Мая Манолова отложи две сватби заради рак на гърдата

Мая АнгелМая Манолова подозрително изчезна от политическия хоризонт и се появиха какви ли не слухове. Включително, че се е скрила от протестърите или се е скарала с любимия си Ангел Найденов, за когото щеше да се жени през септември.

Оказа се обаче, че причините за изчезването й са много по-сериозни – в момента тя се  бори с рак на гърдата. 

Според нейни близки диагнозата на червената депутатка, която бе избрана за омбудсмен, била установена точно по време на избора й. Течали прегледи и била направена биопсия, но тя пред никого не показвала какво й има и как чака присъдата си. Докато група протестъри крещяха в лицето й, че няма да я допуснат да влезе в кабинета си през есента, тя вече търсела клиника, където да се лекува и където да й кажат окончателно ще могат ли да я спасят от коварната болест. За да не се разчува за състоянието й и постоянно да я дебнат папараци пред болницата, тя избрала клиника в Германия. Там се подложила на операция и в момента й правят химиотерапия. 

Лекарите дават големи надежди за пълното й оздравяване, тъй като болестта е хваната в ранен стадий. Лечението ще продължи до средата на октомври.

Заради заболяването си Манолова отложи сватбата си с Ангел Найденов и тази на дъщеря си Ралица.

Манолова планираше сватбата си с Ангел Найденов през септември, но сега смята да я отложи за друго време, а тази на дъщеря й да се състои в  края на октомври.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. ако беше се лекувала в бг,друго щеше да е,дори и хваната в начален стадий.Защо ли червените ,а и не само те все тичат да се лекуват в Германия,а обикновения българин се ‘лекува“ в бг,където се забавя лечение или е неадекватно,или се правят лекарски грешки?

  2. От сърце желая на Мая Манолова и на близките й здраве, късмет и дълъг живот.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *