ВИП надменност! Никой не изпрати изгонения Джорджано от Брадъра

ДжорджаноДжорджано е вторият съквартирант, който беше изгонен от зрителите от „ВИП Брадър“.

Той събра най-малко смс-и в от останалите номинирани в – Луна, Кичка Бодурова и Люси. Четирибоят изглеждаше предрешен. Момчето влезе в неравна битка, защото останалите бяха от известни по-известни и от скандални по-скандални, докато той стоеше кротко и не се намесваше  никакви спорове.

Джорджано ще се запомни в къщата като единственият участник досега, който не се самоизтъкваше, не се удряше в гърдите, не показваше никакво самочувствие пред другите, макар и парчетата му да са гледани от милиони почитатели за разлика от  тези на Луна и Кичка. Повечето от съквартирантите го възприемаха като мебел, не го включваха в разговорите си, само Луна му обърна внимание дотолкова, че да го подчини и да го направи свой слуга, но когато той взе да се бунтува, тя набързо му би шута.

Явно в наше време да си кротък и смирен не е печеливша стратегия и никой не те забелязва. А виповете го игнорираха до такава степен, че нито един не излезе да го съпроводи до вратата, когато го изгониха. Все едно някакъв стол изпадна от интериора. Което пък никак не е випско, коментираха зрители.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *