Моралът в политиката крещи: Колко струват чантите на Лиляна Павлова? А продажната журналистика?

Всичко е политика! А напоследък в „политика“ се превърнаха дори и долните гащи на управляващите, ако не са забравили да си ги сложат.

Този път битката между БСП и ГЕРБ започна от две нищо и никакви чанти. Тоест не са никакви, а чантите на Лиляна Павлова!

Вероятно от скука, а може би и нарочно, след като ГЕРБ отново казаха твърдо не на увеличението на пенсиите и другите доходи на хората,  пиарката на Корнелия Нинова – Бояна Бозаджиева  съвсем фино финтира  бившата регионална министърка, която се готви за още по-висок пост –  вицепремиер в новия кабинет „Борисов“ 3

Социалистката пусна закачлив статус в социалната мрежа,  в който „с ръка на сърце и благородно“,  похвали вкуса на Павлова за дрехи и обувки, но и  съвсем съзнателно разкри на заблудения народ шокиращата  цена на аксесоарите й. Бозаджиева успя да покаже огромната  икономическата пропаст,  между управляващите и народа. Докато жените от народа се радват на някой парцал в магазините за втора употреба, само чантите на Лиляна, с които се показа през последната седмица струват 17 000 лева.

Отличен вкус, похвали я Бозаджиева. Марките са на световноизвестни дизайнери – „Прада“ и „Шанел“, макар че скоро не се е появявала с любимите ми обувки и чанта на „Диор“, за които искрено и с ръка на сърце й завиждам, написа в профила си пиарката.

И никой, ама никой от така наречения електорат, нямаше да разбере за ироничния пост, ако не бяха се намесили медиите. И то медиите, които са достигнали в сервилниченето си нивото на „Добро утро, господин Борисов, как спахте?“

Така най-неочаквано днес една от темите на Нова Борисова телевизия беше, че назрявал някакъв сериозен политически скандал. А скандалът се оказа буря в чаша вода, или по-точно буря в чанта „Прада“. Журналистите порицаха Бозаджиева и обясниха, че БСП нарочно се заяжда с ГЕРБ, осквернявайки една от партийните икони – Лиляна Павлова. И надничайки нахално в гардероба й.

Това е недопустимо, това е падение на ниско ниво, изреваха и останалите придворни медии и така зрителите неочаквано научиха колко струват чантите на Лилито и че този факт е падение на столетницата, която не съобщавала цената на костюмчетата на лидерката си.

Всичко това щеше да е много комично, ако не е тъжно и не показва изродената ни действителност. Една жена подхвърлила на друга колко й струват аксесоарите. Дотук нищо интересно, защото само жените забелязват това.

Лошото е, че Нова телевизия и купените от Борисов сайтове превърнаха това в пореден политически фарс. И вместо да се занимават с проблеми, които касаят цялата нация, те в момента мерят гардеробите, чантите, обеците, даже гащите на Нинова и Павлова. И се опитват да докажат, че Нинова също не ходела с костюми втора употреба на работа.

Не е ли тъжно в една държава, в която всичко се разпада и народът живее на магия и изпарения, управляващите да дават само за една чанта две министерски заплати?

Не е ли пълна самозабрава и наглост една партизанска внучка, която би трябвало да бъде скромна в името на паметта на дядо си, да носи тоалети за хиляди левове от реномирани фирми и то шити специално за нея по поръчка, тъй като мощната й  и доста налята снага не се побира в номерацията?

Не е ли нагло да парадираш с обувки от „Диор“ и чанта, която прилича на пазарска, но е от „Прада“, когато хората припадат от глад по улиците?

В ГЕРБ определено се самозабравиха. Десислава Атанасова не може да смогне да износи марковите си костюмчета. Облича ги по веднъж и ги хвърля, защото е под нивото й да ги сложи втори път. Докато се правеше на скромна, Лилито също реши да следва световния моден писък, нищо че не я прави нито по-стройна, нито по-красива.

А медиите придворни крещят, та се късат – назрява политически скандал.

Не. Не е политически, колеги, а морален. Една партия, която истерично крещи всеки ден, че бюджетът е празен и няма пари за заплати и пенсии, трябва от кумова срама да не парадира с „Диор“ и „Шанел“.

Най-малкото защото всеки  ще се запита колко е една депутатска и колко една министерска заплата. А тя по ведомост е половин маркова чанта, или една още по-маркова обувка.

Тогава останалите пари откъде?

От асфалта ли?

Или от далаверите, които се превърнаха в начин на живот на управляващите!

Честито!

А на изгубилия битката  български народ – душа да му е яка!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Навсякъде по света има и бед ни и богати.И при др.Живков не бяхме равни.Докога ще гледаме в чуждата паница?

    • Ей анонимния,като си на всяко гърне мерудия,т.е. опозиция както се вижда от коментарите ти , що не си напишеш и името страхлив плужек такъв .

  2. Тази свиня не разбира ли, че и Армани да си облече, пак ще си остане свиня?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *