Истината за Протестите: Радев се сближи с Цветанов! Протестиращите от Ден-211 Освиркаха Бабикян!

След като предложи България за домакин на проекта за война срещу Русия „Три морета“, атакува руския газопровод „Балкански поток“ и грозно лобира за интерконектора с двойно по-скъпия американски втечнен газ… След като се подигра с БСП – партията, която го предложи и избра за президент, лицето Румен Радев вече и не крие че е американски агент. На консултациите относно датата на изборите в президентството най-изненадващо Радев покани бившият втори в ГЕРБ – седможилищника, топ корумпе, отявлен русофоб и по съвместителство US-агент Цветан Цветанов. Изненада няма. След края на официалната среща, след оттеглянето на медиите, двамата са отишли в задна стая да обсъждат проекта „Три морета“, довериха присъствали на случката.

Двамата планират да вземат всички икономически проекти по инициативата за война с Русия. Цветанов започнал да вкарва Радев в час със схемите за прокарване на фирми и подизпълнители. За целта са обсъждали включването на определени фирми чрез финансиране през Българската банка за развитие.

От доста време Радев и Цветанов демонстрират близост по антируска и US-агентурна линия. Още миналото лято Радев изпрати представител на президентската администрация на форума, организиран от института на Цветанов – като жест на добра воля и сътрудничество. На въпросния форум централна тема беше „руската заплаха“. Сега сътрудничеството между двамата се задълбочава още повече – вече и по финикийска линия.

Радев много бързо забрави „Апартаментгейт“ и останалите корупционни скандали около Цветанов. Проектът „Три морета“, който Радев и Цветанов лансират в България е непопулярен и опасен за националната ни сигурност, но очаква ли някой тия двама US-агенти да мислят за бъдещето на България?!

Това лято стотици хиляди леви русофили последваха свития юмрук на Румен Радев, вярвайки му и считайки го все още за свой президент. Стотици хиляди честни българи заляха улиците със справедливи искания и скандирания за оставка на корумпираното и антисоциално правителство на ГЕРБ. Оказа се обаче, че организаторите – от Президент до „Отровно трио“ са американски агенти на заплата. Болезнено разочароващо за всички честни българи, които жадуваха промяна.

Какво е мнението на протестиращите от днешния Протест Ден- 211-ти за бившите си организатори от „Отровното трио“ можете да видите в този клип:

НЕОЧАКВАНА СРЕЩА С БАБИКЯН! ПРОТЕСТИРАЩИ ГО ОСВИРКАХА!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/4Wf1cKl_z1k

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

15 коментара

    • Това неподписано пасквилче ли е великото изобличение? Много сте зле комунягите, най-вредната партия в 30 годишният преход към нищото, винаги изсмукваща надеждите и винаги разочароваща след това. Не харесвате Радев, защото той е умерен, премерен и непредвидим, какъвто трябва да бъде всеки тактик. ГЕРБ и БСП са лицето и огледалото, никаква разлика, защото са изградени от едни и същи тухли, комсомолските и партийни натегачи. Колкото наближават изборите, толкова се забелязват приликите. Тази нетърпеливост да се докопаш, не толкова до властта, а до това, което тя дава, винаги издава лицемерите и те започват да нервничат и да грешат. Не може да има национално съгласие в страна, където алчността е по-важна от всеки компромис, а съответно и такава страна. Кой ни вкара в ЕС, кой въведе плосък данък, кой загроби „големите проекти“?
      Не ме е страх да съм лошият, но ме е страх, че в това няма да има никакъв смисъл.

  1. Факти видял другарят Фшлшп… Страх виждам аз, от разбиването на двуполюсният модел на БКП, изтърканото вече театро с единствената алтернатива. Не съм от вашите десни, защото не съм партийно чадо, но и овчето ми е далечно, а вярата беше до преди комунягите да си разпределят България. Един чорбаджия няма случаен. Изведнъж обаче се оказва, че избраният за кукла на конци Радев не е такъв и става най-големият враг. Естествено за овчите му се закарфичва американски агент, а за психородата – русофил. Щом и едните и другите се надъхват срещу него, значи той е моят човек.

    • Неее, грешиш. От около месец насам всички десни партии рязко започнаха да венцехвалят Радев. Явно по заръка на американското посолство. До преди това го наричаха льотчика, зеления чорап и пр. Сега от него по-убаф нема. Очевидно Радев вече е прихванат от американските служби, привикан е в посолството им у нас, плеснали са му на масата разни компромати с които са му заявили че ще го мачкат, ако не изпълнява заповедите му… и Радев приключи. Вече е кукла на конци. На мен обаче ми е много интересно кои групи от обществото визираш с това „комуняги“. Защото много хора визират различни неща. Надявам се нямаш нищо против комунизма като идеология. Или пък напротив?

      • Комуняги са всички тарикати, ползвали идеята за социална справедливост в собствен интерес, обикновено бивши партийни и комсомолски величия. Този процес съществува през цялото „развиване на социалистическо общество“. След това същите се оказаха „политици“ и „бизнесмени“ за една нощ, децата им станаха елит, също като „золотая молодеж“ в Русия и току се връщат като месии от запад, за да „подмладят“ управлението на будалите, които заради местен патриотизъм или друга глупост, все още спазват традициите на народа си.

      • И за теб в България няма друг политически и икономически елит, освен „комунистическия“. А фашистки има ли- визирам наследниците на елита и елитите от преди 44-та година. От 30 години у нас дневния ред се диктува от посолството на САЩ и до някъде от Брюксел. А агенти на тия западни държави в България има ли и не са ли те част от българския елит. Визирам всички тия политици, журналисти, политолози, социолози, културтрегери, които си имат по едно НПО и чрез него получават грантово финансиране от Америка и от няколко други западноевропейски фондации. Щото и ако тия американски ченгета ги наречеш комунисти, значи мразиш и запада и америка в частност че финансират български комунисти. Ако е така – ще излезе, че и САЩ и ЕС и изобщо всички днешни капиталисти са си чисти комунисти, или поне финансират комунисти. Значи не точно комунисти и партизани, а помагачи, ятаци на комунисти-партизани. Лоша работа. Би ли ме осветлил относно твоите вярвания, щото малко объркано стана май.

  2. Няма как в България да има друг политически и особено икономически елит освен „комунягите“, защото стиснатият запад не подкупва продажниците с кораби, нито с влакове пари. Разните му шушумиги на хранилка са дребни рибки. Моите вярвания са друга тема, но за твое успокоение не изповядвам материалистическата, еврейска религия комунизъм, не знам обаче това какво общо има. Компотът от древна и съвременна пропаганда, който си забъркал, наистина е твърде сложен и фантастичен, особено за страна като България. Тук всичко е просто, има алчни интерсчии и демагози, готови на всичко за власт и пари, на които предният строй е измел и малкото съвест и я е заменил с глобализъм (интернационализъм) и толкова. „Агенти“, „ченгета“ и прочие клишета, са за нехудожествената литература или селската кръчма.

    • Извини ме, но по-голямо клише от това да наричаш всеки крадец, национален предател, всяка дребна и алчна душица, която се е добрала до държавната ясла или пък всеки откровен криминален престъпник, облечен във власт – да наричаш и обобщаваш тази най-разнородна пасмина с един излязъл от употреба и от историята термин още преди 30 години- думата ми е за квалификацията ти „комунисти“ или „комуняги“… ето това е клише. И е супер ретро, изключително неадекватно и в повечето случаи платено- от американското посолство.

    • А относно „стиснатият Запад“ – той се стиска за социални и производствени благини тук, защото колониите не бива да се развиват индустриално и технологично. Обаче виж колко е щедър по отношение на грантовото финансиране на над 4-те хиляди НПО-та в България. Ако нямаш информация- прочети малко по въпроса. И да, Запада е стиснат по отношение на смислени проекти, които трябва да се реализират в България. Не е като СССР. За това си прав.

    • Всичко тръгна от Румен Радев, а стигна очаквано до кривата круша. С НИЩО НЕ СЕ РАЗЛИЧАВАТЕ ОТ ДРУГИТЕ КОМУНИСТИ, ЕТО ПЛЕВНЕЛИЕВ МИСЛИ КАТО ВАС! От 10 кладенеца вода ми донесе, но не излезе от догмата. За това България не върви, този воденичен камък не може да издърпа. Гласувате за спомените си и получавате заслужено това, което е сега.

  3. Няма 10 кладенеца. Има само логично мислене, Иване… и въпроси от моя страна, на които ти или въобще не отговори, или отговори изключително неубедително. Иначе завършекът ти е достоен – с „обидата“ – „ти си комунист“, без така и да обясниш какво влагаш в тази квалификация, и с общи приказки… Така приключват разговорите ми с всеки платен проамерикански трол.

    • Героично! Направи си снимка и я окачи на почетната дъска – победителю на американски тролове. Умишлено не ти обясних разликата между комунист и комуняга, за да видя дали това ще питаш. Не разбира се! Логиката го води човекът към светли бъднини, неговата логика, която не се интересува нито какво му казват, нито защо. Този проблем времето ще го излекува, не ние, жалко само за хубавата страна.

      • Всъщност те питах по-важни неща и научих онова, което ми беше нужно. Благодаря и лека вечер.

  4. Според мен проекта Триморие е опасен за цяла Европа, нашите държави ще бъдат използвани както срещу източна Европа,така и срещу западна Европа,а може би и срещу Турция.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *