Петър Волгин: С реформата си Путин удържа ПОБЕДА над Западния Либерал – Глобалистки Световен Ред!

Социалните програми, предложени в конституционната реформа на руския лидер и насочени най-вече към отглеждането на малките деца, са удар именно срещу извратения западен либерален възглед за свещения пазар.

Какво всъщност каза Владимир Путин в днешната си реч, с която даде старта на конституционната реформа в Руската федерация:

С настояването си в реформираната нова Конституция на Русия националното законодателство да има приоритет над международните правни норми Владимир Путин отбеляза важна победа за лагера на всички онези държави, които са се изправили срещу западния либерално-глобалистки ред.

Кое е най-характерното за този ред? Според либералния глобализъм държавата е отживелица и трябва да отмре. И колкото по-рано това стане, толкова по-добре. А защо толкова неистово американските и европейски глобалисти желаят смъртта на националната държава? Ами защото спонсорите им – транснационалните корпорации, освен икономическата, желаят да придобият и цялата политическа власт на планетата. Тези сили желаят да превърнат националните държавни институции в просто един безпомощен свидетел на тяхното нагло забогатяване.

Работата е там обаче, че единствено държавата с нейната система от надзорни органи е в състояние да обуздае неистовия стремеж на корпорациите към максимална печалба, съпроводена, разбира се, с неистова и крайна експлоатация на работещите. Затова колкото по-силна е една държава, толкова по-голяма е вероятността нормалните работещи хора (и бедните, и средната класа) в нея да живеят по-добре. И обратното- колкото по-слаба е държавата, за каквото настояват либералните глобалисти, толкова по-вероятно е нормалните хора да бъдат смазани до безгласни слуги и роби на международния капитал.

Ето защо е толкова важно националната държава да има приоритет пред международните норми. И Владимир Путин е напълно прав да настоява това да се впише в новата руска Конституция. Прав е и когато казва, че Русия няма как да бъде управлявана като класическа парламентарна република. Да, ще се увеличат правомощията на парламента, но все пак силната президентска власт остава.

Много важно е и настояването на Путин хората, които ще заемат държавни длъжности, да нямат чуждо гражданство и изобщо чужда обвързаност. А освен това да са живели през последните 25 години само и единствено на територията на Русия. Това е с цел да предпази страната си от агенти на чужди разузнавания. В България се нагледахме на разни „специалисти“ от чужбина, които в различни периоди на Прехода биваха ивфилтрирани по високите етажи на властта, уж за да направят живота тук по-добър.

Да, техния си живот, както и живота на задокеанските си господари, те подобриха. И то осезателно. Спечелиха толкова много от по-краткото или по-дългото си министерстване, колкото никога не биха спечелили, ако бяха останали в чужбина.

Що се отнася до нашия живот, какво ги е грижа? Всеки трябва да се спасява поединично. Нали това е любимият девиз на днешните неолиберални западни глобалисти? И всякаква подкрепа за гражданите в тежко материално и друго социално положение трябва да бъде забравена, а най-добре забранена – за да не се изкривява свещеният им „свободен пазар“. Който „пазар“ най-добре се развива по законите на джунглата, където силния изяжда по-слабия, без излишни угризения. Това също е основно либерално кредо.

Социалните програми в новата конституционна реформа, предложени от президента Путин, и насочени най-вече към отглеждането на малките деца, са удар именно срещу този извратен западен либерален възглед. И, да, на хората с ниски доходи трябва да се помага, за да могат да отгледат децата си. Оставени на произвола на съдбата или, казано по-модерному, на пазара, тези деца ще станат престъпници и проститутки, или в най-добрия случай няма да получат адекватно образование и възпитание… нещо, от което губи цялото общество. А това е директният път към безвъзвратния упадък на една нация.

Една нация може да се сметне за приключила ако не съумее да опази историята си от посегателствата и фалшификациите на своите недоброжелатели. И съвсем неслучайно тази тема също беше спомената в обръщението на Владимир Путин.

Опити да бъде пренаписана, изопачена и направо фалшифицирана историята на Втората световна война се правят отдавна. Но в последно време тези опити станаха особено нагли. Целта на западните спонсори на този циркаджилък, е да бъде неглижирана основната роля, която изигра Съветска Русия в разгрома на хитлеристка Германия. Архивът за Втората световна война, чието създаване беше обявено от руския президент, има за задача да противопостави истината по категоричен начин на историческите фалшификации.

Защото точно тези фалшификации са почвата, върху която растат отровните растения на днешния либерален фашизъм. Затова е и тази масирана западна глобалистка пропаганда срещу руските култура, история, политика и пр. Колкото повече бива отричана ролята на Съветска Русия и на комунистите в цяла Европа за победата над фашизма, толкова повече фашистката неолиберална десница ще работи спокойно за постигане на пъклените си глобализационни цели. Точно това е целта на историческите ревизионисти, които обединени в НПО-та на територията на половината свят, беснеят спонсорирано и надплатено срещу Русия и комунизма. Целта им е да спуснат димна завеса, зад която архитектите на новия глобален световен ред да конструират своя либерал-фашизъм. Skandalno.net

Петър Волгин, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Глупости,глобализма или по-точно империализма отдавна се състоя,сега слугите му са притихнали,понеже Тръмп е на власт,когато падне Тръмп,ще наискочат отново.

  2. Бойко Борисов е подписвал договори да горим в България боклука на ЕС, а неговите ТЕЦ – ове са само един изпълнител, по договорите, за което му се плаща.
    Ако горенето бъде спряно, по споразумение, сключено през 2015, държавата ни ще трябва да плати €10 милиарда неустойка. С което Бойко фактически ни е заробил вовеки да усвояваме отпадъците на Европа.
    Ковачки е готов да запознае обществеността с документи, които доказват това.
    От тях става ясно, че се горят боклуци от Италия, Англия и Испания, а това става по препоръка на Брюксел. Свидетели сме, че европейците иначе са отявлени еколози и екозащитници, но обръщат гръб на престъпленията от задния двор и мълчаливо тровят бедната и корумпирана страна, член на същата общност.
    Затова и ДАНС и Прокуратурата влязоха в моите ТЕЦ – ове, извзеха документите, от които става ясно, държавата ми възлага да горя боклуците, като това е напълно съгласувано с Бойко Борисов, който лично е поемал ангажиментите пред другите европейски лидери и ги призовавам всички да спрат да се упражняват с името на Христо Ковачки, казва един от мразените бизнесмени днес в България.
    Имам документите и ако не се спрат, мога да ги покажа не само на медиите в България, защото едно е да правиш успешен бизнес, друго е да търгуваш интересите на един народ, като българският – нещо, което постоянно правят нашите представители в Брюксел без да се съобразяват какво искат реално хората в България.
    Това не оневинява престъпните действия, въпросите са много, някой дължи не просто отговори.

  3. Путин — это новый Сталин
    12.03.2022 Т. Дж. Аддингтон

    Япришел к выводу, к моему большому неудовольствию, что Путин — это новый Сталин, и точно так же, как президент Си Цзиньпин возвращает Китай во времена Мао, Путин возвращает Россию во времена Сталина. В обоих случаях это темные времена, когда многие пострадали несправедливо. Почему я так полагаю? Поразмыслите над следующими фактами из истории жизни Сталина.
    Те, кто были не согласны со Сталиным заплатили за это несогласие жизнью, тюремным заключением (в Сибири) или пытками. То же самое происходит и при Путине. Он уничтожил своих врагов в России и за ее пределами, посадил в тюрьмы тысячи людей, и даже за заявление против нынешней войны можно получить 15 лет в ужасных российских тюрьмах. И, как и Сталину, ему, похоже, все равно, что думает остальной мир.
    Путин, как и Сталин, прикрывает свои действия якобы законной «справедливостью». Снова и снова обвинения против его политических врагов выдвигались до суда, который является просто показухой.
    Подчиненные не говорили Сталину, что они думали на самом деле, опасаясь за свою работу или жизнь. Также не похоже, что люди рядом с Путиным готовы говорить ему правду, если это подразумевает несогласие с ним.
    Сталин был готов убивать людей без разбора для достижения своих целей, без малейших угрызений совести. Он морил голодом население Украины, убивая миллионы, и расстреливал тех, кто мешал ему или, как он думал, мог ему помешать. Такую же тактику Путин использовал в Чечне, Сирии, а теперь и в Украине. Смерть людей его не беспокоит. Обстрелы больниц, школ и жилых районов — просто тактика ведения войны. Миллионы беженцев его не волнуют. Он сделает все, что ему нужно, чтобы достичь своих целей. Без извинений и без малейших намеков на совесть. И в поступках Сталина, и в поступках Путин царит безжалостность, которая бросает вызов логике и человечности.
    Путин, как и Сталин, — лжец до мозга костей. Оба считают, что чем больше вы говорите неправды, тем больше население примет эту ложь. И во многих случаях так и происходит. Нельзя верить ничему из того, что говорит Путин, и то же самое относилось к Сталину.
    Сталин жестко контролировал СМИ, чтобы гарантировать, что его партийная линия была единственной линией, которая доносила информацию народу. Путин делает то же самое — он, по сути, закрыл все независимые СМИ в стране, приняв законы, которые лгут о войне, стране или ее лидерах. Конечно, определение лжи — это то, что Путин не хочет слышать.
    Путин видит себя царём — всемогущим правителем, за которым всегда последнее слово и которому никто не смеет перечить. Хотя Сталин царём себя не считал, он добился того же результата, безжалостно устраняя всех соперников. Путин, как и Сталин, всецело поглощен собственным наследием и властью.
    Оба были и остаются глубоко подозрительными по отношению к людям веры. Сталин закрывал церкви и заключал в тюрьмы или убивал пасторов. Путин привлек и задействовал Русскую Православную Церковь в своих политических целях и весьма усложнил жизнь евангельским христианам. Православная церковь заключила «дьявольский договор» с Путиным и получает от этой сделки денежную выгоду (или получала её до тех пор, пока рубль не обесценился). Евангельских христиан, которые не идут на такую ​​сделку, преследуют, им отказывают в разрешениях на строительство молитвенных домов или в возможности служить так, как они хотят.
    И Сталин, и Путин характеризуются полным отсутствием чувства справедливости. Для них его не существует. Что имеет значение, так это грубая чистая сила. Точка. Все и вся, стоящие на пути этой силы или их личной воли, могут быть принесены в жертву по их желанию.
    Что характеризует обоих мужчин, так это полное игнорирование того, что о них думает мир. Помимо того, что они хотят, чтобы их боялись, они готовы участвовать в военных преступлениях, убийствах, коррумпированных судебных разбирательствах и применении грубой силы, чтобы добиться своего, независимо от общественного мнения. Чтобы дойти до такого состояния, нужно очень холодное и безжалостное сердце, но это именно то, с чем мы имеем дело.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *