Ковачки избухна: Борисов е подписвал договорите да горим боклука на ЕС! ДАНС и Прокуратурата се опитаха да ми изземат тези документи!

Собственикът на няколко от ТЕЦ-овете, за които се доказа, че са горили пластмасови и медицински отпадъци на страни от ЕС в България, явно не издържа на проверките на ДАНС, Прокуратурата и съпровождащата ги масирана медийна атака срещу него и… днес избухна в интервю:

”Бойко Борисов е подписал договорите ми за изгаряне на отпадъци от Европейския съюз. Моите ТЕЦ-ове се явяват само един от изпълнителите на тази държавна поръчка.

Разполагам с куп документи, които доказват, че горенето на боклука от страни като Италия, Англия и Испания, ми е възложено от българската държава. Освен моите ТЕЦ-ове, по тази държавна поръчка работят и много други. Някои от тях са индиректна собственост на самия Бойко Борисов, има и ТЕЦ на ДПС. И всички сме в края на една верига, която започва от Европейската комисия.

Но така или иначе Борисов е подписвал тези договори България да гори европейския боклук. И ако сега държавата ни спре внасянето и изгарянето на боклука от ЕС, по споразумение, сключено през 2015 г., ще трябва да плати €10 милиарда неустойка“, заяви Христо Ковачки. От което стана ясно, че през 2015 г. премиерът Борисов на практика е заробил България поне още 50 години да внася, изгаря и диша отпадъците на половин Европа.

„Затова и ДАНС и Прокуратурата влязоха в моите ТЕЦ-ове – да изземат документите, които доказват, че именно държавата ми е възложила да горя боклуците“, каза Ковачки. И продължи: „Поръчката е държавна. Отговорността за нея носи Бойко Борисов. Да е мислил, когато е поемал тоя ангажимент пред разни европейски лидери. Призовавам и него, и останалите управляващи от ГЕРБ и ОП да спрат да се упражняват с името на Христо Ковачки.

Имам документите и ако не спрат да спрягат името ми едва ли не като престъпник, мога и да ги покажа. При това не само на медиите в България. Защото е едно да въртиш успешен бизнес, и съвсем друго – да търгуваш с интересите на цял един народ“, заяви Христо Ковачки. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. НЯМА ЛИ ЕДИН СМЕЛ БЪЛГАРИН В БЪЛГАРИЯ ДА ГРЪМНЕ БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ МЪЖЕ ЛИ СА ПУТКИ ПИСНА НИ ОТ ПРОСТАКА БОРИСОВ

  2. Знам как ще свъpши цялата тази истоpия: Бойко ще пpибегне до методите на добpе познати на него от мутpенските в,емена. Ще пpати пpи Ковачки момчета с дебели вpатове с ултематум – или ще мълчиш или ке ти pазгоним фамилеята: и небе, и семейството ти и бизнеса. И той ще млъкне – живота му е по-мил.
    Май съвет към Ковачки: публикувой тези документи в социалните мрежи за да разбере народа що за дебили ни управляват.

  3. П.С. ОТ статията научавам, че освен имението си в анкя, къща в Барселона, остров в Егейско море, той имал и ТЕЦ. Там да гори боклука внесен отвън и да плаща редовно данъците.

  4. Бойко страхливеца е готов да продаде всичко и всички,дори страната си,за да оцелее на поста си!
    Но защо не разкажете за европейската и италианска мафия,които са истинските виновници?!

  5. Първо да разкрият договорите и хората ,работили по тези сделки,защото не само правителството на Борисов,а и това на Орешарски са подписвали такива договори с италианската мафия.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *