Кобилкина обучава мъже в леглото с нагледни уроци

кобилкина1Сексоложката Наталия Кобилкина въведе нова образователна услуга – да спи лично с мъжете на клиентките си, за да ги обучи какво да правят в леглото и после да доставят наслада на клиентките си.

След като направи  няколко курса за жени, някои чак в Лондон, а други в скъпи курорти, суперекспертката по сексуалните въпроси реши са се прехвърли и на мъже, които да започне да учи не само на теория, но и на практика. Наталия ще раздава съвети на представителите на силния пол как да подхождат към дамите, как да ги съблазняват и как да ги накарат да пощуреят от щастие в леглото.

В уроците ще й помага и специалист от чужбина, когото тя привлякла за каузата и който претендира, че може да направи супермен  и от най-големия мухльо.

Организаторите обещават всичко научено да се приложи и на практика, след което да му се направи анализ и да се изчистят проблемите.  Как и къде ще се практикува руската Кама Сутра, не е уточнено. В името на добрия опит и знания Кобилкина вече е поканила мъжете на най-редовните си клиентки, които се оплакват от тях,  да се ошлайфат и да станат спецове в нейната школа. Тя твърди, че само ще разговарят, но побесняла клиентка я обвинила, че уроците са били прекарлено практически.

 За какво толкова ще си говорят няколко часа?“, беснеела от ревност съпругата.  Сигурно е спала с всички наред. Мъжете, естествено отрекли, че Наталия им е предлагала да правят практически упражнения в леглото, но вбесената дама грабнала мъжа си и го прибрала вкъщи, за да не бъде използвана нефритената му пръчица от жена без задръжки като Кобилкина.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *