Радев: Изпращането на войски от натовска страна в Украйна означава глобален сблъсък

Изпращането, макар и на основата на двустранно споразумение, на войски от натовска страна в Украйна, означава глобален сблъсък. Това каза държавният глава Румен Радев на съвместен брифинг с президента на Словения Наташа Пирц Мусар. Словенският президент е на официално посещение в България по покана на президента Радев.

Френският президент Еманюел Макрон заяви вчера, че изпращането на западни сухопътни войски в Украйна не бива да се изключва в бъдеще, но че на този етап „няма консенсус“ за подобно решение, предаде Франс прес. „Днес няма консенсус за изпращане на сухопътни войски по официален, приет и одобрен начин. В дългосрочен план обаче нищо не бива да се изключва. Ще направим всичко необходимо, за да гарантираме, че Русия няма да може да спечели тази война“, обясни френският президент в края на международна конференция в подкрепа на Украйна в Париж. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Забелязал съм ,че когато започне да говори за нещо било то танкове,самолети ,ракети а сега и войски ,механизма е един и същ.Първо се споменава и веднага отрича,да бе,да ,но ние никога няма да изпратим това.После се обявява ,абе това не е лоша идея,но ние няма да направим това,.И после го правят,ами нямахме избор.Това са натовците ,лъжци,решението вече е взето,работи се по подготовката на общественото мнение.

  2. Натовските учения в Полша не са случайни.Обявени са да продължат до март,значи дотогава нещо требва да се случо,като размирици по границата укро полша.Там сега украинското зерно се изсипва на земята от полските фермери.Нито Еаршава нито Киев са притив,защо,та полицията миже да ги оправи за една нощ.Зщото се очакват сблъсъщи с жертви и тогава видите ли нато няма фа има избор,трябва да стабилизира границата и влезе в западна усрайна.

  3. Първата бомба е уранова, с френски уран, втората полониева. И пр. Макрон планира стратегическо поражение на Русия, а с конвенционални средства не се прави. Останалите страни му са нужни за фон коалиция, а и обладават омраза за славяни, православие. В детската градина Макрон наверно е разменил поличката с килт, жалко за младите французи, най веселите в Европа

  4. До Бай онзи. Тази техника на манипулация за която говорите се нарича Прозорец на Овертон. Поинтересувайте се.

  5. Путю 2 години приказва за неговото „триморие“ и накрая стана ясно , че е чисто натовска простотия пак срещу Русия.

  6. Тя Русия трева пасе. Преди Макроновци натовци да са започнали Русия ще ги удари . Както направи с Украйна. Тръгнали голямата мечка да дразнят. Това са малоумници които мислят само за война. А това че нищо не печелят от тази война освен бомби и разруха не мислят. Пълни идиоти. Нашите идиоти също. Тагарев даде отбой , мишката Денков почна да заеква как жива плът в Украйна няма да се изпраща и т.н. Явно много им е монотонен живота та са решили да вдигнат малко адреналина.

  7. Масона го играе да канализира народната енергия.
    Плашипутарник.
    Нали ти ни ги натресе тия?
    Троен агент.
    Служещ на глобалистите.
    Чучело продажно.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *