Вижте Михаела Филева Без Грим /ПОТРЕСАВАЩА СНИМКА/

Михаела ФилМихаела Филева предизвика сериозен шок сред почитателите си и то само с една снимка.

Тя не издържа на новата мода сред звездите да се показват във възможно най-небрежен и мърляв вид и успя да стресне дори най-заклетите любители на натуралното.

Но фотото, което пусна в профила си, тя е рошава, все още в леглото и без грим.  Разликата с останалите й фотоси е огромна. На официалните си снимки Филева е с едно кило макиаж, щедро наплескана и обикновено с крещящо червило.

На тази обаче изглежда като най-обикновено момиче, леко грозновато, което ако срещнеш на улицата, като нищо ще го подминеш, защото няма с какво да ти хване окото.

Михаела без гримОказва се, че нашите красавици, плеймейтки, певици и всякакви хубавици, ако се изкъпят и излязат от банята, няма да бъдат разпознати от феновете. Че те са само грим, кремове, червила и изкуствени мигли и са маскирани като изкуствени кукли.

Малка част от феновете харесаха натуралното фото. Повечето изказаха удивлението си, че идолът им е бил на глинени крака и се е срутил. „По-добре не се показвай така, ще ни докараш сърдечен удар“, пишат едни. Други пък питат каква е разликата между младата хипарка и фолкаджийките, когато всички залагат на боята и дрехите и плашат, ако се повяват без тях.

Почитателите обвиняват любимката си и че прекалено залага на провокативните дрехи и е започнала като дамите от лекия жанр да се появява с все по-къси и впити роклички и все по-дълбоки деколтета.

Харесваме те повече в предишния ти образ – на момичето-бунтар, а не като поредната нацапотена плеймейтка, категорични са почитателите, които я молят поне да не си слага силикон, защото съвсем ще заприлича на чалгаджийка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/WgS0DSpaQWo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Вие сте много прости бе!!! Момичето е много красиво! Жълти медии и хейтъри!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *