Елена Гунчева: Кой произведе „Отровното Соросоидно Трио“ в Говорители на Протеста! Вижте какви ги вършат днес:

Имам усещането, че ние, стотиците хиляди от протестите, не сме били там или само сме се препичали на слънце, докато Триото са се борили ката ден срещу мутрите.  Сигурна съм, че точно това обсебване на протестите от определени хора доведе до тяхното спихване и провал като краен резултат. И вместо тия тримата да се отдръпнат, те продължават да правят грешка след грешка /за мен грешка, за управляващите – дюшеш/.

След промотираната от Бабикян, Хаджигенов и сие книжка с джендър-мравката, след подкрепата за еврогейските ценности, след отровните им русофобски акции пред руското посолство и т. н., днес Отровните на заплата към американското посолство поставиха ултиматум на всички, които са срещу ГЕРБ. В три точки. Последна възможност им давали. Как и след какви дълбоки размисли са стигнали до точките, аз не разбрах….

Точка първа е ясна – никой да не прави тайна или явна коалиция с ГЕРБ и Борисов. Дотук добре. Ама ще направите ли коалиция например с Цветанов и републиканците му?!?! Като сложим чертата, в момента и той е срещу ГЕРБ?!? А ще влезете ли в коалиция с НФСБ и ВМРО на Симеонов и Каракачанов!?! А с бившия министър на Борисов, Христо Иванов, който днес замезва от същото козяшко посолство като вас, ще се коалирате ли, уважаеми Отровни? Както виждаме, има доста въпроси, които смущават. Но да кажем, че не са го доизмислили.

Точка втора – за „вадене“ на прокуратурата от съдебната власт и контрол върху главния прокурор. Малко формулировката ми куца юридически, а съм адвокат. Но пак великодушно подминавам. Идеята е добра, въпреки че е силно само пожелателна. Не виждам конкретно предложение как да се случи. Защото чисто теоретично, в момента в НС ГЕРБ също гласуват закон за контрол върху главния прокурор. А и „ваденето“ на прокуратуата от съда изобщо няма да я направи по-независима или пък по-ефективна. Ако имаше конкретно предложение, можеше и да се замисля. Но така сватбарската…..

Точка трета най-много ме изуми. Еврогейските джендър ценности са толкова ценни за триото, че чак искат всички партии да се закълнат, че ще ги спазват. А с тях и евроатланнтическите такива. Тоест – да се подпишат, че ще сме вярна колония на ЕС и САЩ…докато свят светува… поне. Ами аз не съм съгласна. Впрочем, Триото дори веднъж не разкритикува условията на ЕС към България, присъствието на американски бази на българска земя /безплатно/, грубата намеса на ЕС и САЩ във вътрешните ни работи. Напротив- всички изказвания на Отровните са все в посока лобиране на американския интерес у нас. Тази точка в прав текст я разбирам като клетва на васали към господаря им. От което става ясно, че тия тримата са имали яки консултации с Козяк…..

И последно…..много интересно. Да се закълнат всички партии, че ще пазят парламентарната република, тоест, в никакъв случай да не повдига някой въпроса за президентска република. Що така, бре, Хаджимравин? Защо, бе, Бабикяне? Как тъй, бе, Минеков? Или не виждате, че много българи искат президентска република? Бих приела, ако бяхте казали чиста и свята република, както е искал Апостола на свободата, ама точно парламентарна!?! Като тази, днешната, чийто парламент се избира с люти фалшификации на изборите и все избира един малоумен пожарникар за цар, ли?

И доста нахално ми се вижда да налагаш ултимативно твоите условия, които не устройват голяма част от опозиционно настроените българи. Кога ви дадоха лиценз за опозиция, бе, господа Отровни!?!

Аз лично бих подкрепила само партия или хора, които поставят България над всичко, без значение президентска или парламентарна република. И такива, които отстояват българските национални интереси преди всичко останало, които не служат на чужди интереси, освен на българските и които няма да натрапват еврогейските си идеи на децата ни. И които няма да си затварят очите пред корупцията, държавната измяна и родоотстъпичеството. И които не се държат за ръчичката на Чичко Сорос…..

И всъщност, г-да Отровни… лицензът за суверенни решения по горните ви точки, е на народа. Не вие поставяте условията и ултиматумите. И въобще кой ви делигира правото да говорите от името на Народа. Ето какво мислят за вас днес хората и съратниците ви от протестите, чиито водачи бяхте в продължение на 116 дни. Вижте във Видеото под тази статия.

Елена Гунчева, Skandalno.net

https://youtu.be/4Wf1cKl_z1k

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Елена Гунчева е стряхатун автор. Спечелила е уважението ми с всички свои публикации.Споделям напълно това, което казва – да гласуваме дза хоа, които искат България над всичко, които ще защитават националнтие ни интереси, ще възстановят нарушената справедливост. Но кио са те и има ли ги ?

  2. Всички, на които медиите дават гласност, са хора на властта. Не се заблуждавайте! Дори да плюят властта, те го правят с цел да си вдигат рейтинга сред заблудения народ. Властта никога няма да предложи ефир на този, който я ЗАСТРАШАВА. А застрашава я този, който ПРЕДЛОЖИ АЛТЕРНАТИВА на системата.

    • Аз вярвам на БСП,АБВ,Възраждане и други партии!
      Изклювам президента Радев-предателя!

  3. Каква е тая Гунчева Мунчева?! От коя дупка изпълзя?! Да не е онази, която написала някаква книга и понеже никой не иска да си я купи, ни я рекламират всеки ден! Нямам намерение да чета глупостите на разни „писателки“ като Гунчева!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *