КИТАЙ ВЛЕЗЕ ВЪВ ВОЙНАТА в Украйна срещу САЩ и НАТО! Пекин Отвори Военните си Складове за Руската Армия! Доставя артилерийски системи PLZ-05 и MLRS AR1A – Целият Списък:

Китай започна мащабни доставки на свои оръжейни системи за Русия. Събитието се явява повратна точка не само в украинския конфликт, но и в отношенията на Пекин със САЩ, Запада и НАТО.

Агенция „Синхуа“ съобщи, че Народната освободителна армия на Китай е отворила най-големия си оръжеен склад за PLA в Синдзян-Уйгурския автономен регион на страната.

Към комплекса от складове има и военна база, където преди 8 дни са пристигнали високопоставени руски военни.

Китайските власти вадят от складовете танкове, артилерийски и ракетни системи, както и безпилотни самолети. Според същата информация става въпрос за огромни количества оръжия.

Резервното оръжие се вади от складовете, проверява се и се подготвя за предаване на руските военни.

Въоръжението включва танкове ПЛЗ-05 с калибър 152 мм., аналог на съветската/руската 2C19 „Мста-С“, както и реактивни системи за залпов огън AR1A, аналог на 9К59 „Смерч“ с калибър 300 мм., твърди китайският източник.

Трябва да отбележим, че в решението Пекин да даде на руската армия тъкмо от тези два вида оръжия, има здрава логика. В своята основа тези оръжейни системи са руски, макар и с някои надграждания, така че няма да е проблем за руските войници веднага да ги използват без предварително обучение.

ВИЖТЕ ОРЪЖЕЙНИТЕ СИСТЕМИ, КОИТО КИТАЙ ПРЕДОСТАВЯ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ВЪВ ВИДЕАТА:

https://youtu.be/rUuBTWXO0KE

https://youtu.be/bMHxwiOxs7E

Следва списък на останалите оръжия, които Китай предоставя на Руската федерация. Броя/количествата на оръжейните системи и мунициите са засекретени:

  • БПЛА Golden Eagle 500
  • Артилерийски системи SR-5
  • Система за изстрелване на рояци от дронове. Това е иновативна система, способна да изстрелва и направлява едновременно рояк от 200 дрона, всеки от които е с автономно управление.
  • Противотанкови ракети HJ-12.
  • Безпилотни самолети Wing Loong, който Китай изнася в над 50 държави и в експортната си версия е известен под името Pterodactil 1.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/Phq3O-H2Llw

https://youtu.be/uJGL3fb91xk

https://youtu.be/H-Ot8xaRwCc

Припомняме, че от няколко дни Западът истерично предупреждава Китай със „сериозни последствия“ ако достави оръжия на Русия. Е, това вече е факт. Очакваме какъв ще е западният отговор.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

39 коментара

  1. Уан Уенбин:
    «Това, което наистина е тревожно, е опустошителното въздействие на САЩ върху световния мир и стабилност. Америка е най-големият производител на война. САЩ не са били във война само 16 години от своята кратка 240-годишна история. САЩ са инициирали около 80% от световните въоръжени конфликти след края на Втората световна война. Съединените щати най-много нарушават суверенитета на други държави и се месят във вътрешните работи на други държави. От края на Втората световна война САЩ са се опитали да свалят над 50 чужди правителства, брутално са се намесили в избори в най-малко 30 държави и са се опитали да убият над 50 чуждестранни лидери. САЩ продължават да бъдат най-големият източник на конфронтация между лагерите. Водените от САЩ войни на НАТО срещу Афганистан, Ирак и Сирия доведоха до повече от 900 000 жертви и 37 милиона бежанци. Докато хегемонистичните политики на Америка и войнствените тенденции продължават, няма да има мир в света.»

    • ЩЕ ДОБАВЯ КЪМ КОМЕНТАРА,,
      НАД 60 000 000 ИЗБИТИ МИРНИ ГРАЖДАНИ,И ОПУСТОШЕНИ ГРАДОВЕ И ДЪРЖАВИ….В БГ СОФИЯ И ДРУГИ НАСЕЛЕНИ МЕСТА.

      • Браво. Даже и паметник на убийците ни сме дигнали … Но по-важното е българският народ да помни, че гадовете са хвърляли играчки, за да осакатяват българчета. Еничарите сигурно получават ерекция от тези сатаниски антибългарски дейности.

  2. АНГЕЛИТЕ ЩЕ ПОБЕДЯТ САТАНАТА!ЩЕ БЪДЕ ТРУДНО,НО ДОБРОТО ЩЕ НАДДЕЛЕЕ!!! БЪДЕТТЕ БЛАГОСЛОВЕННИ РУСКИ БРАТЯ! БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ВИ ПОДКРЕПЯ И ОЧАКВА НА РОДНА ЗЕМЯ!!!

  3. Когато се образува триъгълник на силата, в който има някакъв паритет, най-умната страна, успява да използва конфликтът на другите две в своя изгода. За целта, при открита конфронтация тя подкрепя в необходимото количество, ту едната, ту другата страна. Американците изнервничиха и първата помощ не е за тях, сега всичко зависи от Путин. Да се надяваме, да не вземе самонадеяни решения. За всички трябва да е ясно, че ако играта се играе до победа, победителят ще бъде унищожен от третата страна, може би не съвсем, но до степен, да не може да се вдигне до нейното ниво НИКОГА! В такъв трилър живеем, че и най-добрите писатели, от този жанр, трябва за винаги да спрат да пишат, от липса на фантазия.

    • в грешка си..китай нито използува конфликта в своя изгода,нито дори и помисля да подкрепя ту едната-ту другата страна..това не са саксите при хитлер…днес се решава съдбата на света.. и тук няма място за номера,игри..и триъгълници..и паралелепипеди..тук се играе открито и честно..и китай прави точно това…щото прекрасно знае,че който стои по средата на два стола….пада..

      • Блажени са вярващите и ТЯХНО Е ЦАРСТВОТО НЕБЕСНО! На Поднебесната и Земята им е достатъчна, на първо време.

      • Проблемите пред човешката раса са толкова сериозни и огромни, че ако не се действа решително тя ще бъде унищожена. Има невидима сила зад САЩ, която от векове ги използва за тази цел.

    • И в Китай и в Русия петата колона джендърпарапитеци е сила. Китай и британоварварите намазват най-много от войната и смъртта на православните. Въобще ни бих се учудил жълтурите да се пробват с Русия след време. За сега обаче им е ясно, че съюзят ли се с краварите закриват света.

      • Те нямат намерение да се съюзяват с никого. Ще наблюдават от страни и ще държат процесите и посоката им, максимално според интересите си. Китай е страна, в която на практика е приложено това, което западните теоретици на глобализма, само обмислят. Китай е като супервулкан. От горе е красиво, но вътре никой не смее да пипне, защото е опасно, смъртоносно опасно.

      • Въобще не го обмислят, ами направо ни го налагат. Стъпка по стъпка, задремалото джендър племе в европата върви в тази посока без да вижда, че го водят на заколение.

      • Лесният живот притъпява инстинктите, стеснява кръгозора, човекът придобива лъжлива представа, че вечно ще е така. Ние даже сме привилегировани, че не живеем толкова благополучно, защото ни остава по някое будно сетиво. Гледам как го коментират пришълци от други „по успешни страни“, които сега живеят тук. От вътре не се вижда. Единственият ни голям проблем е, че сме единаци. Това до някъде е помогнало в обезлюдената от кланета територия, в началният етап на Османското нашествие, но в последствие, както и сега, играе силно негативна роля и ражда предатели.

      • Това че българинът е индивидуалист много пъти ни е пречело, но пък и може да е на добре от друга гледна точка, защото не вървим като стада.
        Според мен това е главната причина да ни клатят в последните 33 г. Не е липсата на водачи.
        Всеки се изхвърля, че в България нямало водачи (лидери на божествен сатанински), но истината е, че сме народ от вождове, без индианци. Всеки се пише на лидер, колкото по-тъп, по-лидер и с претенции, че от всичко разбира най-много.

    • иванчо..хайде да си спестиш усилието да коментираш бъдещото китайско нападение над русия..на момчета,които не са ходили в казарма,не са стреляли с рпг,не са влизали в танк и не знаят как работи реактивна с-ма за залпов огън-трябва със закон да им се забрани да обсъждат военни теми..можел китай някога си да напада русия..да си учил военна тактика..да си чувал,че нападателят първо си осигурява тила..китай е обграден от врагове-японци,корейци,филипини,сингапур,тайланд,тайван,че дори и виетнам вече е прокраварски..да не говорим за войната с индия в хималаите..да си чул за двата военни блока в азия срещу китай-асеан и аукус..а да си чул,че се готви ще има още един антикитайски блок в азия..щял да напада китай русия на север..на куково лято..ще го разкъсат..

      • Ако беше ясновидец, щеше да знаеш, кой е ходил в казарма и кой не, но дори ако не съм ходил, нищо не ми пречи, да анализирам ситуацията от моя гледна точка. Преди да се нахвърлиш на някого с догматизъм от средата на Студената война, погледни тази, която се води и ако е останало малко от военното ти, ще разбереш, че няма нищо общо. Бойното поле в момента е жестоко място и за това затворниците на „Вагнер“ се справят в пъти по-добре от завършилите три академии генерали. Чуй как говорят за офицерите от армията и ще разбереш, че тема „взводът в настъпление“ почти не върши работа, а във „взводът в отбрана“ трябват сериозни корекции. Всяка война създава нова военна наука и тази не е изключение. Не бягам от спор и за блоковете, но там дори изпечени дипломати биха се объркали, какво остава за лаиците. Всеки народ има специфично мислене, да не говорим за различните раси и за да го осъзнаеш и разбереш трябва да си живял с тях без сънародници. Не забравяй обаче, че сме от публиката и коментираме всичко от трибуните.

      • престани да пишеш щуротии..това,че си умен,начетен и интелигентен няма нищо общо с това да имаш военни знания и практически опит..разкрепостеното ти мислене и фриволни интепретации са далеч от военната наука..всяка война раждала нова военна наука..няма такова животно..има нови методи,техники,технологии и практики във военната наука..тя е една..

      • Благодаря, ясновидец за оценката, аз не бих си я дал, но не разбирам защо се дразниш, когато обсъждаме? Съгласен съм, може да не съм се изразил правилно, може да са НОВОСТИ във военната наука, но те ясно се виждат. Танковете не се ползват за пробив, а за поддръжка, разузнаването е сведено почти само до електроника. В момента се търси оптимален размер и състав на настъпващите групи. Руснаците пробват взводна група с терминатор и роботи. Има един куп други неща, свързани с ползването на армейската авиация или артилерията, които ми правят впечатление, аз съм страничен наблюдател, но не съм сляп и не чувам за пръв път тези неща, за тях има достатъчно литература. Практика нямат и кадровите военни, в момента и дано нямат!

  4. Афганистанският Нострадамус, за който днес Милена откри прозореца.Дишайте спокойно, човекът е предсказал много неща, които вече светът видя.“Гениальный математик Сидик Афган ответил на вопрос, будет ли третья мировая война“ В 2025 году Америка повторит судьбу вашей страны (Сидик говорит про Советский Союз — прим. «СтарХит») и станет раздробленной. Последний президент придет в 2025-м, после США не будет.

    • Не вярвам на подобни екземпляри, особено друговерци, но дано доживеем до 2026 и видим смъртта на двата пандемониума – нюйорк и лъндън, барабар с цялата населяваща я сатаниска паплач.

    • фъкчо недей вярва-ни на авганци,ни на ванги и сие…като казах през 2018г че ес си отива 24-25 моите приятели се смяха..до един..сега др.песен пеят..май пак ще познаеш..)

      • Нали това съм казал? Аз вярвам единствено в Бог. Нови пророци не ми трябват, но не пречи да разсъждавам върху казаното от тях, за да си направя изводите.

  5. ДВЕ ТРЕТИ ОТ СВЕТА Е С БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ ЮЖНА АМЕРИКА АФРИКА АЗИЯ КИТАЙ ОЧАКВАМЕ И 3 МИЛИОНА СЕВЕРНО КОРЕЙСКИ СТРОИТЕЛИ МЕЧТАЕМ ДА ВИ ПОСРЕЩНЕМ НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ ЗАЕДНО ДА ПРОКУДИМ НАТО ЕС САЩ СОРОС И УПРАВЛЯВАЩИТЕ БЪЛГАРИЯ ФАШИСТИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ С ТРИМОРЕЦА НАТОВСКИ ОФИЦЕР ГЛЕПОУХИЯ ЗЕЛЕН ЧОРАП р. радев !

  6. Е сега стана наистина напечено. Ако нашият лидер от Банкя можеше да се докара на американците, то пред китайците въобще не пее. Знаейки за мегапроекта на Китай и Русия за изграждането на мегапът, който минава през България – тъжна му майка -магистрала Хемус в сравнение с този проект е като козя пътечка в гората. В Китай изпълняват всякакви присъди – при това публично – на стадиона. Но лично на мен не ми дава мира един спомен свързан с конфликт от преди тридесет години в полуостров Даманскси. Дано това да се размине – иначе край на хомо сапиенс!

  7. УПРАВЛЯВАЩИ БЪЛГАРИЯ ФАШИСТИ НЕ ДОКОСВАЙТЕ РУСКИТЕ ПАМЕТНИЦИ НА СВЯТИТЕ НИ БРАТЯ ОСВОБОДИТЕЛИ ЗНАЕМ КОИ СТЕ ЩЕ ВИ НАТРОШИМ КОКАЛИТЕ НЕПОБЕДИМАТА ВЕЛИКА БРАТСКА РУСКА АРМИЯ ИДВА ЩЕ ИМА НОВ НАРОДЕН СЪД И ПОТОМСТВАТА ВИ НЯМА ДА СЕ СПАСЯТ НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ РУСНАЦИТЕ ВИНАГИ ИДВАТ !

  8. Сега вече краварите ще си го получат. Очакваме ешелоните с китайските дивизии да тръгнат по байкало-амурската и да пометат бандерите. После плавно заселване на обезлюдената и изтърбушена територия и елате да видите новия West China със столица Ки(еф) след само 20 години. Да му мисли след това старата дъртофелница Европа с изкуфелите си американопослушни управници и повсеместно топящо се население и извратени наклонности. Колкото до краварите, ако си мислят, че ще успеят да се отдръпнат и барикадират между двата океана, имат много здраве. Тази болна от грандомания и проклетия сган трябва да се лекува с дълга обсада и много, ама много бомби, докато държавата им се превърне в днешния Бахмут, Мариупол и Соледар.

  9. Най-после! Браво на Китай!
    Те сега ЗВЯРА САЩ ще се прибере в дупката си. И дано никога повече не се показва от там.

  10. Време е и Северна Корея да се намеси и ….Турция да излезе от НАТО.Е,тогава вече ще стане интересно!

  11. Освен Мечката, май и Драконът се събуди от съня си, и то не в много добро настроение. Китайците се подготвят за Тайван, колкото и да не им се иска да воюват. Както съм писал в предишни мои коментари, спасението на света е в унищожението на ингилизите и отвъдокеанските им братовчеди, които по рождение са си дегенерати и отрепки. Естествено и сред тях има здравомислеюи хора, но като цяло са крадци и военолюбци. Имам една надежда Северна Корея да изпрати „наблюдатели“в Украйна, които да констатират как горят американските танкове. Корейците са готови и на Антарктида да идат, само и само да се сбият с американците. Положението на България в тази Трета световна война няма какво да се коментира.

  12. Нещо ми намирисва, че британоварварите ще ни налазят със самолети заредени с ядрено оръжие и като едното нищо може да гризнем голата опашка.
    Май затова си нарязахме 300 нови самолета , а останалите подарихме на укровермахта без да ни дадат платените. Сега ще имитират как ни пазят, но никой не знае какво носят докато ни „пазят“ и „хранят“.

    • Тази изроди мразят най-много българите и руснаците. От векове се опитват да ни заличат, а толкова много шебеци с български документи им се радват.

      • а тука си 100 процента прав..

      • омразата е жестока и аз съм имал възможността да я изпитам..за запада ние сме втора ръка хора..е,то си е видно де-дрехи втора ръка,храни-второ качество,бяла техника,автомобили-употребявани и пр..тази омраза започва от 1205г откак калоян с помощта на куманите изтреби елита на зап.европа,а не само балдуин..и те затова ни оставиха на турците..и винаги не пропускат да си го кажат..намекнаха за 1205г на бг делегация при подписване на унизителния ньойски договор в париж след края на псв,затова ни отнеха македония,одр.тракия,беломорието,искаха и
        и родопите след всв,но сталин не позволи…съветници на папа йоан павел втори на ухо си го казваха и на асен марчевски-преводача на бай тодор,през 80-тте във ватикана..не могат да простят..това е.. не е причината само православието…

      • Православието и българите са пряко свързани. Без нас нямаше да има православие. А когато Калоян е избил елита от преносители на евроатлантически ценности, е разбрал че на католико-сатанистите, не трябва да се вярва и тотално е отхвърлил да застане в поза партер пред тях. Нещо което с радост правят сегашните назначени еничари, дори все питат кой е следващия.

  13. ЧАКАМЕ С ОБИЧ И НЕТЪРПЕНИЕ КИМЧО ДА ИЗПРАТИ 5 МИЛИОНА СЕВЕРНОКОРЕЙСКИ НАБЛЮДАТЕЛИ В БАНДЕРЛАНДИЯ

    • Ох Божееее.
      Ти по добре потърси дали има въобще народ, който няма или не иска да си го върне на британоварварите.
      Тази сатанинска паплач тормози целият свят от векове.

  14. Кшищоф Яцковски: Какво ще се случи до 2030 г.?
    –––––––––––––––-
    В Европа внезапно ще станем свидетели на ценови щок. Хората ще изгубят доверие в парите си, тъй като силно ще поевтинеят. Имам чувството, че в момента, в който САЩ решат, че вече няма изход и ще се наложи да влязат във войната, първо ще се насочат към идеята за хиперинфлация.
    Цените на суровините и храните се повишават чрез спекулация, т.е. не на производителя. Това означава определена политика, която ни принуждава да правим икономии и позволява на държавата да се запасява преди война.
    Войните не са само стрелба с танкове, а и икономическа война. Това се нарича международен саботаж. Пълномащабна война, но не с куршуми, а с финансово, социално и икономическо объркване.
    В края на април, НАТО ще атакува. НАТО усеща, че губи сила и се готви за атака във всеки един момент.
    САЩ искат този конфликт с Русия, така че рано или късно ще бъдем въвлечени във войната. Лошите неща тепърва предстоят. Ще се случи изведнъж, когато не го очакваме.
    Предстои ни мобилизация. Неспособните да мислят, ще бъдат изненадани. Ще ги последват внезапни закони за задължителна мобилизация и регулации, което си е реализацията на нещо планирано.
    Може би две-три страни, в известен смисъл ще се включат активно с подкрепата на НАТО. Тогава ще започнат да ни облъчват чрез медиите, че не става дума за пълномащабна война.
    САЩ знаят, че повечето европейски страни не искат да участват във войната с Русия, но очаква те да изпълнят тази специална задача, когато се стигне до война. Този момент наближава.
    Очаквам скоро да бъде обявена бойна готовност. Април ще бъде месец, в който нещата в света ще се усложнят. Във война с Русия ще се включат Молдова, Румъния и България.
    Ще стане много опасно и няма да ни е до шеги. Все пак, суперсили като САЩ и Русия няма как да се бият с палки или водни оръдия. Виждам много лоши неща.

    За да му стане на света ясно, ще трябва да изчезне ненормалността. Нещо ще се счупи, това е добре, защото може би така ще разберем какво ни се е случвало и ни се случва.
    Много се изговори за нов световен ред – имаше момент, в който много държави говореха за този нов ред.. той изглежда лесен за изпълнение, но трябваше да се изпълни едно основно условие.
    Силните държави да се съгласят. Ако не се постигне пълно съгласие за такъв ход, се очакваше голям конфликт.
    В света ще властва монархия, повтарям, ще имаме монархическо управление…през 2030 г. Нещо, което сега не можем да разберем – това право ще бъде сегментиран.
    Право – ако има цивилизация, тя се основава на определени права – това ще бъде сегментирано право – то ще важи за всички, но ще има определени степени.
    Имам чувството, че от това, което се случва в света сега – през 2028 г. от него ще останат отломки. Чакат ни много лоши времена, които ще продължат до 2028 г. и тогава тази ситуация ще приключи. Всичко ни води в тази насока.
    Глобализмът няма да бъде въведен по света, ще се срине. Светът ще се гради в друг порядък – не мога да намеря думата, но глобализмът ще се срине през 2028 г. и ще останат само отломки.
    Каквото и да следва, ще свърши в буквалния смисъл на думата през 2028 г. с лоши неща на два пъти.

    През 2024 г. ще има голямо сътресение, а през 2028 г. ще бъде второто сътресение, още по-лошо. След това ще настъпи спокойствие, но няма да останат много хора по света.
    Изправени сме пред прага на много големи и опасни събития до 2028 г. Но ще има сътресения и по-рано. Някой райони в света ще останат спокойни, но ще има ескалация на много места.
    Виждам опустошения в Европа. Една линия от Великобритания, Нидерландия и половината Франция. Останалата половина от Франция, Испания и Португалия ще бъде чисто. Източната граница на Европа, няма да е чиста и ще има много малко хора.
    Доста хора ще бъдат принудени да емигрират и ще отидат в Испания, защото там ще има много място и няма да се случи нищо лошо. Ще е добре за заселване. Не знам дали войната ще погуби хората, но аз виждам тази голяма война.
    Виждам ужасен хаос и масово бягство на хора в много от страните в Европа. Хората ще бягат като от Титаник. Виртуалните пари и всичко, от което се страхуваме ще се размие и се срине буквално в руини.
    Моето усещане е, че ще се случи от 2024 до 2028 г. Това ще са ужаси за тези от нас, които изобщо не сме подготвени.
    Започнат ли големите сътресения, мирът ще е невъзможен. Лошите неща ще продължат 4 години и ще доведе до втори голям трус, но след 2028 г., ще има мир. Някой народи ще загубят държавите си, след голямото преселение и бъркотията..
    Недобър политически знак има около 5 май тази година. Ще се случи нещо, което може да е причина за първото сътресение.
    Ако първият удар, трябва да се случи през 2024 г., то трябва да внимаваме около 5 май тази година. Путин очаква нападение. Китай ще продължи да подкрепя Русия двусмислено. Ако обаче НАТО предприеме нещо, то Китай ще покаже, че стои зад Русия.
    Турция, може би Израел, Иран ще има втори фронт, когато нещата започнат да се влошават, ще видим пожари и там. Китай ще реагира повече в тази област. Ще постави ултиматум, ако ситуацията в Близкия изток започне да се изостря с Турция.
    Някъде близо до там, ще има хуманитарна катастрофа. Земетресението в Турция, беше много голяма трагедия, но там някъде ще се случи нещо много по-голямо, което ще бъде наречено катастрофа.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *