, че е на градус.

Според слуховете в гилдията точно страстта  на актьора към чашката станала причина семейството му да се разпадне. Съпругата му не издържала на безкрайното му пиянство и прибиране в ранни зори и накрая го напуснала, като взела и сина им Иван със себе си.

Анна категорично отказала да се върне, ако той не се промени, но това само му дало повод за още среднощни запои. И да се жалва на другарите по чашка, че не попаднал на свястна жена, която да го разбира.

 Негови колеги разказват, че веднъж бил толкова пиян, че не могъл да стигне до Кукления театър за представлението и то се провалило.

 Докато беше  водещ на  „И аз го мога”,  също си навлече гнева на Маги, когато се появи пиян в ефир, пречкаше се на участниците, излизаше на сцената, преди да е свършил номерът и си забравяше репликите. Хлаваджиян го заплаши с уволнение и той се стегна.

В алкохолния рай го въвели още Иван и Андрей, докато водеха „Сблъсък“, а Гъмов беше глас зад кадър. Той се сприятелил с опосумите и запоите им продължавали до зори. Иван спря алкохола, но Гъмчето тепърва набира скорост по пътя надолу към пълния алкохолизъм.

https://youtu.be/823XxGMUdas

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *