НС РЕШИ:“ЗАКОНЪТ ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО“ ВЕЧЕ ЩЕ ЗАКРИЛЯ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ

С всеки изминал ден петпартийната сглобка ПП-ДБ-ГЕРБ-СДС-ДПС, която се развилня като бубонна чума в България, става все по-безпардонна и отвратителна.

Днес парламентарната им шайка е гласувала против поправките в Закона за закрила на детето, предложени от ИТН. Всеки агент на сороските НПО-та, всеки насилник и педофил, всеки платен канибал, пируващ с детската плът и психика, ще може безпрепятсвено да нахълтва в детските градини и училища и да мачка крехкото детско съзнание. Да сквернослови, да блудства, да хвърля върху детските легълца и чиновете листовки с мръсотии, от които дори на дъртите рецидивисти в зандана им се повръща – и най-важното – да агитира за смяна на пола. Още преди пълнолетие. Още преди детето или юношата да осъзнават към какво необратимо осакатяване на тялото и душата ги тласкат извратеняците, емисари на „неолиберализма“, тоест на най-мерзките предначертания на „дълбокото царство“.

Известно е, че от операционния конвейер за смяна на биологичния пол в САЩ и Западна Европа – най-вече във Великобритания, излизат същества, които почти веднага стават пациенти на психиатриите и се самоубиват преди да навършат двайсет години. Веднага  щом осъзнаят гаврата, чиито безпомощни жертви са станали. Но на рептилите им трябват евнуси и стерилизирани жени, които никога няма да имат деца. Проста сметка за намаляване на бялото население и унищожаване на народите.

Когато гледам на снимките как тия чудовищни клоуни с байряци в цветовете на дъгата, нахлупили крещящи перуки, напомпали джуки, белосани и червосани, с изкуствени цици, изхвръкнали от дантелените сутиени и с космати мускулести бедра, подаващи се изпод тюла на розовите балетни пачки, навеждат касапските си зурли над невинните дечица и кръвнишки им се хилят – потръпвам сякаш пред мен се открива нов, неописан досега, кръг на ада. Дори детето да не приеме гнусните им предложения за „хормонални терапии“ и „интервенции“, какъв възрастен би израснал от него – след като ги е наблюдавало и е свикнало с уродливото им присъствие? Даже визуалният досег с тия вампири погубва детската чистота. Подобна позорна гледка завинаги ще отрови и изкриви нормалния човешки светоглед.

На такъв ли ужас обричаме младенците на България? Та за нашите майки и бащи най-страшна е била съдбата на кастрирания мъж и лишената от утроба жена! Дори когато това се е налагало по медицински причини!

ДПС са ясни – те одобряват всичко, което ще навреди непоправимо на българската държава. В същото време Истанбулската конвенция с възмущение бе отхвърлена от Турция, въпреки че първоначално й приемане и независимо от факта, че носи етикета на турската столица. Да му мислят опитните мишоци в европейския концлагер!

Аз се чудя на избирателите на Герб.

Чудя се на жълтопаветните олигофрени, стоящи зад ПП и ДБ – как те приемат партийните им върхушки да гласуват за надвисналия над децата им сатър? В добре пазените детски градини и училища за отрочетата на „елита“, „истанбулската“ зараза няма да проникне – но тя със страшна сила ще напълзи децата на народа – най-вече в София. Слепи и глухи ли са тия бащи и майки, как могат равнодушно да очакват децата им да бъдат превърнати в нравствени и физически инвалиди? 

Но съдбата си знае работата. Тя връща тъпкано злото, особено когато е извършено над невинни, доверчиви деца. Ще мине някоя годинка и трите – пардон! – четирите щерки на Про100Киро ще му доведат трансчета с пластмасови гениталии за зетьове, а внуците на Боко ще се венчаят за миловидни, плодовити снахички като Асенка Василева.

Автор: Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Всеки, който е за педерастите да си вземе по един у тях. По-добре без деца, отколкото с педали наоколо. Путин бързо излекува ковида, дано излекува и педерастите. Ако трябва и с огън.

    • Върховния съд на Русия обяви ЛГБТ организациите за екстремистки, което значи, че можеш да си педераст но сдружиш ли се с други по тази линия, подлежиш на съдебно преследване. Русия усилено въвежда мерки, за завръщане на традиционните ценности, образованието и повишената демографска активност на населението. Правят интересни проучвания, обсъждат ги публично и си вадят правилните избори, а нашата власт е зяпнала като циганче пред пушкаджийница, към посолствоТО и чака онзи луизянски дървар, за да я напътства.

  2. Боже, с какво прегрешихме пред Тебе, че ни прати най-големите Идиоти-сглобкаджии? А на тези, помогнали това да се приеме, Пожелавам първи да опитат от тези „блага“; а, и чурките им да се спаружат и изсъхнат! Пфу, безродници ниедни! Анадънму?

  3. А, бе, като гледам това създание, натрапения ни „премиер“ денков направо отговаря на визията на педераст. Тънко гласче, женствено тяло, педалски маниери и т.н. Е как да не лобира за лесбийско – педерастко-педофилските „ценности“.
    За създаване на поколение са необходими МЪЖ И ЖЕНА. А от отверстията в които педалите си го завират се „раждат“ само фекалии и това е тяхното поколение и принос в живота.
    НЕуважаеми педали! Не ми пука с кого делите леглото, не ми пука кои дупки използвате, НО, когато станете нагли, когато развращавате ДЕЦА, когато ме обявявате за човек втора категория, защото СЪМ НОРМАЛЕН ХЕТЕРОСЕКСУАЛЕН МЪЖ вие сте мои ВРАГОВЕ! Май ще е добре да подновим концлагера в Белене и да ви пратим където ви е мястото.

  4. Напълно разбирам тези от мангалско – гаджалската партия дпс. Турците от край време са се прославили с любовта си към мъжките анални отверстия. То си е нещо като национална черта там.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *