Най-популярния US политически коментатор: Третата световна война започна, виновна е Америка

Водещият на най-популярното политическо шоу в САЩ Джими Дор направи взривяващ с откровението си политически коментар пред 8-милионната си аудитория по Fox News. Ето какво каза:

ДЖИМИ ДОР

Нещо невероятно се случва. Всъщност това е трета световна война. Въобще не се чудете защо няма разследвания за взривяването на “Северните потоци”, тук никой дори не им задава въпроси!

Хърш наскоро публикува статия, в която подробно описа как са взривили “Северните потоци”, но американската преса дори не се е свързала с хората, споменати в текста, за коментар. Въпреки че на теория могат да попитат Виктория Нюланд, Джейк Съливан или Антъни Блинкен — всъщност тези хора дори не излязоха с изявление – дори само за да отрекат обвиненията на Хърш. Всички знаем кой е той – не е никак случаен човек и разследванията му тежат като олово. Знаете ли кой би трябвало да отговаря на въпросите? Кърби – прессекретаря на Белия дом! Защото хората, които са направили разследването, са пряко свързани с Кърби, а не с Антъни Блинкен, Съливан или Нюланд.

Вижте тези имена: Това са същите хора, които ни излъгаха за войната в Ирак, които ни излъгаха за Либия, излъгаха ни за Сирия.

Хвърлиха толкова много бомби върху нещастната Сирия, че им свършиха боеприпасите!

Сега те правят същото в Украйна срещу руснаците. Само че руснаците не са сирийци и определено имат с какво да отговорят.

Америка е световният терорист.

Имаме 400 военни бази само около Китай и 900 в целия свят. Ние провокирахме настоящата криза в Украйна.

Но хората не знаят това. ЦРУ заговорничи с нацисти, за да свали демократично избраното правителство на Украйна през 2014 г. Това е истината.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. Поредният откривател на топлата вода!
    Никарагуа – 1912 – 1933 само 10 г.
    Мексико – 1914 – 1918 само 4 г.
    Хаити – 1914 – 1934 само 20 г.
    Куба – 1917 – 1933 само 16 г.
    Китай – 1922 – 1934 само 12 г.
    Гърция – 1947 – 1949 само 2 г.
    Филипините- 1948 – 1954 само 6 г.
    Корея – 1951 – 1954 само 4 г.
    Виетнам – 1960 – 1975 само 15 г.
    Камбоджа – 1969 – 1975 само 6 г.
    Лаос – 1971 – 1973 само 2 г.
    Салвадор – 1981 – 1992 само 11 г.
    Никарагуа – 1981 – 1990 само 9 г.
    Югославия – 1992 – 1994 само 2 г.
    Босна – 1993
    Югославия – 1999
    Афганистан – 2001 – 2021 само 20 г.
    Ирак – 1990 – 1991 само 7 месеца
    Ирак – 2003 – 2011 само 8 г.
    Ирак – 2014
    Либия – 2011 само 8 месеца
    150 военни операции, извършени от армията на САЩ срещу чужди държави ! Но, това сигурно са спасителни операции и ръсене със светената вода на демокрацията.

    • Когато ФАЩ нападнат някоя държава, унищожат нещо или убият някого, това е „мироопазване“ и „налагане на демокрация“, а когато някой друг го направи е акт на международен тероризъм.

  2. БЛАГОСЛОВЕН ДА СИ ДЖИМИ ДОР БЛАГОДАРИМ ТИ ЗА ИСТИНАТА ЖАЛКО ЧЕ ВРЪЩАНЕ НЯМА ЕДИНСТВЕНО РАДОСТНОТО Е ЧЕ ЩЕ СЕ СБЪДНЕ МЕЧТАТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТНОВО ЗА ТРЕТИ ПЪТ ДАНО Е ПОСЛЕДЕН С РАДОСТ ЩЕ ПОСРЕЩНЕМ ВЕЛИКАТА СВЯТА НЕПОБЕДИМА БРАТСКА РУСКА АРМИЯ !

    • А КЪДЕ ЩЕ СЕ ДЯНАТ БЪЛГАРСКИТЕ ПОДЛЕЦИ,ПОДЛОГИ, ПРЕДАТЕЛИ И ПРЕСТЪПНИЦИ СПЯМО БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД

  3. Все повече журналисти, добиха смелостта, да казват истината в прав текст!!! Дай Боже, да е на добро!!!

  4. Третата световна война ще е ядрена. Американците са слаби играчи и в същото време не могат да губят. Първо ще се опитат да насъскат кученцата си НАТО, но имат една проскубан помияр Полша, три пинчера, Литва, Латвия и Естония и това е. Може би слабоумните шведи. Германия е с мека китка, разните Холандии, Белгии и прочие парадни формирования, имат минута живот извън площада. Турция, голямата надежда, не участва, сега имат 40000 оправдания, а по принцип отдавна търсят повод да се измазулят. Гърци, италианци, французи не ги търсете при войниците, а обозът го няма. Ние и румънците? Кой би рискувал, да пробва? Маджарите са пас. Велика самодоволна Британия, ще се зъби от леговищата си, може да прати някое обречено флотче около Полша и после глуха отбрана. Пехотинци от Канада, Австралия, Нова Зеландия, ако ги докарат живи. Японците, горките туранаги, около тях толкова имат да им връщат, че там може да се заформи ярък театър на зверски сблъсъци, много далече от „цивилизацията“ и за кратко. Остава САЩ, „сами и за пръв път уплашени“ („Призракът и Маракът“). Армиите им са пръснати, обградени, нееднородни, немобилни, несвикнали да са обградени и МРАЗЕНИ. Какво им остава? Да погледнат за последен път небето и да се приберат в бункерите. Ако системата е автономна, този ден ще се нарича Армагедон от оцелелите. Не съм сигурен дали ракетите са насочени от гледна точка на настоящите военни цели или с поглед към бъдещето, при който се прави разчет, какви хора трябва да имат шанс да оцелеят и колко. Някои настоящи „съюзници“ могат изненадващо за себе си да се окажат цели. В пещерният свят големите племена са опасни.

    • Имаш моето „добро“. По-вярно не може да се опише и каже.

  5. ВРЕМЕ Е ВЕЛИКИТЕ НИ РУСКИ БРАТЯ ДА ДОЙДАТ НА РОДНА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *