Николета изгоря със 150 хиляди лева от лакомия

Николета пак цициЛозанова горещо съжалявала, че се се договорила с ТВ7  за космическия хонорар, който така и не получила. Още от декември в телевизията започнали да бавят парите, давали някакви мижави суми авансово  и така всъщност тя натрупала  цели 150 бона невзети суми.

Бившите й работодатели няколко месеца не й превеждали заплатата, оправдавали се  и сумата достигнала колосалните за нормален трудещ се размери. В общата сметка били и парите за папараците. Така и помощничката й Лили останала без хонорари, както и приходящите интервюиращи.

В момента половинката на Божинов не била в настроение да си търси парите, защото плътно си е запълнила програмата с екскурзии и почивки. Иван и Андрей уж й били обещали да се преборят за дължимите й суми, но тя явно прибира пари и от други места и е готова да почака, докато й донесат заработеното на тепсия.

Конкурентни медии вече започнали  голамото наддаването в привличането на моделката за водещ. Твърдата сума, която тя искала да си показва новите тоалети на екрана обаче била причината няколко от телевизиите да оттеглят офертите си.

Това разбира се е лъжа, коментираха хора от бранша. На кого му е притрябвала Николета и нейното измислено и некадърно предаване? През целия сезон то беше предмет на подигравки, подмятания и откровено пренебрежение. Водещата, която се закани, че ще издуха Венета Райкова от ефир просто се самоиздуха. А прякорите й набъбнаха поне с още десет.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *