Дъжд от Лапсуси и Прелитащи Кокошки в „Като две капки вода“

Зуека Р сутиениПо-фалшива вечер на изданието „Като две капки вода“ досега не е имало, категорични бяха зрители на снощния лайв. 

Почти всички участници бяха изтеглили късата клечка и трябваше да имитират нещо, което е далеч от възможностите и вкуса им. На Прея се падна весела бяла певица, но с висок тембър, с много индийски чупки в танците и тя изобщо не можа да влезе в тоналност.

На нещастната Преслава се падна Криско, а тя в живота си не беше рапирала. След като съвестно изучи три страници текст и всички движения на рапъра, на сцената фолкаджийката също не можа да влезе в ниската тоналност на Кристиян.

Истинска трагедия обаче беше Геро, който трябваше да изпълни супербалада на „Металика“. Той започна така да вие по микрофона, че Фънки запуши ушите си, журито се загледа в химикалките си, а публиката се изправи на крака, но от смях.

капки кокошкиЗуека и Рачков пък бяха във вихъра си, бъркаха имената на журито и участниците, нарекоха Орлин Павлов – Орлин Горанов, забравяха си репликите, вместо Фън-Ки, нарочно казаха Фън-Шуй, след това продължиха с гаф след гаф, като закриха предаването, без да видят, че последният участник Калин Врачански не си е избрал песен от Бутона на късмета.

За да веселят зрителите, двамата комици излязоха по сутиени, а после с гнезда на главата с живи кокошки в тях. Но вместо да разсмеят журито, Хилда възкликна – „защо мъчите животинките“?

Явно в предаването са съкратили времето за репетиции, или го карат през просото, защото Маги го няма. А гафовете само за една вечер могат да запълнят поне пет предавания на „Господари на ефира“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/QCl2ejCkpN0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *