Колелото се завъртя, Линдарева пак се метна на Тачо

Зор Тач1Зорница Линдарева продължава да преследва бившето  си гадже Стефан Манов – Тачо.

Анорексичната красавица не спира да пише на мъжа на Жени Калканджиева и непрекъснато  да коментира всяка негова снимка или публикация в социалната мрежа.

Уж не се интересуваше от него, уж каза, че никога няма да му прости шамара, който той й удари публично и от който й изхвърчаха очилата, но явно това са приказки за пред хората, мърморят приятелките й.

Драмата между Линдарева, Жени и съпруга й  датира от точно две  години. Манов изневери на шестата по хубост в света със Зорница, като уж я излъгал, че е в развод,  а любовницата му пък сама разтръби  връзката си с него по медиите.

Това явно беше недостатъчно и Линдарева доразкри цялата истина за отношенията им, като влезе във „ВИП Брадър“ и стана част от любовния триъгълник. Заради измамата и изневярата Калканджиева и Тачо  се разделиха, даже  щяха да се развеждат, но впоследствие се разбраха и се събраха.

Още във „ВИП Брадър“ Линдарева  бившата любовница не се притесни  да сваля Тачо пред очите на Евгения, но после пое в друга посока. След края на шоуто тя започна афера с бизнесмена Иво Редбула, а след това стана гадже на волейболиста Любо Ганев. Това обаче не й пречи да  се увърта и около Тачо и да демонстрира, че са близки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *