Кадиров с обръщение към украинските военни, разстреляли невъоръжени руски пленници

„Защо световната общност мълчи? Къде са тези рупори на западната демокрация, призоваващи за спазване на законите?“, пита той

Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров коментира в Telegram масовия разстрел на руски военнопленници от въоръжените сили на Украйна, за който съобщи руското министерство на отбраната, а кадрите бяха разпратени до редица международни организации.

Ето какво пише Кадиров:

„Онзи ден в мрежата бе разпространо видео, което изобразява крещящ акт на жестокост. На него ясно се вижда как украински националисти, военни от ВСУ хладнокръвно разстрелват руски военнопленници, които преди това доброволно са сложили оръжие.

Излишно е да казвам, че това е пряко нарушение на всички международни конвенции, Западът обаче, с присъщото си лицемерие, мълчи по тази тема.

По този повод Министерството на отбраната на Руската федерация направи изявление, чиято позиция се основава преди всичко на международните споразумения по отношение на военнопленниците. Такива уроди, като екзекуторите от кадрите, не трябва да попадат в плен.

Освен, че извършиха престъпление, тези поддръжници на Сатаната, са решили и най- цинично да го публикуват в мрежата, демонстрирайки и парадирайки с абсолютната си безнаказаност. Сигурен съм, че възмездието за извършеното от тях престъпление няма да закъснее.

Ще направим всичко възможно, за да гарантираме, че тези адски кучета ще си получат заслуженото. А онези, които по някакъв начин успеят да се измъкнат – те са обречени да изживеят остатъка от нещастния си живот в нескончаем ужас, оглеждайки се на четири и през рамо до края на дните си.

Защо световната общност мълчи? Къде са тези рупори на западната демокрация, призоваващи за спазване на законите и човешките права?

Наистина ли не забелязват всички тези зверства? Разбира се, те ги виждат много добре, но избягват да ги коментират публично, тъй като киевският режим в очите на хората трябва да изглежда като „демократичен оазис“ на фона на „лошата“ Русия, написа Кадиров.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. Сайтът е жестоко нападнат отново от антибългарски тролове.
    Скандално,станахте сериозен фактор.
    Жестока битка водят с вас.
    Българите- знаете си.
    До тогава.

  2. Тези, които са разстреляли руските пленници наистина трябва да се оглеждат до края на живота си, който няма да е далеч. Те тоя от снимката ще им еве мамата, дори войната утре да свърши.

  3. КАДИРОВ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ТЕ КАНИМ НА НАШИ РАЗНОСКИ ДА ДОЙДЕШ В БЪЛГАРИЯ С БАТАЛЬОНА СИ ДА ИЗЯСНИТЕ С ТЕЗИ 240 УПРАВЛЯВАЩИ БЪЛГАРИЯ ФАШИСТИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ ЗАЩО ПРЯКО ВОЛЯТА НА НАРОДА ИЗПРАЩАТ ОРЪЖИЕ НА БАНДЕРОВЦИТЕ В УСРАЙНА И ЗАЩО ПРЕЗИДЕНТА АГЕНТ НА ЦРУ МЪЛЧИ ЗАПОВЯДАЙ КАДИРОВ ТИ ЗНАЕШ КАК

  4. Лицемерието на световните „борци за демокрация“ се превръща в гнусна трилогия! Представям си ако чеченци бяха разстреляли невъоръжени военопленици, световните медии щяха да избухнат в заря за „справедливост“!

  5. КАДИРОВ,ЗАЩО ОСВОБОДИХТЕ ИЗРОДИТЕ ОТ АЗОВСТАЛ?!ГЛАВОРЕЗУТЕ СА СИ ГЛАВОРЕЗИ! ВЪЛЦИ В ОВЧИ КОЖИ! ТАЯ НАЦУЯ,УКРАИНСКАТА Е ТОКСИЧНА,ТАКА ЧЕ БОЙ ДО ПОСЛЕДНИЯ УКРОФАШИСТ! НИКАКВА МИЛОСТ КЪМ ОРДИТЕ ФАШИСТКИ! И,НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ,ЧЕ ВИ ЧАКАМЕ ТУК,В БЪЛГАРИЯ! НАРОДА Е С ВАС,РУСКИ БРАТЯ,ЗА УЖАС НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ! ДАНО ПО СКОРО ДА ИМА ТРЕТО ОСВОБОЖДЕНИЕ ОТ СВИНЕТЕ,ПРОДАЛИ НИ НА АМЕРИКАНЦИТЕ! СЛАВА НА РУСИЯ!

  6. убийците на военнопленниците са не славяни,а хазари..вижте им имената…назар,артур…в укрия се води война от юдеи срещу православни християни..

  7. Застреляли пияни руски изнасилвачи.

    И какво от това???

  8. Пияните руски изнасилвачи са в болната ти глава.
    На българите вече не им минават номерата ви- за вас ужас.
    Ставате за смях вече със СМРАДовете си.
    Братушки, Господ здраве да ви дава и да ви пази!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *