Кандидат-депутатът от ДБ и доброволец в Украйна Иван Калчев – Глиги: Аз съм за Правото на Родителите да Продават Децата си за Органи, особено ако са роми. Трябва да имаш и Право да Убиеш Детето си ако е урод! (С ВИДЕО)

Преди пет години настоящият кандидат-депутатът от ДБ, подкрепен и от БОЕЦ Иван Калчев – Глиги  се обявява за правото на родителите да евтаназират децата си, ако са родени с увреждания, както и да продават здравите си деца за органи. „Аз съм за правото на родителите на евтаназия, т.е., ако ти се роди урод, да можеш да го убиеш. А ако ти се роди здраво дете и го продадеш за органи – това си е твой морален проблем, не мой. Аз няма да имам морален проблем с това“, казва Иван Калчев.

Във видео от сбирка на Българското либертарианско общество, проведена през 2017 г., Калчев също така твърди, че той лично няма морален проблем с търговията на деца за органи, особено ако са от ромски произход.

КРАТКА ВЕРСИЯ НА ВИДЕОТО:

Иван Калчев-Глиги е български доброволец, който се сражава в чуждестранния легион на Украинските въоръжени сили. В момента този морален изрод е издигнат за кандидат-депутат в листите на Демократична България в столичните 23-и и 24-и МИР в София.

Ето и пълната версия на видеото, в което има още по-скандални изявления на днешния кандидат за депутат от „Демократична България“ и доброволец в Украйна.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. ЕЕЕЙЙЙЙЪЙЙЙ ! ИЗРОД ЖИВ ДА НЕ СЕ ВЪРНЕШ В БЪЛГАРИЯ МРЪСТНИКО ПРОКЛЕТ ДА СИ

  2. Аз не разбрах този Глиги в момента в Украйна ли е или вече се е върнал в България. Ако е в Украйна какъв кандидат за депутат е. Кой му е гарантирал, че ще се върне жив и цял, че чак и за депутат се кандидатирал.Голям оптимист тоя Глиги, ша знаете.

  3. Сигурно е при своите. Смятай, какви изроди са около него.

  4. Глиги си е кадър на „офча нюз“. А „офча нюз“ са грантаджии на :кравария за българия“. Нормално е да казва това, за което му плащат. И понеже просто киро е от същите грантаджии, умната в неделя.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *