Преслава се подлага на Жестока Операция! Вижте Какво ще й Режат!

Преслава опашкаСериозно отслабналата певица Преслава все още не се харесва докрай и пак ще ляга под скалпела.

Този път целта й е да си извае още по-тънка талия, затова ще се подложи на доста тежка операция, в която ще й извадят няколко ребра. Звездата на „Пайнер” искала да пази дълбока тайна за предстоящата интервенция и решила да я направи  в частна клиника в Германия. Тя вече има запазен час и ден и чака да мине награждаването на първите във фолка, за да се погрижи най-сетне за фигурата си.

Хора по веригата, където тя си уговаряла условията се разприказвали и тайната излезе на бял свят още преди интервенцията. Операцията струва 20 хиляди лева, но за Преслава това са просто хонорарите от няколко участия и няма да я съборят изобщо. По-сериозен проблем ще е болката след това и ходенето с превръзки, но в името на красотата тя била готова на всичко.

Преслава не отива за пръв път в тази клиника. Тя има доверие на лекарите, защото там се подложи на друга хирургическа операция, която шашна чалга-средите. Певицата беше природно надарена с много голям бюст, който й пречеше и й тежеше. Докато другите си слагаха силикон, тя отиде да си го намали. Операциите бяха две една след друга. Преси се отърва от цели 15 см от гръдната си обиколка, като я намали  от 105 на идеалните за манекенки  90 сантиметра.

Носи се мълва, че добричлийката имала доброкачествена бучка на едната си гръд и затова се наложило да намали и втората след операцията на първата, но това засега са само слухове, които тя не е потвърдила.

Преслава останала много доволна от обслужването и отношението към нея, затова решила да ползва същата клиника да извади ребрата си, които й пречели да има талия, като на куклена принцеса.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/l46yY9pGghY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *