Райна Размаза Коцето! Вижте Как го Унижи:

Райна Коцето
Разликата си личи и в облеклото – единият изискан, другияг по пуловерче

Paйнa нанесе сериозен удар върху самочувствието на Константин.

Тя отдавна намекваше едно или друго за него, но беше прекалено деликатна да каже цялата истина. А истината е доста жестока за самонадеяния мъжкар.

Тези дни певицата обясни защо е сама. Аз не харесвам мъжете с плочки и татуировки.  Не харесвам само мъжкото тяло. То трябва да е поддържано, няма съмнение, но един мъж не е само мускули, татуси и прическа.

Под тази прическа трябва да име и интелект. Да е образован, да е умен, да можеш да говориш с него на всякакви теми, да не те гледа като застрелян, ако отвориш дума за нещо извън неговото его, бизнес, мацки и пари.

За жалост, аз досега такъв мъж не съм срещала в живота си. Затова и съм сама. По-добре сама, отколкото с човек, който е ограничен и ще ограничава така самата мен.

От тези думи най-наранен излиза Константин. На всички е известно, че той имаше дългогодишна връзка с певицата, а тя го изхвърли заради лъжите и изневерите му. Оказа се, че не само те са били причините нещата да не вървят, а и интелекта на певеца.

Само с няколко реплики Райна сложи бившето си Пиле в графата безмозъчни мачовци. Истината е, че певицата се отърси от зависимостта си от него, завърши висше образование, дипломиран психолог е и има богата обща култура. Коцето си остана на ниво чалгаджия, а познанията му и кръгозорът се ограничават до мацки, участия, клипчета, пиене, весели компании и „мъжки разговори“ за жени.

Певицата търси различен мъж и той няма как да е Константин.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/G_XG3-Hb4l0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *