Иван Костов Алармира: ВРАЖЕСКА РУСИЯ Готви ПЪЛЗЯЩА ОКУПАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ! Виж подробностите Тук:

Най-големите рискове за България си остават и основен е рискът от разрастване на влиянието на Русия у нас, заяви внезапно Иван Костов.

Бившият премиер, който в момента се подвизава като председател на Центъра за анализи и управление на риска (по същество спонсориран от Сорос институт- б.р.) цъфна в радио „Дарик“ и започна да ръси заплахи към стреснатите си слушатели.

Естествено той даде пример с предизборната кампания на БСП /на кого друг/ като заяви, че партията още преди 26 март се е  обявила в пряка защита на руските интереси. А това пък е отблъснало част от избирателите й, защото те панически се страхували да не би Русия да върне влиянието си у нас.

Даже даде съвет на Великобритания и Чехия да вземат мерки, за защита от пропагандната война на руската мечка.

Бившият премиер, който е учил, специализирал и даже е тренирал за летец в братска тогава Русия, или прекалено си е говорил с теменужките, или тотално е изгубил връзка с действителността.

БСП не каза, че ще защитава руските интереси, а българските. И в този смисъл ще се бори за падане на санкциите срещу Русия, тъй като ще има къде да изнасяме продукцията си и икономиката ни ще живне.  Понеже е в колапс заради санкциите и буквално сме на колене. ЕС се спаси донякъде, като започна да изнася продукцията си у нас и в бившите соц. страни, а ние буквално затънахме до главата в икономическото блато.

Но Иван Костов се е разплакал с крокодилски сълзи да не би случайно да попаднем под руско влияние и да оцапаме демократичните идеи, за които той толкова много се бореше и по-точно толкова много използваше, за да продаде каквото може от България и да напълни джоба си за три поколения напред.

От изказването му така и не стана ясно как точно ще дойдат руснаците. На коне, прецапвайки Дунава, или благодарение на някои  медии, в които  се промъкват информации за новите руски технологии или актьори, или спортни постижения. Такива статии можело да предизвикат носталгия у българите и да ги обърнат към Русия.    Което пък в очите на Костов си е пряка намеса във вътрешните ни работи.

Командирът явно гледа избирателно какво се случва у нас.

Той не вижда базите на НАТО, не вижда американските войници в страната и в Черно море, не забелязва чуждите  хипермаркети, които задушиха родната търговия, веригите ресторанти, които цъфтят на всеки ъгъл и ни тровят с хот-дог и хамбургери, пропуснал е да види, че най-печелившите ни икономически сектори са в чужди ръце, даже забрави и че лично даде „Марици“ -те на американците.

А размахва Русия като плашило, което ще ни спре от демократичните промени.

Браво, Костов!

Значи у нас няма риск от дългова спирала, в която са ни въвлекли отдавна, няма риск от бедност, няма риск че умираме от глад направо на улицата, няма риск за болните деца, няма проблеми, че една трета от хората живеят под прага на бедността, а единственият ни проблем е Русия!

Странно изказване за един бивш   асистент във ВИИ „Карл Маркс“,  а по-късно старши асистент  в Катедра „Политическа икономия“ на Центъра по идеологически дисциплини и то в един от най-престижните ни университети – Висшия машинно-електротехнически институт „Владимир Илич Ленин“!

Политическата демагогия няма край и няма край.

Стари муцуни изпълзяват от дупките си и плашат в ефир наивниците.

С Русия!

Но, господа, народът не е прост.

Беден е, смачкан е, унизен е, но не е изгубил способността си да мисли.

И ако цената да възродим достойнството си, държавата си, и икономиката е Русия, то ние нямаме нищо против!

България обича Русия и 80 процента от българите са русофили.

Това е доказан факт и никакви псевдодемократи и реститути не могат да го променят.

Спрете да си хабите слюнката, г-н Костов.

Вие сте господин Никой и няма кой да ви чуе!

Стойте си при теменужките!

А ние знаем кого да обичаме и в какво да вярваме!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

32 коментара

  1. Той продаде и разори България! Защо никой не му търси отговорност и не му отнемат откраднатото от България. Тогава външният ни дълг ще е нула и ще има да даваме заеми. Въпросът е защо още не е в затвора?

  2. Тоя мошеник,дето продаде държаваята за да си напълни гушата,що се не скрие и си не показва повече гадната мутра,камо ли да дава и акъл.Аман от продажници като него.Но ще дойде и видов ден и той,както и такива като него, ще си платят за всички мърсотии,които са свършили.

  3. Портретът на драгалевският циганин е точен и верен! Препоръките към него, обаче във финала са слаби и неуместни. Когато,/ ако някога/ България стане нормална и правова държава, този крадец и мошеник трябва да бъде окачен на първото дърво за назидание на останалите!

  4. Заплаха от Русия -от устата на костов вБжиите уши. Мен не ме е страх от Русия мен ме е страх от иван костовци.

  5. Бих препоръчал на другаря Костов, след издънката му с отглеждане на висши партиини кадри на БСП под крилото на СДС като прикотканата от него Корнелия Нинова да не се показва в публичното протранство. На хората им е мъчно и
    обидно за предаденото СДС.

  6. Предлагам на коментиралите да се запознаят с изказванията на Димитър Иванов – Митьо-Гестапото за актвните мероприятия срещу кабинета на ОДС и лично срещу Иван Костов, целящи „никога повече да не влезе във властта“. Филтрирани са били много хора, вероятно и Корнелия Нинова, в ОДС, за да размиват и замъгляват целите и в крайна сметка да го компрометират и унищожат.

    • НИКОЙ НЕ ТЕ ЗАДЪЛЖАВА НА КОГО ДА ВЯРВАШ!!! ВЯРВАЙ СИ НА КОСТОВ И БОРИСОВ ,КОИТО РАЗПРОДАДОХА ДЪРЖАВАТА А ЗА ТЕБ ОСТАНА СРЕДИЯ ПРЪС !!!

  7. Един от Най-големите престъпници престъпници на България алармира.И това ако не е смешно.Но запомнете винаги идва Видов ден.

  8. На г-на Костов да напомним,че един американски генерал-бивш министър на отбраната от много мислене натрупа толкова страхове на темаРусия,че попадна в лудницата и с вик“Руснаците идват“скочи и отлетя духът му към небесните селения.Да не последва г-на Костов неговата съдба.И ние не искаме.Защото вярваме.че ще дойде ден,когато КОСТОВ ще бъде подсъдим и справедливо наказан за калпавото си премиерстване!.

  9. А когато ти плащаха и обучаваха, г-н Костов не беше вражеска, така ли ? И тъй като Вие явно знаете, от кога за нас е вражеска?

  10. А БЕ, СКРИЙТЕ ГО ТОЗИ ДА НЕ ГО ГЛЕДАМ ПОВЕЧЕ. ТОЛКОВА ПОРАЗИИ НАПРАВИ, ЧЕ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е В ЗАТВОРА( АКО ИМАШЕ ИСТИНСКА ВЛАСТ!)

  11. tozi laliger oste li e jiv toi triabvase otdavna da e obesen ot naroda pred prezidenstvoto i na boiko mafiota niamase da mu igrae konia predateli zavliakohte balgaria s naroda do danoto tova koeto ste nakrali da niamate dni da go iziadete rak da vi hvane vsichki predateli nacionalizacia vsenarodna revolucia da jivee general radev da jivee bratska rusia

  12. upravliavastite kradci ne iskat balgaria da izleze ot blatoto v koeto ia postaviha zastoto triabva da vliazat v zatvora a kato upravliavasti sa nedosegaemi da jivee general radev nacionalizacia tam ni e spasenieto

  13. Боже, колко заслепени русофили има тук! Хора, опомнете се! Каква Русия, какви 5 лева… Вижте къде е Русия, а къде е светът! Да сте използвали нещо руско през последните 20 години? Компютрите на които пишете клетвите си срещу Костов да не би да са руски? Нещо друго, освен Москвича на село?

    • ПЕШООО,МНОГО СИ НАИВЕН ! ПРЕДИ 40 ГОДИНИ СИ ПРОИЗВЕЖДАХМЕ КОМПЮТРИ И АЗ СЪМ РАБОТИЛ НА ТЯХ , А ДНЕС И ТОАЛЕТНАТА ХАРТИЯ И КИБРИТЪТ И ДОМАТИТЕ СИ КУПУВАМЕ ОТ ЕВРОПА ! БЯХМЕ НА 27 МЕСТО В СВЕТА , СЕГА СМЕ НА 187-МО /прочети малко доклада на ООН/

  14. Тук е сборище на тъпоумни предатели-русофили, които обичат Руси повече от България. Кой от вас е произвел продукция, която няма къде да пласира и чака с отворени очи падането на санкции зза да си продаде производството в Русия? И кой ви пречи сега да изнасяте продукцията си в Русия? САЩ, ЕС или НАТО?

    • Драга Елке, ти като остроумна родолюбка-русофобка, можеш ли да дадеш поне един пример за това как САЩ, ЕС и НАТО помогнаха на България през последните 27 – 28 години да постигне такъв гламозамайващ „прогрес“? Или ти убягва фактът, че от средно развита страна, потънахме в блатото на мизерията, простотията и станахме плячка за мафиоти, криминални престъпници, крадци и демагози, станахме послушни пионки на разни петостепенни „началници“? Или не виждаш пълзенето на колене на такива видни „политици“ като Костов, Борисов, експрезидента, които в стремежа си да угодшт на „началниците“ бяха и са готови дори задника си да предложат? Аз отглеждам крастажици, домати и пипер, но дори и на нашия пазар не мога да ги продам с печалба, която да ми стигне да си покрия разходите и да остане нещичко за да преживява семейството ми, щото като отида на пазара, цените на турските, гръцките и македонските зарзавати вече са ме ударили през кръста и ги продавам на себестойността им, че по някога и на загуба, само и само да се отърва от тях…Ти за износ ми говориш!!! Произвеждаме бельо например, но я иди и виж колко струва китайското и турското и колко струва нашето, пак на тоя пазар…Колко примера още искаш да ти дам, за да разбереш, че държавата ни катастрофира благодарение на такива кретени, като тия двамцата на снимката? Казвам „държавата“, но не и самите те, щото тия могат да те бият с пари от тук до Луната и обратно…

  15. Следете нещо смислено и красиво това лято – романа-сериал, посветен на жените на България: kralicatanakrastavicite.wordpress.com

  16. kakvo stana s bezcizovoto patuvane na balgarite do amerika i kakco tarsiat amerijancite nato v balgarskite voenni bazi bezvazmezdno da obgrajdat bratska rusia boiko mrastniko izlez ot jivota ni predatel

  17. tozi laluger ot kade izkochi kato plevnio ti kradec i predatel zasto ne se skries v grobistnia park na bakarena grozen ciganin niamas chest choveska i priznatelnost kam bratska rusia

  18. general radev s poiavata si v stranata i chujbina dokaza che zastitava interesa na naroda i balgaria vsenarodna revolucia da izlesem na 9 septemvri cialata strana i dokajem na general radev che ne e sam belgarskia narod e s nego da izhvarlim mafiata gerb te dokazaha che ne mogat da upravliavat gospod i bratska rusia sa s nas

  19. Правилно, тоя крадец !Да се скрие и да не се показва.Затвор за всички които окрадоха България.Докараха ни да не можем да си платим сметките .Да живеем ден за ден и да не можем да си направим някаква сметка за утрешния ден!Селата обезлюдяха.Цигани тормоз от всякъде.Само в София какво става!Майки си захвърлят децата ,защото без пари деца не се гледат!

  20. boinata tehnika na branitelite ni ot nato srestu bratska rusia razoraha magistralite i patistata v bureniasala obezludena ciganizirana mafiotska balgaria ste gi tarpim li oste general radev i kornelia ninova zastitavat nasite interesi na 9 septemvri ste im dokajem li che ne sa sami i naroda e s tiah

  21. mediite koito vazpiavaha ne bezvazmezdno mafiota boiko sa negovi sauchastnici savmestno s pojarnikaria i fizkolturnika sasipaha rodinata ubiha i prokudiha naroda ciganiziraha i opustosavaha sega da se izmitat ne iskame nito da gi vijdame i chuvame prestapnici nie naroda na balgaria gi znaem koi sa van korumpirani lajci zaedno s boiko balgaroubiici za pari zaminavaite pri soros bas istorici i literatori prestapnici i bezrodnici istoriata i literaturata ste varnem kakvato bese predi 1989 niama da pozvolim da promivate mozacite na pokoleniata predateli na balgaria da jivee bratska rusia i ruskata klasicheska literatura koiato e osnovata na vseki inteligenten chovek

  22. ste ostavim li ciganite da iznasilvat maikite ni da ubivat decata ni za boiko mafiota sa po cenni zastoto sa izbiratelnia mu kontingent sledovatelno ciganite upravliavat a nie gi nosim na garba si vsenarodna revolucia na 9 septemvri ste im kajem che niama da pozvolim

  23. СКРИЙТЕ ГО В ЗАТВОРА ТОЗИ МОШЕНИК, КОЙТО ПРОДАДЕ ДЪРЖАВАТА. КОЙТО СЪСИПА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ЗА НЕГО НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ПРОШКА – НИКОГА!

  24. ИИИИИ НЕМА КОЙ ДА УКОШАРИ ТОЗИ ЦИГАНИН У ПАНДЕЛАТА ИЛИ ДА МУ ВИДИ СМЕТКАТА … ДААЖЕ АКЪЛ ДАВА, МММ ЦИГАНСКА, ПОДАРЕН МУ ОТ СОРОС И ЦРУ. НЕ СМЕ НАРОД, А КАКТО ГО Е ЗАБЕЛЯЗАЛ ОЩЕ ПРЕДИ СТОТИНА ГОДИНИ ПЕТКО СЛАВЕЙКОВ …А МЪРША.
    ТООЗИ, АКО БЕ РАЗБОИНЕЧЕСТВУВАЛ КАТО У НАС. РОЗОРИЛ И ОБРАЛ ЦЯЛ НАРОД И ДЪРЖАВА, В СЪРБИЯ, В ГЪРЦИЯ, ДАЖЕ ПРИ МИРНИТЕ ШВЕДИ. ОТДАВНА ДА Е 2М.ПОД ЗЕМЯТА. И ДНЕС,ДА НЯМА И ПОМЕН ОТ НЕГО. А НИЕ КАКВО. БЛЕЕМ КАТО СТАДО ОВЦИ И ДАЖЕ ИМА ТАКИВА, КОИТО КУПУВАТ АКЪЛ ОТ НЕГО И СЕ ОПИТВАТ ДА НИ ГО ПРОДАВАТ…
    ЧЕТЕТЕ БЕ, ПРОЧЕТЕТЕ РОМАНА „РАЗРУХА“ НАПИСАН ОТ ВЛАДИМИР ЗАРЕВ
    И МНОГО НЕЩА ЩЕ ВИ СТАНАТ ЯСНИ ЗА СТАНАЛОТО И СТАВАЩО ОТ ЧАТВЪРТ ВЕК У НАС.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *