Костадинов: Урсула фон дер Лайен и нейните другарчета в ЕК заплашват човечеството с Трета световна война

Председателката на ЕК си позволи да посочи българска политическа партия, заедно с германска и френска, като основна заплаха за „мирна и обединена Европа“. Абстрахираме се от този факт, защото освен председател на ЕК, Урсула фон дер Лайен е и политически активно лице, част от ЕНП. Това каза пред журналисти в кулоарите на Народното събрание лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Няма как да не отбележим обаче няколко факта. Първо – Европа и Европейският съюз са две различни неща. Това нещо много пъти сме го казвали. Очевидно нито тя, нито в ЕК са разбрали, че ЕС в този си вид представлява заплаха за Европа и европейската цивилизация. Политиките на ЕС заличават европейската идентичност, народите в Европа, дори европейските национални езици”, каза още Костадинов.

На следващо място – Европа не е мирна. Тресе се от протести, насочени именно към политиката на Урсула фон дер Лайен. Изключителен цинизъм и проява на политическо дебелоочие. Причинителят на най-големите трусове в ЕС да твърди, че Европа е мирна. Не е мирна. Тя се намира в икономически и цивилизационен упадък на прага на много тежък социален взрив, точно заради политиката на Урсула фон дер Лайен и всички урсуло подобни политици в европейските държави, назначени за такива да ги съсипят. На границата на ЕС се води война. ЕС вместо да прави всичко необходимо, за да спре тази война, прави всичко необходимо, за да я разгори. Тази политика на подклаждане на военни конфликти, заплашва мира не само в ЕС, но и в Европа, заплашва мира в света. С тази поръчана им от задокеански сред политика Урсула фон дер Лайен и нейните другарчета в ЕК заплашват човечеството с Трета световна война. Нейният приятел Макрон говори за изпращане на войски в Украйна. И забележете, не го казваме ние от „Възраждане“, които уж сме представлявали заплаха за мирна и обединена Европа, допълни Костадинов. 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Възраждане е за ЕС(еничари на нато), които колонизират и разграбват България, като междувременно избиват българите. Ние сме против урЗула ама сме за джендърхалифата не минава.
    Да го духаш костадин-еврогейски!

    • Фъки, пак си краен, бе братче! Нали за да превземеш една крепост, трябва да проникнеш в нея. Костадинов разбра, че с таран и стенобитни оръжия няма да стане, силите са му малко. Тогава как, с хитрост, разбира се, а хитростта изисква гъвкавост и кротост, търпение и умение да избереш момента. Те трябва да влязат, постарай се да поохладиш пламъците, за да видиш възможността.

      • На мен чужди крепости не ми трябват, България си има достатъчно.
        Винаги съм мразел „хора“, които поставят България след някакви съюзи, ти ако искаш можеш да им се кефиш колкото си искаш, докато те посетят нововнесените „българи“ от същият съюз или не те пратят в осраЙна.
        Нека съюзните хитреци хитреят където им минава номера. Там може да показват и своята гъвкавост под кръста и търпения при смученето на негърски чеп.
        Никога никой не е бил способен да ме охлади, особено бездарни антибългарски тикви. Възможността е само една – Свободна и Независима България.
        Вие докато си чакате възможността и се надявате да ви сполети, може да се събудите случайно като жители на друга държава.
        Не ми се обяснява политкоректно сега, защо съм на това мнение, но като запиша в черния си тефтер някой като национален предател, няма шанс да му стана фен. Толкова за израждане и останалите еничарски партии.

      • България за съжаление е вътре в тази крепост, в тъмницата, това е факт и ти ако искаш го игнорирай, но е факт. Крепостта се нарича ЕС и спасението е само ако се разпадне или бъде разпадната от народите от вътре, навън. Един, сам, никога не може да напусне, примерът е СССР, че даже и Унгария, Чехия и Полша.

      • Въобще не споря за това. Знам че в разпада е спасението ни.
        Работата е там, че познавах няколко читави и умни момчета в тази така наречена партия, които като разбраха, че ги готвят за минетчии избегаха.
        Останаха само аналноподатливи тъпунгери и сексуални палавници и някак си ми е трудно да повярвам, как точно тия ще ме спасяват, пък и родината ми.
        Неукият шебек на може да си направи една качествена злобарка, а аз ще го чакам подривна дейност в хазарската мафия да върши…. дай малко по-сериозно. Между другото, гледам и русофили се прехласват по тях а някой от тия определено мразят Русия и плюят „лошият“ комунизъм, който бил виновен за умствената им нищета….. Лудница е и честно казано не искам да им обръщам внимание. Който иска да си гласува за тях, няма да тръгна да им правя антиагитация. Ако не друго, поне възраждане помогнаха на няколко човека да си отворят очите. Дано се усетят преди отново да ги приспят. И без това кирчо каза че правят ала-бала и откакто гласуваме с машини, нищо не зависи от избори.

      • Как да ти кажа, след като сме се отрекли от Бог, що пък той да не ни остави да си трошим главите и да пострадаме …. малко. Щом се случва, значи си го заслужаваме.

  2. Има два варианта – или ЕС и САЩ са завладяни от фашисти, които искат реванш или в ЕС и САЩ пенсиите, които управляват, от злоба, че скоро ще пукнат или щото цял живот са се готвили за война с Русия, са превъртели и са решили да си пробват силите в една война.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *