Кадиров: „Ще си върнем още няколко града в Украйна и тогава ще й позволим да капитулира“

Лидерът на Чеченската република Рамзан Кадиров изрази увереност, че през следващата година Русия ще спечели войната в Украйна. В канала си в Telegram той подчерта, че след „освобождаването“ на още няколко града в Украйна, на киевските власти ще бъде позволено да подпишат документите за капитулация, предаде РИА Новости.

Предстои ни да си върнем още няколко града. И тогава ще позволим на сатанинското ръководство на Украйна да подпише документите за капитулация. Капитулацията ще освободи украинския народ от пълното му унищожение от Запада. Сигурен съм, че през 2024 година ни очакват добри новини и ПОБЕДА“, написа Кадиров.

Русия върви напред- макар и не с гигантски, но с уверени стъпки. И няма смисъл сега да се говори за преговори с Украйна, изрази увереност лидерът на Чечня.

Ето какво написа чеченският ръководител:

Всеки ден вземаме пленници. Апти Аронович няма време да ги покаже всичките в рубриката „Нашите пленници“. Не можем да покажем всичките, защото част от тях, като се предадат в плен, решават да останат в Русия и да се борят с нас срещу западните сатанисти. Тях не можем да показваме.

Доброволци продължават да се присъединяват към редиците на „Ахмат“. Това показва, че в страната ни е пълно с истински патриоти и мислещи хора. Това също е радващо.
Екипировката на подразделенията е достатъчна. Готови сме за студове и мразове.

Силите ни напредват, макар и не с гигантски, но с уверени крачки. И няма смисъл да говорим за преговори, защото Русия е в по-изгодна стратегическа и икономическа позиция. Предстои ни да си върнем още няколко града. И тогава ще позволим на сатанинското ръководство на Украйна да подпише документите за капитулация. Капитулацията ще освободи украинския народ от пълното му унищожение от Запада.

Сигурен съм, че още през 2024 г. всички ни очакват добри новини и победа. И в името на това ние сме готови да изпълним всяка заповед на нашия върховен главнокомандващ Владимир Владимирович Путин.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *