Изловиха Божинов в нов Се*с- Чат! Пак търси бройки за една вечер! Виж любопитния Чат:

Валери Божинов басейнВалери Божинов отново  стана за смях.

Явно му се е усладило забавленията в интернет да пуска кукички и да лови млади момичета на принципа на Мечо Пух: „Колкото повече – толкова повече“!

В поредния с*кс чат в социалната мрежа, в който го изловиха журналисти той не търси „малко коте“, защото с този израз стана за смях на цяла България.

Тактиката е сменена и вече директно влиза в профилите на момите – направо с бутонките.

„Искам те! Не за постоянно, а да си една от всички“, нагло пише той на момичето. „Трябва да се чувстваш богоизбрана, щом ти предлагам“, прави опит за шегички той.

Обектът на атаката му обаче или няма чувство за хумор, или се обижда, че ще влиза в някаква масовка. И започва да го укорява, че има много приятелки в списъка си, все млади и красиви.

Че какво от това, ще добавя и теб и за теб ще е гордост да си моя приятелка и че си била с мен, наглее ритнитопковецът и пуска няколко сърчица и други емотикони – „бързосвалки“. Решил, че рибката е клъвнала, той се опитва да си уреди среща без ангажименти с нея, но девойката внезапно почва да се дърпа.

Влери чатКво си мислиш, да не си единствена? Кво си губя времето да си пиша с такива задръстенячки като теб. Или идваш на среща, или не ми губи времето, пише той на избраницата за вечерта, която няма как да му губи времето, защото той е започнал пръв разговор с нея.

Явно Валери смята, че ако една жена не може да бъде свалена за десет минути, е загубенячка и не заслужава повече да си хаби клавиатурата за нея. Такива подробности като ухажване и дълги разговори не са в стила му.

По-интересното е, че много момичета се хващат и го чакат да си дойде, за да му подарят една нощ със себе си и да запълнят така нареченият му списък, който според девойката е над 500 мадами.

Ех, Валери, ако вкарваше със същата енергия голове във вратата на противника, а не между краката на жените, цена нямаше да имаш, коментират през смях свидетели на нескопосаните му свалки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/zDEBsDOhDoM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *