Кремъл: Войната между НАТО и Русия ще е неизбежна, ако в Украйна бъдат изпратени западни войски

Пряк военен конфликт между НАТО и Руската федерация ще бъде неизбежен, ако западни войски бъдат изпратени в Украйна, заяви прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков, предаде ТАСС.

„В този случай пълномащабната война няма да е вероятна, а неизбежна и ние го оценяваме точно по този начин“, каза той в отговор на въпрос как Кремъл оценява рисковете от ескалация и вероятността от пряк конфликт между НАТО и Руската федерация в случай че някои западни държави изпратят свои войски в Украйна. Песков добави, че страните от НАТО „също трябва да оценят“ последствията от подобни действия и да са наясно с това. „Те трябва да си зададат въпроса дали това отговаря на техните интереси и най-вече на интересите на гражданите на техните страни“, заяви Песков.

Говорителят на Кремъл каза още, че „самият факт, че страните от НАТО обсъждат възможността да изпратят свои военни контингенти в Украйна, е много важен. Тук имаме нов момент“. „Всички останали теми от речта на френския президент, са изказвани многократно от западни лидери под една или друга форма и ние сме ги взели под внимание. Добре ни е известна позицията на г-н Макрон относно крайната необходимост да се нанесе стратегическо поражение на Русия“, добави с ирония Песков.

„Ние също така отчетохме, че сред западните лидери има много богат набор от мнения по този въпрос. Всъщност няма консенсус. Редица страни, участващи в събитието, което се проведе в Париж, запазват доста трезва преценка за потенциалните опасности от подобно действие и потенциалната опасност от пряко участие в горещ конфликт, участие вече на бойното поле. Това, разбира се, абсолютно не е в интерес на тези страни и предполагам, че го осъзнават“, обобщи прессекретарят на руския президент.

Френският президент Еманюел Макрон заяви вчера на пресконференция след среща на европейските лидери в Париж, че няма консенсус относно официалното изпращане от западни държави на сухопътни войски в Украйна, но не изключи такава възможност в бъдеще. Той добави, че западните страни „възнамеряват да направят всичко необходимо, за да попречат на Русия“ да вземе надмощие в конфликта. Срещата се състоя в Елисейския дворец на 26 февруари. На конференцията присъстваха германският канцлер Олаф Шолц, полският президент Анджей Дуда и министър-председатели на около 20 страни от ЕС. Съединените щати бяха представени на срещата от помощник държавния секретар на САЩ по европейските и евразийските въпроси Джеймс О’Брайън, а Обединеното кралство беше представено от външния министър Дейвид Камерън.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. БЪЛГАРИЯ ВЪН ОТ НАТО
    САЩ БАЗИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !
    Уважаеми Българи, с това мото трябва да тръгнем в предстоящите избори в октомври 2019.
    България не се нуждае от Военно милитаристическия пак НАТО, който се готви за война и извърши престъпления срещу човечеството както направиха в Босна и Херцеговина, Сърбия, Ирак, Либия, Сирия и непрекъснато дрънкат оръжие на смъртта. Кралство Швеция не е във военния пакт НАТО, а е член на Европейския Съюз, Велика Британия ще излезе от този съюз, а нас ще ни задължават да бъдем в НАТО, за да ни ограбват като народ и територия.Същото видяхме с така наречената Северна Македония. Гръцките държавници казаха, че в Македония населението е Българско и отново се раздели един народ на две държави… В, България се мълчи пред факта, че за 18 години от УМИРОТВОРИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС на НАТО – САЩ в Афганистан, България е дала над 7 милиарди лева за „братския военен процес от престъпления“ за умиротворяване в името на ционизма на Израел, САЩ, Западните Ценности от Брюксел. България не взе участие в „умиротворяването“ на Афганистан, когато СССР беше там, но продължава да участва от НАТО и сега продължаваме да плащаме /СПОМНЯТЕ ЛИ СИ ОНЗИ ВИЦ ОТ МИНАЛОТО, ДА НЕ ГИ НАДМИНАВАМЕ САЩ, ЗА ДА НЕ НИ ВИДЯТ ГОЛИТЕ ГЪЗЕРИ/, а Българския народ продължава да е роб на чужда идеология носеща смърт. Бившият шведски военен министър и говорител на Шведския парламент Та Ге Петерсон написа книга, където е посочил цифрата от 34 милиарда шведски крони за 500 шведски военнослужещи, който са участвали в Афганистан , а България имаше 510 войни, който се увеличиха на 700 след излизане от този алианс на някой страни и България зае тяхното место. Това е грабеж, пред който в Българския парламент си мълчи. Българската маймуна министър председател изпрати една курвета в Либия след разрушаването и, за да засвидетелствува, че Бойко Борисов е „нерушимо братство и единство“, за да се ръкува с маймуна от САЩ, която ни заповядва да спрем АЕЦ „Белене“, Южен Поток. Аз съм протестирал в Кралство Швеция срещу рушенето на Либия, макар да зная, че съм следен от шведската секретна полиция Се По, демонстрирал съм и срещу войната в Сърбия и Ливан в 2003, защото войната е лошо нещо !

    САЩ, търгуват с Русия, а на България се забранява да търгува с Русия и ядрения реактор в Белене седи 30 години на трупчета, за да нямаме контакти с Руската държава. ВРЕМЕ Е ДА СЕ КАЖЕ „СТОП“ НА ЧУЖДОТО НАСИЛИЕ ОТ САЩ И ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ! Сегашният грабеж със закупуването на 8 бойни самолети е една прищявка, която ограби България при небивало предателство от страна на правителство и Народни представители, който си замълчаха в това число и Президента на България Румен Радев, който даде обяснения по сделката обяснявайки че тя ще струва 3 милиарда и 300 милиона, а се оказва, че окончателно ще бъде финализиране с над 5 милиарди и ще чакаме четири години за самолети, който ще бъдат свалени още при излитането при военен конфликт с Русия или Турция. ЕТО, ЗАЩО БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ОБЯВИ НЕУТРАЛИТЕТ ПРЕД СВЕТА, КАКТО ШВЕЦИЯ С ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО, И ДА ЗАТВОРИ САЩ БАЗИ В БЪЛГАРИЯ – Ето Ви Европейски страни, които не членуват в НАТО а са в Европейския съюз: Австрия, Швеция, Швейцария, Финландия! /ИЗКЛЮЧАЯ ШВЕЙЦАРИЯ/
    Аз съм подкрепил „Хелзингския процес от 1975 година“, но гледайте ги тези подписали документа от Кемп Дейвид !

    Този договор, го бяха нарекли „СЕПАРАТИВЕН МИРЕН ДОГОВОР МЕЖДУ ИЗРАЕЛ И ЕГИПЕТ – НО, ПО-ДОБРЕ СЕПАРАТИВЕН МИР ОТ КОЛКОТО ВОЙНА“ …. Лошото е, че Израел показа своята войнствена същност и води войни със съседните народи, и все още държи Сирийските Голански възвишения, като извърши престъпления срещу Ирак и Сирия създавайки платена армия за прочистване на територията, за да може някога да я окупира, като същевременно създаде проблем с бежанци, който са част от престъпната армия от платени обици.
    ТРЯБВА ДА ИМА ВОЕНЕН ТРИБУНАЛ ЗА ИЗВЪРШЕНИТЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО ПОД ЕГИДАТА НА ООН. Защо, Генералните секретари на ООН след Кофи Алан мълчат по този въпрос и страните не го повдигат пред Генералната Асамблея на ООН ?
    Джими Катър получи „Нобелова награда за Мир“, а Аз получих следствия и затвори 1981 г.!
    Аз съм подкрепил подписването на „САЛТ -1“ и „САЛТ-2“ преди 40 години и сега САЩ – президента Доналд Тръмп се отказа от този договор на 17 юни 2019 и на следващия ден Президента на Русия – Путин огледално се отказа от този договор. Защо? Аз бях някога съден в 1981 година, че подкрепям мирните инициативи на САЩ и СССР и цитирах в съдебно заседание изказването на Генералния Секретар на СССР, Леонид Брежнев, който беше заявил в 1980, че СССР е готова с Варшавския договор да се премахне този съюз и да се премахне НАТО в името на човечеството“ Аз бях осъден за „фашизъм“, питам : „КЪДЕ СЕ НАМИРА МОЯТ ФАШИЗЪМ?“
    Ето, защо братя Българи агитирам да се свали това престъпно правителство на Бойко Борисов и мафия и да се сложи ново начало в България – НЕОБВЪРЗАНА И НЕУТРАЛНА, като се направи РЕФЕРЕНДУМ за нова Конституция„ Тази е изчерпана. Не може, Народното Събрание и Правителство да сключва договори за влизане във ВОЕННИ СЪЮЗИ и да води войни без питането на Българския народ, както преди преживяхме национални катастрофи посечени от „великите сили“.
    Великият Алеко Константинов, каза на княза Фердинанд, че ще се тресне в пограничния камък на България и това стана, но този престъпник убиваше политическите си противници. Великият Българин Александър Стамболийски, заяви на царя Фердинанд, че ще отговаря с главата си за факта, че Той измени Конституцията, за да сключва договори за война и след две национални катастрофи и стотици хиляда жертви и осакатени България беше посечена от Великите сили. Стамболийски беше убит от ЦАР БОРИС ТРЕТИ И БАНДИТЕ НА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ МАКЕДОНЦИ НА ГЕНЕРАЛ ПРОТОГЕРОВ, КОЙТО КЛАХА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД „КАКТО И ТУРЧИН НЕ ГО Е КЛАЛ“, БЕШЕ НАПИСАЛ ПИСТАТЕЛЯ АНТОН СТРАШИМИРОВ, ЗА ЧИИТО ДУМИ Е БИЛ СЪДЕН. Десетки хиляди жертви бяха след фашистките превратите ! Сегашният хвали пръцковец „шкембе министър на войната“ Каракачанов ограби България и Българския народ с престъпния договор за самолетите със САЩ лъжейки ни по най различни начини. Такива нищожества са срам за България.

    ИКОНАТА – МАЙЧИНО СЪРЦЕ !

    Поклони се, на таз икона
    Тогава ще Те призная за светец
    Да целунеш детските обувки
    На майчиното и сърце !

    Приказки не трябват,
    За мене не са нужни те,
    Те трябват Ти на тебе
    Да коленичиш пред засрамения свят !

    Лицемерие юдейско не е нужно нам
    Боговете са химера и покорство голо, срам
    Чуждите да тачиш, за да си велик
    Пропадна във душа ми, мерзавец и циник !

    Стефан д-р Д Чолаков
    18 март 2016 – Швеция
    Израел направи атентат в деня на рождението на Васил Левски ето монтажните кадри по Българската телевизия въртени няколко седмици, а дегизирания като швед се намирал в Швеция с изявление на Шведската Секретна Полиция – ЕВРЕЙТЕ ДА БЯГАТ ДАЛЕЧЕ ОТ БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО ТЕ СА ХИЛЯДОЛЕТНИ УБИИЦИ И ПРОВОКАТОРИ ЗА БЪЛАГРИЯ И БЪЛГАРИСКИЯ НАРОД, УБИИЦИ СЛЕД 1944 ГОДИНИ, КОГАТО СЕ НАПРАВИХА НА РЕПРЕСИРАНИ ….

    АКО НЯКОЙ НЕ МИ ВЯРВА ДА СЕ ИНТЕРЕСУВА ЗА ОТГОВОР ОТ ШВЕДСКАТА ТАЙНА ПОЛИЦИЯ ПУБЛИКУВАНО В ТЕЗИ ДНИ СЛЕД АТЕНТАТА !
    ЧРЕЗ ПРЕЗИДЕНТА Р. РАДЕВ
    ДО ОКРЪЖНИЯ СЪД ВРАЦА – гр. Дело № 2110/2019
    ДО РАЙОНЕН СЪД ВРАЦА
    Гр. Дело № 2454/2019

    ДО МИНИСТЪРА НА ПРАВОТО – ДАНИЕЛ КИРИЛОВ
    ДО ВЪРХОВНАТА ПРОКУРАТУРА – СОТИР ЦАЦАРОВ
    ДО МВР МИНИСТЪР – МЛАДЕН МАРИНОВ
    ДО ВЪНШНАТА МИНИСТЪРКА ЕКАТЕРИНА ЗАХАРИЕВА

    КОПИЯ Дискриминеринг Омбудсман Май Манолова
    До Българската Медиана общественост и Форуми

    Till Statchef Kung Carl XVI Gustaf
    Pensionsmyndigheten
    Växjö Åklagare
    Växjö Tingstätt
    Politisk Polis – Se Po
    Regeringen – Stefan Löven

    Till European Parliament
    European Commission of Human Rights – STRASBOURG.

    ЖАЛБА, – ДОПЪЛНЕНИЕ, ДО ОКРЪЖЕН И РАЙОНЕН СЪД ВРАЦА
    Från – Stefan Tcholakov, Raina Knjagina 20 A-12, 3000 Vraza – BULGARIEN
    Стефан Димитров Чолаков, ул. Райна Княгиня № 20 А-12, 3000 Враца – БЪЛГАРИЯ
    Уважаеми Българи, Аз съм приел една нова тактика да изпращам своите ИСКОВЕ до Българския Съд, чрез Българския президент. Информирам го, какво става в неговата България, на която той е държавен глава. Аз съм държавен глава на себе си, равен на него ! Той обаче държи ключа на Българската Конституция, която трябва да се спазва, а ако не се спазва, ще трябва да се разпореди или да се пристъпи към законови действия срещу престъпниците или да се поиска от „Негово Величество Българския народ са създаде нова Конституция“ В светлината на това начинание съм решил да се забавляваме от „ТРАГИЧНОТО КЪМ СМЕШНОТО И ОБРАТНО“, защото Азът и народът имаме право на „Свобода на словото и печата!“ …
    И тъй,.. Тръгнала бандата на „Али Баба и четиридесет-ТЕ разбойници на поход“. От пред, член първи от бандата магаретар, след него всички останали напети, властни и достолепни бандити и на края четиридесетия магаретар от четата – президента и Я, вместо „Али Баба“ – „Насра-дин ходжа – КУРЕЦ ГЛОЖДА“ възседнал магарето почуквайки го по правия път … Седим си Я и се чудим какво да измислим и по едно време започнах да броя „членовете на бандата – магаретата“ от похода в разбойническата верига и броим до член „39-ти“-ЦИТАТ: „Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово – писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
    Рипнах, Я от магарето президент и пак започнах да броим, защо 40-ти член го няма – ЦИТАТ: „Чл. 40. (1) Печатът и другите средства за масова информация са свободни и не подлежат на цензура.“ Бре всичко точно и на место. Успокоих се и пак се уяздих на президентското магаре по „Пътя на демокрацията“. По едно време, пак проверка и пак същото, па рипам Я и па броим и по едно време на среща ми оня хитрец „ХИТЪР ПЕТЪР“ и го питам, разказвайки му така и така за „Али Баба и „40-те разбойници“ и Я, а зад нази има още „агенти под прикритие“ дето ни следват … и питам „ХИТЪР ПЕТЪР, ЗАЩО ТАКА БЕ ПЕТРЕ, КОГА СЪМ ОТ ГОРЕ МАГАРЕТО ОТ ПОХОДА СТИГАМ ДО ЧЛЕН „39-ТИ“, А КАТО СЛЕЗНЕМ ГИ БРОЙМ 40 РАЗБОЙНИЦИ … ?
    – Ти, – каза ми „Хитър Петър“ си „41-вия разбойник“ …
    – Не мой така бе Петре, – му думам, – мен една „долу-О-цинея“ ме гръмна, като „41-ят“ от времето на „не-до-развития комунизъм, както казваше другарят Тодор Живков“. Тогава налапах затвор, а Я,зе си мислих за „любов и общо-човешки чувства“. След първия затвор, както споделих всички врачани страняха от мен да общуват, а тази „долу-О-циния“ се върти около мен и си хортуваме за това как се пише литература, като този разказ…
    – Е, и какво ?
    – Нищо бе Петре, отгърмя ме като „любовник – 41-ят от съветския филм“. Съветската жена беше истински подкована от ЧК и гърмеше враговете на родината и моята „долу-О-цинея“, излезе същата „агент под прикритие от ДС-то“ и тя ме от-Е-ба, така де отгърмя, което е много лошо, „другар да ти го забоде“. Сега в новата демокрация си ме до-ГЪРМЯВА, като окръжен прокурор във Враца, та Аз за това съм се скрил в „Бандата на „Али Баба и 40-те разбойници“
    – Качвай, магарето на „Конституцията“ и се крий между членовете му, рече Хитър Петър и се разделихме по „прашния друм“

    – Е, и сега какво ще я диплим ?
    – Ще правя оплакване до Президента на Републиката да си стегне подчинени-ТЕ, защото ставаме за кашмер пред Българския народ и света от Евро-Парламента. Ще обясня на държавния глава, че неговите подчинение не знаят как да се държат в обществото. Тия по-долните държавници не „ебават Конституцията и законите“, а от там и държавния глава и се получават едни не желателни постановки, както е-Ееше в казармата, когато стария боец се подиграва с млади боец : „ЕБАВАШ ЛИ, ИЛИ НЕ ЕБАВАШ „СТАРИЯ БОЕЦ“ ? Ето на това место е отговора на загадката, която няма да я разкривам, за да се сети „държавния глава“, как някога се обучавахме на „ред и законност“. Той нали е генерал и се сещам за другия войнишки виц, га се разхождали генерала и редника с баките минавайки край „старшината на ротата“ и войника извикал силно по устав към старшината, за да му отдаде чест „ДРЪЖ ДРУГАРЮ ГЕНЕРАЛ БАКИТЕ, ЧЕ СТАРШИНАТА ЩЕ НИ ЕБЕ МАМАТА И НА ДВАМАТА!“ и ударил една маршова стъпка от десет метра разстояние

    ЕТО ПРЕДСТАВЯМ НА БЪЛГАРСКИЯ ЧИТАТЕЛ ЕДНО МЕЖДУНАРОДНО ИЗСЛЕДВАНЕ И КАТО НАУЧЕН ЧОВЕК, СЪМ РЕШИЛ ДА ГО ПОКАЗВАМ ОТ ТУК ДО КРАЯ НА СВЕТА, ЗА ДА СЕ ЗНАЕ, ЧЕ АЗ СЪМ СВОБОДЕН ЧОВЕК И ЩЕ ИМ „ЕБА ПУТКАТА МАЙЧИНА НА ВСИЧКИ ПО БЪЛГАРСКИ“. МНОГО ПЪТИ ДЪРЖАВНИТЕ КУРВИ – МЪЖЕ, ЖЕНИ И НОВИТЕ ДЖЕНДАРИ, МИ ПИШАТ, ЧЕ СЪМ ИМАЛ ГРУБИ ИЗРАЗИ ВЪ ИСКОВЕТЕ СИ, КОЙТО ТЕ РАЗГЛЕЖДАТ КАТО ЛИТЕРАТОРИ И ПОРАДИ ТОВА НЕ МИ ОТГОВАРЯТ – ПРАВНО, КОЕТО ПОКАЗВА, ЧЕ ТЕ НЕ РАЗБИРАТ ПРАВНАТА МАТЕРИЯ И ОТ СЕГА ЩЕ ГИ ПРАЩАМ ДА ХОДЯТ НА МАЙКА СИ В ПУТКАТА ОТ КЪДЕТО СА ИЗЛЕЗНАЛИ – ТОВА СА ДУМИ НА МОЯТ ЧИЧО, АДВОКАТ ЙОСИФ НИКОЛОВ ЧОЛАКОВ, ПРЕСЛЕДВАН В ФАШИСТКО, КОМУНИСТИЧЕСКО И БИТ В НОВАТА ДЕМОКРАЦИЯ И ОГРАБЕН НА 90 ГОДИНИ – ДА ТИ ЕБА „ДЕМОКРАЦИЯТА“ СЛЕД 1989 С НЕЙНАТА НОВА „КОНСТИТУЦИЯ“ ДЕТО МЕ ГРАБИ И БИЯТ ПО ЦИОНИСТКИ ОТ САЩ – ИЗРАЕЛ И ЗАПАДНИТЕ ЦЕННОСТИ ОТ БРЮКСЕЛ …

  2. Че кой идиот взема макарона на сериозно?!
    Той е толкова инфантилен, че още не е изживял предпубертетните си мечти как се „качва“ на младата си (тогава) учителка. Той е толкова обсебен, че не може да види действителността – киселото бабе за което се е оженил.
    Та тоя сбъркан смешко иска да надмине Наполеон (Ега ти комплексара) и да воюва с Русия.
    Само че по времето на Наполеон, Русия е нямала ядрени ракети, които могат да анихилират Франция за броени минути.
    РУСИЯ НЕ ИСКА ТОВА И ФРЕНСКИЯ НАРОД НЕ ИСКА ТОВА!
    Относно чешките изцепки – запада веднъж ви излъга през 1968.
    Искате ли ПАК да повторите грешката си и да видите Руските танкове във Прага?!
    Руснаците и този път (може би) ще ви простят предателството на СЛАВЯНСКИТЕ ценности, но тяхното търпение не е безкрайно.
    Ако изпратите НЕВИННИ наборни войничета в украина най – вероятно е след БИВША украйна е да има и БИВША Чехия.
    Стойте мирни и не дърпайте дявола за опашката.
    Ако си мирувате, може да просъществувате.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *