СКАНДАЛ! Военният министър си Устрои С*кс Воаяж с 2 Любовници и Джип с Шофьор На Държавни Разноски! + СНИМКИ Виж Тук:

Ненчев колаЧитатели на известен новинарски сайт спипаха в крачка министъра на отбраната Николай Ненчев.

Вместо да се кахъри за напрежението на Балканите, нарастващия брой бежанци и липсата на адекватна българска армия, която да ги спре, той си направи частна екскурзия със служебния автомобил и назначения му на заплата шофьор.

Ненчев не беше сам, а в компанията на две млади дами. Той се отдаде на разглеждане на забележителностите на страната, като посети в събота пещерата ”Проходна” край Луковит, наречена още  ”Божиите очи”.

Със сигурност дамите не са от някаква делегация, на която Кольо Перуката е станал неочаквано гид.

От сайта на военното министерство стана ясно, че Ненчев  не е бил в командировка и този ден е почивал. След като е почивал, има право да посети която си иска пещера, но с личната си кола. Незнайно защо обаче министърът е ангажирал шофьора си и служебния джип С 55 16 КХ, собственост на Министерство на отбраната, за да го удари на туризъм.

Със същия джип Ники Ненчев бе забелязан и на 22 септември във Велико Търново за Деня на независимостта заедно с генерали и шефове от  МО. След това следите му се губят, а два дни по-късно се появява със служебния автомобил в Луковит.

Дали пък  командировъчните му не са до 25 септември – и за 4-те почивни дни? Празник е, трябва да се празнува!

Явно министърът  е бил някъде в района в елитен хотел или тайна хижа, а джипът е бил ангажиран през цялото време заедно с шофьора, който пък ще получи двоен надник за извънреден празничен труд!

Ето служебният джип, с който Ненчев обикаля из страната през почивните дни в компанията на служебния си шофьор и две млади дами!

Но защо всъщност виним Ненчев?

Имало бол пари министерството, платило за секс срещите и оргиите на министъра си!

То да беше само той.

Депутатите ни масово си ползват служебните коли като лични и под предлог, че ще се срещат с избиратели, пътуват всеки уикенд до родните си места, а избирателите не ги виждат изобщо.

Министри се появяват неочаквано на „партийни сбирки“, които всъщност са банкети или оргии, докато вън прилежно ги чакат шофьорите.

Някои ползват служебните си коли дори за почивка в чужбина.

А какво да кажем за министър-председателя, който с правителствения хеликоптер и целия си служебен антураж ходи даже и по сватби. И за да оправдае безумно високия разход, преди това про форма се среща с активисти, или си урежда някоя уж среща на четири очи по незнайни за народа дела.

А когато реши да полови малко риба, Бойко Борисов използва гранични катери.

За „Фалкон“-а и безумния начин, по който Борисов използва този самолет пък изобщо да не споменаваме.

Политическата класа не дава и стотинка за личните си развлечения. Всичко се пише като разходи и командировки.

Властта на ГЕРБ и РБ ни е яхнала отвсякъде, доят ни като добичета, правят ни на маймуни, слагат ни данък след данък, гледат ни сеира и се обзалагат докога ще издържим.

А ние явно сме робски издържлив народ!

Щом приемаме всичко това безропотно и не протестираме, даже е съмнително дали сме народ.

Или случайно жалко поселение на територията, наречена България, което се страхува дори да кихне, за да не изгуби жалките си мижави заплатки или помощи! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *