Кичка Бодурова шокиращо: От ДС ме накараха да направя аборт!

Кичка БодШокиращо признание направи певицата Кичка Бодурова.

Бях много млада, майка ми и баща ми починаха един след друг в разстояние на 6 месеца. Останах аз да се грижа за брат си. Той още не беше завършил гимназия. Тогава, докато пеех по ресторантите, се влюбих в чужденец. Много го харесвах и забременях от него. Реших да се омъжа и така да си решим и финансовите проблеми с брат ми. Когато обаче подадох молба в гражданското, на другия ден на вратата ми почукаха двама мъже. Бяха от Държавна сигурност. Проучили моя бъдещ съпруг.

Казаха ми твърдо да избирам. Или се женя за моя чужденец и си заминавам завинаги от България с него, или оставам тук. Докато взема решение обаче, всичките ми записи в радиото се спират, излъчването на моите песни спира и ако отида в чужбина, такава певица у нас няма да има. Бях млада, изплашена и не знаех какво да правя. Не можех да се посъветвам и със съседите, защото те се отдръпнаха от мен, като видяха, че у нас идват ченгета. Докато мислех, песните ми наистина бяха спрени от излъчване.

Аз имах големи амбиции в музиката и реших, че трябва да се наложа като певица и да се подчиня на тези хора. Направих аборт, бащата на детето си замина, а мен отново ме върнаха в плейлистата и кариерата ми продължи да се развива.

След време пак се омъжих за чужденец и пак си родих дете от него. Сега не зная това за добро или за лошо беше. През времето така и не си отговорих, завърши изповедта си тя.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *