И Джино опраши малкото коте на Николета!

Джино НиколетАбсолютен шок разтърси родния хайлайф, след като неустоимият женкар  Джино Бианкалана се изфука пред свои приятели, че се е вредил да мине и през леглото на Николета.

Цялата случка била по инициатива на плеймейтката, която си харесала американския наследник още във ВИП Брадър. Тя се любувала на изваяните му мускули и деликатния израз още докато го зяпала на екрана, възхищавала се от дрехите и дрънкулките му и твърдяла, че е истински мъж, който се облича стилно и не тича по потник и долни гащи, понеже уважава зрителите. Била впечатлена и от старомодната му галантност.

Още по време на „ВИП Брадър“ Лозанова няколко пъти нападна злостно конкурентите му в социалната мрежа, а него сочеше като свой фаворит.

Мургавата плеймейтка изчакала навалицата около него да пооредее и се впуснала да го омайва. А на Джино жокер не му требе. Той веднага се захласнал по поредната поддържана и лъснала от гримове нашенка.

Той не разказва интимни подробности от страстната нощ, но твърди, че било само се*с и двамата прекрасно знаели това. Просто се харесали и не могли да устоят един на друг, но знаели, че нямат общо бъдеще и не разчитали на някаква връзка.

Джино извади огромен късмет и все още не смята да се връща в Америка. Тук попадна на Меката на златотърсачките и лъскавите мадами, търсещи авантюра за една нощ.

Говори се, че до момента е преспал с Преслава, Емануела, Юлия Юревич и все отбор страстни мацки. За което има цял куп свидетелски показания и уличаващи снимки из социалната мрежа. А той пък нямал нищо против.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/Cs8v6sATZSo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Ayde stiga s toja izduhan mangal pederast.
    Eba si.. V ustata prilicha na gaza na babuun maymuna.
    A inache si e chista proba MANGAL.
    MARSH V INDIJA DA EBESH TZIGANKI,PEDERAST SMOTAN!

  2. Zashto e nowina che edin gnusen mangal it katuna naebal druga tziganka ot katuna v selo Plovduv???

    Tziganski novini…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *