Конашенков: Установени са американците, създавали БиоЛаборатории в Украйна

Установени са самоличностите на конкретни лица, участвали в създаването на биологичните оръжия в Украйна. Това са няколко ръководители на отдели в Пентагона и собственици на фирми – контрагенти към американското военно ведомство. Всички тези компании са били пряко свързани със сина на американския президент Хънтър Байдън. Това съобщи на 30 март, официалният представител на руското министерство на отбраната генерал-майор Игор Конашенков.

В резултат на специалната военна операция на РФ бяха спрени изследвания в редица украински биологични лаборатории, в които по нареждане на Пентагона се е работело с щамове на патогени на особено опасни инфекции, обясни Конашенков.

Редица документи, получени от тези украински лаборатории, свидетелстват за укриването на самоличността на субектите, върху които са правени тези експериментални изследвания, и сериозния риск за живота им. Особен интерес представляват документите, които свидетелстват за плановете на режима в Киев да използва безпилотни летателни апарати за пренасяне и разпръскване на смъртоносни вируси и други био-оръжия.

Разкритите факти доказват, че режимът в Киев сериозно е обмислял възможността да използва биологично оръжие срещу населението на Донбас и Руската федерация, добави Конашенков.

Припомняме, че преди дни New York Post публикува статия „Хънтър Байдън е събирал средства за американските биолаборатории в Украйна“.

В статията се твърди, че известният „лаптоп на Хънтър Байдън“, от който изтече информация до медиите,  съдържа имейли, показващи, че синът на президента на САЩ е помагал на фирма- подизпълнител към американското министерство на отбраната в Калифорния, като е събирал средства за нейна програма за биологични оръжия в американски биолаборатории в Украйна. Тези документи, според NY Post, потвърждават обвиненията на Русия, че синът на американския президент Байдън Хънтър „финансира биологични лаборатории в Украйна“. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. НАТО ЕС САЩ СОРОС И ВСИЧКИ УКРАИНСКИ ЕМИГРАНТИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ НЕ СТЕ ЖЕЛАНИ МРАЗИМ ВИ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *