В „Х фактор“ Криско и Маги просят смс-и без свян!

0

Живко Х факторДа, знаем, че смс-ите струват пари, но нима ще оставите вашите любимци да си тръгнат? Смятате, че като пеят добре и хората ще ги оставят? Всичко зависи от вас.

Така по килифарски Маги Халваджиян и Криско непрекъснато подканят зрителите да гласуват за любимците им. А на народа му писна да гласува, просто защото няма пари. И оставя на журито да реши кого ще изгони.

Дали нарочно, или просто по лош късмет, Саня остана само с един участник и първи бяха изгонени две от трите й момчета. Те видимо не ставаха за шоуто, единият свереше и учеше гъдулка, а вторият беше самоук.

В така наречения зверски сезон от таланти, което според Маги и Криско пеят змейски, всичко е ясно от самото начало. Подкрепа на участниците дамата само техни роднини и приятели, а тези без приятелите окапват като гнили круши.

За какво да гласуваме, когато Стивън и Християна са на светлинни години от нашите аматьорчета и един от тях ще спечели шоуто, питат зрителите. Ясно е, че тази година шоуто няма да бъде спечелено от българин и ако не се брои Виктория, която пък е доста свита и няма сценично поведение, останалите са като фон на чуждестранните участници – Стивън, Християна и Кристиян. Когото и от нашите да изгонят, публиката няма да протестира, защото ще е нормално да си тръгне. Дори Биг Мама, която тресе телеса на сцената и вика като за последно.

Маги се закани, че догодина гласуването няма да е с СМС-и, а по друг начин, но сам не можа да обясни по какъв и как ще промени правилата на световния формат. Ако няма СМС-и обаче, няма и хонорари, така че  изказването на продуцента беше повече популистко, отколкото реално.

А след като три лайфа пяха на английски, участниците все пак ще изпеят по една българска песен, защото под натиска на публиката следващата седмица ще има българска вечер. На която отсега е ясно, че предстоят големи издънки.

https://youtu.be/uOSMru9pMZY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *