БАРДАКЪТ във Военното министерство нарасна до ХАРЕМ! ЧЕТВЪРТА ЛЮБОВНИЦА си назначи Николай Ненчев! Виж Коя е Тя:

ненчев1Военният министър Николай Ненчев, който стана известен не с някакви армейски военни подвизи, а с креватни такива,  отскоро има четвърта интимна фаворитка, гръмнаха медиите.

Прясната старлетка на 51-годишния министър – мераклия била назначена в пиар отдела, въпреки че по професия била гримьорка.

В качеството си на пиар, тя следвала навсякъде Ненчев  при всичките му командировки. А освен това държала ключа от любовната им квартира, за която плащали данъкоплатците, понеже се водела на МО.

Квартирата била в стая 503 на ведомствения хотел „Шипка“ и всъщност представлявала апартамент – лукс, в който имало и джакузи – закупено и инсталирано с министерски пари. Най-вероятно срещите между двамата стават в джакузито в романтична обстановка и с много шампанско, носят слухове из коридорите на министерството.

Наричаният от служителите си министър Ненчев с прякора  Ники Мокета заради присадената му коса, не използвал за любовните си срещи с назначени от него дами само хотел „Щипка“, а всички благинки на МО. Преди две седмици, той и Стела прекарали романтичен уикенд в Боровец в хотел „Олимп“, където им дали президентския апартамент, застлан с мечи кожи, разказват хора от персонала. Двамата поръчали и скъпа вечеря, която полели обилно с шампанско.

Ненчев не забравял да отделя внимание и на старата си любовница – актрисата Валерия Кардашевска, която назначи за шеф на политическия си кабинет.

Третата от харема на Николай Ненчев – Росица Русева бе отстранена, тъй като медиите я уличиха в проституция. Тя също беше на хранилка и добра заплата в МО, но се наложи да бъде съкратена и сега се виждала по-рядко с военния ни Казанова.

От МО отрекоха да има Стела в Отдела за връзки с обществеността. Или името на момата е друго, или е назначена в друг отдел, коментират предпазливо някои медии.

Освен харем, Ненчев има и съпруга, която търпи покорно всичко, тъй като той я осигурява материално срещу условието да не вдига скандали и да си мълчи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Тя цялата държава е един бардак, тоя поне използва министерството по предназначение

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *