„Котенцата“ на Валери изкараха Николета от кожата. Вижте с какво го заплаши:

Николета разкрачена
Дали ще сваляш котета, или ще се чекнеш пред камерите, няма кой знае каква разлика, смятат форумци

Николета Лозанова излезе извън кожата си от станалата известна на цяла България свалка на все още законния й съпруг Валери с младата студентка Ива Стаменова.

Написаното в чата от Божинов „малко коте,  има ли се*с, казвай“, буквално вбеси плеймейтката, която за разлика от друг път не започна да се оправдава в предаването си, или чрез платени публикации, а запази привидно мълчание пред жадната за клюки аудитория.

Постепенно започнаха да излизат и други чатове на палавия футболист с други млади хубавици и това буквално довело Николета до закономерна истерия.

Целият проблем бил, че Валери не само я унижил публично, но и че си пишел само с 19-20-годишни мацки, а Николета вече чукна 28 г. и явно е извън таргета на любовните му похождения. Промъкнаха се и слухове, че Валери я смята вече за дърта и искал крехко агнешко.

Това буквално я изкарало от нерви и Николета набрала телефона на бившия си, като го направила на две стотинки. Крещяла му така, че се чувало чак извън подарения й от Божинов апартамент, разказват нейни близки приятелки. Заплашила го жестоко, че ако още веднъж научи, че сваля момиченца, няма да му даде да види собственото си момиченце. Лозанова му заявила, че няма да позволи да види дъщеря си Никол и ще си издейства съдебна заповед за това, като в нея ще пише, че го прави заради сигурността на детето заради развратния му баща.

Освен това Лозанова му обещала да го съди до дупка и да вземе и последната му стотинка, оставейки го гол като пушка.

Ще си платиш за всичко това, че ме направи за резил пред цяла България, крещяла неистово мургавелката.

Валери явно се е изплашил от думите й, защото даде изявление, че не той търсел малките котета, а те него и понеже бил възпитан и  вежлив, им отговарял. Но нямал намерение да ги вкарва в леглото си.

Нещо, на което никой не му повярва.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/G8tniZFgL70

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *