Фашистки Терор Залива България! 3 години Затвор ако Носиш Тениска с Петолъчка или Че Гевара!, прие Парламента! За портрети на Живков и Димитров – глобата е 5 хил. лв.!

soc1Поредно безумие и репресия върху демократичните свободи на гражданите, граничещи с фашизъм се готвят да приемат под формата на закон в родния парламент!

Сините народни представители  Методи Андреев, Мартин Димитров и Петър Славов  вкараха закон за поправка в Наказателния кодекс! Той предвижда да бъде брутално наказван всеки, който извършва в България комунистическа пропаганда. А за пропаганда  пък се счита, ако си сложиш в офиса портрет на Тодор Живков, Георги Димитров, Карл Маркс, Че Гевара или Ленин,  ако си облечеш тениска със сърп и чук, КГБ или с образа на който и да било представител на социалистическото минало и идеология и дори ако си закачиш петолъчка на ревера, или си купиш от модерните блузки с надпис СССР.

Тримата платени от "Козяк" идиоти - Петър Славов, Мартин Димитров и Методи Андреев!
Тримата платени от „Козяк“ идиоти – Петър Славов, Мартин Димитров и Методи Андреев!

За подобно „престъпно деяние“ се предвиждат 3 години лишаване от свобода и глоба до 5 хиляди лева.

Подобни преследвания и репресии спрямо социалистическата идеология си е позволявал единствено Адолф Хитлер!!! И никой друг по света! Факт! А закона на господата Андреев и Димитров силно напомня по своята бруталност фашисткия „Закон за защита на държавата“ от 1943 г., според който БКП бива забранена, а евреите – тикнати в гета и окичени с жълти звезди – да са разпознаваеми.

Мотивите на днешните депутати-идиоти, автори на закона за строгите санкции са: Още по време на 38-то Народно събрание е бил приет закон, който обявява комунистическия режим у нас за престъпен. Но незнайно защо тогава не били приети адекватни мерки и наказания за правенето на комунистическа пропаганда на обществени места.

Който иска да си гледа Тодор Живков или Сталин, може да го прави вкъщи, каза милостиво Мартин Димитров. Но ако го направи навън или в офиса си, ще носи наказателна отговорност!

soc2

Димитров не обясни как на 9 май ветераните антифашисти ще носят ордените си и дали няма да ги изпоарестуват и да ги хвърлят в затвора. Как Героите на социалистическия труд да се отнасят към наградите си и дали не трябва да ги държат заключени в шкафчета, далеч от внуците си, за да ги опазят от „заразната комунистическа чума“. Димитров не каза също и дали новият закон не повелява бъдат съборени всички паметници, като мемориала на Бузлуджа, Альоша и Братската могила в Пловдив…, на които също има петолъчки. И как ще бъде кръстено кръстовището край Ямбол, което открай време се нарича Петолъчката, заради петте пътя, които се събират там. Вероятно и над 3 хиляди улици и булеварди в България, барабар с Димитровград и Благоевград ще се наложи да бъдат прекръстени.

Новите идеи на Мартин и дясно-соросоидната грантова клика около него не са нищо повече от политическа импотентност да родят нещо смислено. Тези новоизпечени неолиберали умеят единствено по сигнал от „Козяк“ да се ровят в славното ни минало с неистов мазохистичен стремеж да го оцапат и омажат с нечестивите си мръсни пръстенца, свирейки на струната на реститутите и олигарсите в България.

че гевара

Реформаторите трябва да реформират настоящето, а не миналото. Обикновено се обръщаме към миналото, когато настоящето е от зле по-зле!

Със забраната за носене на каквито и да било символи няма да се оправят нито съсипаното от десните неолиберали на Димитров и Андреев здравеопазване, нито икономиката, нито социалната политика на днешна продънена от бедност България.

В цял свят не е забранено да се носят ликовете на Маркс, Енгелс, Фидел Кастро, Че Гевара…, само ние сме най-отявлените антикомунисти и ще репресираме народа.

Репресии срещу „неправилните“ политически убеждения. Неолиберална демокрация на пълен ход!!!

У нас комунистическата партия не е забранена /все още/.

В целия останал свят – също.

Нищо чудно обаче ние да станем първите, които ще я забраним.

В демокрацията всеки има право да изповядва различни идеи, но не и в българската.

Тук ще влизаме в затвора, ако носим петолъчка! А има толкова много обеци и бижута, на които са инкрустирани такива звезди.

И те ли трябва да се забранят?soc4

Да забраним и бирата „Хайнекен“ със звездата на етикета. И американското знаме – по същата логика… защото и по него има петолъчки.

А какво да кажем за най-репродуцирания и разпространен образ в световната поп култура – този на Че Гевара…

Уважаеми неолиберални десни грантови фашисти от РБ, ДСБ, ГЕРБ и прочие платени от Американските НПО-фондации глупаци, ако по някакво чудо този закон мине в пленарна зала, ще станем за смях на света.

А народът, който е обхванат от все по-голяма носталгия по спокойствието, справедливостта и сигурността от времето на социализма, ще ви отговори адекватно!

И току виж Мартин Димитров и останалите продажници излетят от парламента на следващите избори, защото българите не понасят унижението, потъпкването на собственото им мнение и изкуственото насаждане на анти -соц, анти-руска и прочие омраза, която предизвиква само обратна реакция – истинска омраза и саморазправа със самозабравилите се грантови американски слуги и пудели, за кратко наричани у нас „български десни политици“. Skandalno.net

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

27 коментара

  1. Не че съм привърженик на комунизма и неговите идиотщини, но пък тези тримата – тримата глупаци, де, не отстъпват по идиотизъм на комунистите, ако да се палят и драскат за демократи. Простотията име безмерна, като простотията на бившия ортак на „разкаялиа се“ дърт хулиганин с белите коси Валерката Симеоноф, дето ще „докара“ да гласуват от САЩ, от Австралия и от Южна Африка българите, щото ако не гласуват, жална им майка.
    Да си прост, е присъщо и на най-умните и интелигентните, защото простотията е мигновено явление. Тя бие като тррифазен ток. Ама да ти личи простащината е присъщо на рядко хора.
    Ама как става така, че все „редки“ хора ни управляват, бе! Като тези, дето забранявали комунистическите символи. Ами то има ли по-големи символи от каменния гигант в Пловдив, дето галено му викат майничките И“Альошката“ и онези побеснелите, с картечници и автомати, баш срещу Лудницата с многозначителното име “Народно събрание“. Ми то трябва Фандъкова да си преде фандъците в Сливен, в Женския, щото има ли по-голяма пропаганда от тази

  2. Извинете, но това е фашизъм. Да се месиш във вярата на хората и да я забраняваш, какво друго е?

  3. Интересно,как ще забранят на ресторантите да окичват интериора си с лузунги от едно време и ще ги накарат да свалят портретите на социалистическите лидери? В Сливен има бар-клуб „Ленин“, в София има ресторант „Социализъма“ с портрет на Т. Живков. Срам за парламента са тези.

  4. В Приморско една от най-посещаваните кръчми е с бюст на Ленин на витрината. Има една и с бай Тошо.Храната е вкусна, а единият собственик е колекционер на скулптури от онова време. И никой от посетителите не гледа на това като на агитация. Забавно е!

  5. Не че си падам по комунизма, но се чудя, ако това е вярно, какво ще правим с петолъчките от знамето на европейския съюз или пък от американското. Явно проблемът не е в петолъчките, а в техния цвят. Важното е, че тениски с черепи може да се носят и в това няма нищо престъпно нито фашистко или комунистическо, само малко сатанистко.

  6. в такъв случай да забранят всички партии в българия и да направят една-единствена – „Демократична Партия На Лудите“ може и „Маймуните“ Ново знаме също ще ни подхожда нали Аз предлагам новото знаме да е с цвят тъмножълт със сини раета и окичена със фотосите на 240-те олигофрена дето са у парламента а герба и да е физиономията на Бойко-тиквата във вид на карикатура на печена тиква

  7. Хайде да оставим поне 1 коментар, който е „ЗА“ тази забрана. Който иска петолъчки, да ходи в Путиноварусия. Не ми е приятно да гледам тениски със Сталин, Кастро, сърп и чук, Раша и т.н. всякакъв кич.

    • Тъй като съм “ закачил“ по малко и от 2-те епохи ( има-няма по 20 – ина години преди и след 89-а, мога да ти „обадя“, че не се случва нищо ново под слънцето.Тогава ни заливаха с комунистическа пропаганда, на която никой не вярваше, хората носеха дънки и тениски със щатското знаме, което си беше мега хипер-ултра модерно.Носехме метълски тениски с черепи, дълги коси, кубинки, като това си беше 1 вид протест с/у комунизЪма. Всичко от „свободния“ Запад се копираше и пренасяше у нас. Тези неща по мое време не са били забранени, но съм чувал за стригането на коси от милиционерите, за арестуването за тесни дънки и тениски с Бийтълс. Това, както се знае, само допълнително отврати хората от системата. Сега, при „демокрацията“ ( при която ВСЕКИ ИМА ПРАВО да казва каквото мисли!!!), ни ЗАБРАНЯВАТ да изразим себе си, което само може да ни отврати от „демокрацията“. Слагам я в кавички, защото такова животно нЕма.И както преди имаше репресивен апарат , за д ани дебне да не се отклоним от правия път към светлия комунизъм, сега също ше има нужда от такъв, да ни „съветва“, со кротце, со благо и со малко кютек, да не носим забранени символи. Преди имаше репресирани от комунизма, дано само да не се стигне и до репресирани от „демокрацията“ Четете повече книжки, гледайте по-малко телевизия и всичко ще е ок ;)

  8. Менко , хипотетичн:на мен не ми е приятно да гледам твоята физиономия и на тез люде от втората снимка и се питам да ви забраним или по добре да ви поръчаме?

  9. А така,браво! Сега да видите какво е да ви се забранява и на вас червените нещо! Както еврейската чума и лакеите им – американо-британците и комунистите забраниха всичко свързано с националсоциализма и има гонения и наказания – факт! Така сега и вие да гризнете дръвцето!

    Хайл Хитлер!!!

    • Приятелю, доста си неориентиран.Аз не съм червен, но не съм и син. Доста тъпо е да се мисли в черно-бяло. Това показва само, че тези, които искат да има разделение между хората , са постигнали целта си.

  10. Не симпатизирам на нито една партия и политиката ми е чужда, но подобни забрани ме отвращават. Аз лично не бих се накиприла никога с подобна кичозна тениска с ничий лик, та ако ще и на Мирилин Монро да е, но не ме дразнят тези, които си ги носят. Ми да си ги носят, мен кво ме бърка това? На кой каквото му харесва, това да си облича, ама ха! Що за простотии са тия забрани? Гей-браковете се поощряват, над наркотиците има чадъри, тръгнали за тениските закони да творят. Сбъркана работа!!!

  11. Изобщо не ламтя за старият тоталитарен соц, където мафията ни краде и натриса простотии, нито за фашизма на Гестапо и Цуцка Цачева, плюс тия тримата и куп други, нито за фанатиците от джихадизма, нито за всякакви тирани. Но да погледнем нещата в дълбочина! Защо се страхуват тия от комунизма? При това съм убеден, че комунизъм не може да има в държава, той просто е утопия. Това е строй на роботите…не може всички да са еднакви освен роботите…. Затова винаги комунизма избива на диктатура, тоест на монархия тип Адолф, тип Живков, Ал Багдади и какви ли не. Комунизма насила е утопия. А няма как да се създаде справедлив строй при който всички да получават по равно, но не искат да работят по равно… Дивашкият капитализъм пък е другата несправедлива крайност – работят много, за някой тарикат, той обира парсата, а на тях трохи. И двете концепции са погрешни. За да има справедливост, трябва справедливо разпределение на благата! Който много и качественно работи, да получава много! Който не иска да работи, да не получава нищо! Ако някой краде и убива за да вземе наготово чуждото – разстрел! Ето така би бил по-справедлив света – никой насила няма право да кара някого да работи, ако ще! Но ако стане бандит, до стената…! Затова и тия диктаторски наредби са такава простотия, че ти иде просто като видиш законотворците, даже като помислиш за тях просто да?….стреляш! Да стреляш дълго, без да спираш, докато не остане и една такаа лукава вредна тиква на света. Е, аз не си падам по тероризма, но това е работа на Правосъдието. Но и то е враг като гледам какви ги върши на нас народо? Значи? Значи, който иска да си носи портрета на Живков и СССР! Но може да му постави мустаци като на Адолф и да допълни СССРка! Е, затова няма глоба… Абе тия депутати за канарчета ли ни взеха? Та как да аплодирам и да нося фанелката на Живков, като той и мафията им окъкаха системата на соца от алчност за власт? Трябва да съм луд за да я нося… А СССР бе съветския съюз, ние бяхме НРБ. Абе луд свят и това е. Господ на нас ще се е метнал май? Щом сме негово подобие? Но по аксиомата за подобие не означава еднаквост! Значии ние сме луди, а Господ не е! Тогава къде сме сбъркали в еволюцията е въпроса? КЪДЕ?

  12. Въпроса не е, защо са забранили точно тия имена и надписи, а защо депутатите се страхуатт от комунизма? Явно, защото се страхуват да не ги разкарат осъдят и да спрат да лапат и въртят далавери? Да, но и при соца имаше същите лапачи и далавери, макар и по-малко? Тогава защо се страхуват е въпроса? Соца е започнало да бъде сринат по заповед на Алън Дълес още през 1956 година и досега. Това го ършиха редица хора и в ДС и навред. Но като гледам манталитета на много хора, дори и Дълес да не го искаше, те щяха да разсипят с алчната си простотия всяка система…. Ганьовски манталитет, описан е от Алеко Константинов… Та, защо депутатите се страхуват от Комунизма е въпроса? Някой знае ли?

  13. Най-справедливият строй е именно пазарната икономика, урегулирана със справедлии Закони, даващи равни шансове в бизнеса като проекто реализация и на милиардера и на новостартиращ мениджър. Защото ги поставят на една везна като потенциални възможности. И само в конкурс проличава по-добрата идея. Ако не се намесят подкупите естественно, а те винаги са в полза на по-богатия. Но и при соца бе с подкупи. Даде някой Другар парица и му докарат нови тухли на другият ден, а ти чакаш 2 месеца да ти дойде реда… Нищо не се е променило от соца, освен, че мафиотите окрадоха предприятията и с това ни сринаха изведнъж. Няма активи, няма и работа… Въпроса е ЗАЩО депутатите се страхуват от „Комунизма“? Това би обяснило и простотиите, които натрисат като директиви…

  14. Само искам да добавя, че Петолъчката или Пентаграмът, Пентакълът, Петостена, Петовърха е съществувал оше хоне 1 милиард трилиарда години преди кухите лейки на родните законотворци да се пръкнат в коремите на майките им. Аз бих разстрелял депутатите заради такъв демагогски терор – да налагат простотията си над хората като Закон. Бих разстрелвал всеки комунист диктатор, джихадист, фащист и всякакви тирани като тия, ако бях Правосъдието. Защото те и нарушават и Конституцията и други Закони, писани и дописвани и от тях, с което стават вид лъжци – хем проповядват демокрация и плямпат за нея, хем забраняват демокрация и налагат терор на простотията си над нас. Но не съм властта, не че не бих могъл да им дам урок така смъртоносен, че хилядолетия след това като чуят за Спраедлиост поколенията и да подскачат от ужас. Нямат страх политиците, не се страхуат да не сгрешат, не се страхуват да не сеят неправди, затова са такива…. Но май е редно да им вменим страх? Да ги накараме като чуят думата СПРАЕДЛИОСТ и насън да се изпотяват от страх? Тогави биха били доста по-внимателни в проектозаконите си и не биха раждали толкоа простотии…. Петолъчката, е символ на петовърха – тоа са Човека, много животни. Но в съвремието често се манипулират нещата от окултисти. Червената петолъчка е избрана от клана РотШийлд, което е псевдоним на германските евреи Майелови или Бауерови, забраих, но са едни от най-влиятелните лица в света. Символът е и над Кремъл, и на корпусите на американски руски и други самолети къде ли не. И как така Цуцка Цучева и останалата мафия тоталиттарна решиха, че човек няма право да носи символа на петолъчката, понеже на тях им е кеф? Ами да ги разстреляме понеже са тоталитаристи, а лъжат, че сме демократична и правова държава! Ченгета, военни, къде сте бе? Къде се скрихте, да не сте на мисии по тугина за да спастряте за апартаментче и кола? Айде разстреляйте лъжците политици депутати, защото хем лъжат, че сме демокрация, хем налагат тоталитарните си простотии! Ваш ред е, нали вие сте Праввораздавателен орган… Ние сме само народо, електорато. Петолъчката е и символ на маймуна, гущер, слаей, врабец, сврака, орел, вълк, мечка, ….на всяко петокрайниково същество. А такива има трилиарди по космоса и тук само… Искаме смъртно наказание за самозабравили се тоталитарни политици! Иначе няма СПРАВЕДЛИВОСТ… Нещо, което тия не искат да има.

  15. великите ни законоторци? И тия ни дават акъл, как да живеем? Ами, че петолъчката е на самолетите и на куп американски изстребители бе? Ами, че май ин а нашите МИГове има, ако не са ги изтрили вече, но преди имаха? Червената петолъчка има много значения тя не е символ на СССР, тя е многозначен символ. Петолъчката може да означава хилядии неща. И защо решиха тия тоталитарни бандити, че човек няма право да си носи тениска с лика на Чегевара, Сърп и чук, Димитров…? Ами, преди когато бяхте в БКП за кокалче не мислеххте така май? Нали вие отраснахте в Комсомола и бяхте подлизурковци пред началството за да се издигнете…! Вие, не ние – вашето поколение лапаше при соца и драпаше за власт и пари. А сега оплюхте и Русия и СССР и НРБ и всичко, на което се кланяхте преди? Вие сте лицемери политиците повечето и дори и заради това трябва да напуснете постовете! Да застанем достойни хора, справедливи, искащи справедливи закони, а не демагогия! Но не ни давате път, от алчността си и щели сте да оправяте България? Че вие сте за трепане заради престъпленията си бе! Как ще я оправите, когато я крадете и рушите?

  16. Tova prosto e vurha na poslednata prostotia!V koi vek jiveem?Triabva da se oburne vnimanie na po vajni neshta,kato tia s migrantite naprimer,a ne kato decata v detskata gradina.Tova ot niamane kakvo da se pravi li e izmisleno?

  17. Цъцъцъ, каква „умнотия”. Не го бях чела това до момента. Това е битка на Сорос дъртака. Време е да се пенсионира.

  18. МАМИЦАТА ви мръсна Червена – комуняжка сган….. ! Само трепане за вас до 9-то Червено котило ! ГЛАВИТЕ ЩЕ ВИ ОТРЕЖЕМ и на КОЛОВЕ ще ги набием ……. 1

    “ ЛОВНИТЕ РОТИ “ ………..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  19. Мартине, изхождайки от твоята логика, ти най-малкото би трябвало да смениш твоето фамилно име – Димитров и да се наричаш Йудов или Адолфов.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *