Турция със Зловещ План за Ислямизация на България!, Струпва милиони мюсюлмани по границата ни, за да Окупира 5 Български Области!, алармира Арабист № 1 Владимир Чуков!

чуков
Проф. Владимир Чуков

От устата на Ердоган и Давутоглу излизат заплахи всеки ден. Те ту се заканват на Сирия, ту плашат Европа, ту просят пари от ЕС уж да спират бежанците.

Последната им изцепка беше,  че ще отворят границата и ще  наводнят България и Гърция с бежанци, ако не им бъдат дадени веднага  6 милиарда евро от Европейската комисия да си покрият разходите.

Мен това не ме притеснява,  заяви пред bTV арабистът проф. Владимир Чуков.  Те няма да наводнят Европа с бежанци, защото по този начин ще си отрежат клончето, на което са седнали и няма да имат с какво да изнудват Европейския съюз.

Тревогата на професора е от съвсем друго естество. В Турция тече процес по разселване на хората – огромни маси се придвижват на север и се заселват близо до границата с България. Непрекъснато прииждат все нови и нови семейства, някои – изселници, други – етнически турци от Анадола и препълват населените места по цялата ни граница и особено край Родопите.  Това са огромни маси от хора, които постепенно се заселват наблизо, непрекъснато преминават границата уж на екскурзия, или да видят свои познати. Защо са на Турция тези тълпи по границата с България, пита Чуков.

„Силно съм разтревожен, споделя арабистът Чуков. Ердоган държи камшика на инвазията от една година и продължава да увеличава силата на плющящите му удари върху европейската снага. А заедно с това и мълчаливата засега заплаха за сигурността на страната ни. Въпрос на време е да започнат да се заселват в запустелите български села в Родопите хора, които претендират, че са наследници на роднините си, или просто искат да живеят на чист въздух. Никой не може да ги спре да си купят имоти у нас и така постепенно процентът на турското население в страната ни ще се увеличи неколкократно.

След това Ердоган може да пледира за автономия на няколко български области като Кърджали, Хасково, Смолян и др., което ще е фатално за България, предупреди арабистът.

Ислямски училища вече има, процесът на ислямизация на местното население вече е започнал, жените – мюсюлманки вече масово носят бурки, а това е много по-опасно за страната ни, отколкото бежанците, категоричен е професорът.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/2sLKPegMT6Y

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. Вашта мама и политици ,армията на границата и обратно в Турция или откъдето са ,бежанци били !!!!!

  2. те ще ни пуснат бежанците , ние ще им пуснем язовир Ивайловград, да ги удавим до след Одрина.Не им се плашете , дано руснаците направят кюрдска държава – трън в гъза на Ердоган

  3. НЕ ДОПУСКАТЕ ЛИ , ЧЕ ВСИЧКО Е БИЛО ПЛАНИРАНО ПРЕДВАРИТЕЛНО? ПОСТРОИХА ОГРОМЕН БРОЙ ДЖАМИИ, А СЕГА ЩЕ ДОКАРАТ И МЮСЮЛМАНИТЕ. Големите политици виждат проблемите, пред които е изправена страната им и работят за решаването им. Дребните политици се занимават с дребнотемието на деня.Държавите, ръководени от такива политици не просперират.

  4. А в това време Местан ще прави поредната турска партия и никой не му пречи

  5. НАШИТЕ ПУТЬОВЦИ ПРАВИТЕЛСТВО-ПАРЛАМЕНТ, НЕ ВИЖДАТ И НЕ ЗНАЯТ ЛИ ВСИЧКО, КАКВО СЕ СЛУЧВА?

  6. Нашите мишки псевдоелитни, първи ще го отнесат с няколко народни гилотини на изхода на горящи министерства, институции, министерства, кметства, общини и БАНКИ, когато тръгнат да бягат „навън“ ! А после ще дойде и ред на мангалотурците и въобще на резняците,които са едни и съща бивша османска башибозук-сган, за които няма да има никаква капка милост. А преди това да стане, тази измет няма накъде да бяга освен към ада, защото в Турция скоро ще започне „гражданска“ война и кюрдите ще я съсипят тотално в руини!

  7. В България има демографска катастрофа и пустеещи територии. В Турция има свръх раждаемост и недостиг на земя. Смятате ли , че нещо ще спре турците да се заселят в пустеещи територии и обезлюдени села? Природата не търпи празно място. За съжаление не знам какво може да се направи. Тази заплаха стои от 20 години.

  8. ДЪРЖАВАТА АКО ИСКА ИМА МЕХАНИЗМИ ДА ЗАБРАНИ КУПУВАНЕТО НА ЗЕМИ И ИМОТИ ЗА ОПРЕДЕЛЕН СРОК ДА ИЗКУПИОБЕЗЛУДЕНИТЕ СЕЛА В РИСКОВИТЕ МЕСТА ИОЩЕ МНОГО ДРУГИ МЕРКИ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *