Зърнопроизводители: Украинското Зърно всъщност е Американско – на фирмите “Монсанто” и “Дюпонт” (С ВИДЕО)

България обслужва американските интереси с цената на собственото си самоубийство. Украинското зърно всъщност е американско. То е собственост на фирмите “Монсанто” и “Дюпонт”, които са собственици на 30 % от обработваемата земя в Украйна и държат с 50-годишни договори за ползване още 20 % . Защо Полша, Унгария, Словакия не им клякат? Защото не са управлявани от национални предатели като Кирил Петков и Асен Василев.

Напрежение заради украинското зърно! Преди минути депутатите решиха – вдига се забраната за вноса на украинско зърно у нас. А зърнопроизводители от цялата страна се събраха на спешна среща в Арбанаси. На срещата солидарно присъстват и представители на всички земеделски организации в страната.

Те се събраха, за да решат какви ще бъдат протестните действия заради предателството от страна на държавата. Бурно недоволство настана в момента, в който депутатите приеха отпадането на забраната за внос. 26-те браншови организации в земеделския сектор започват безсрочни протестни действия, които ще включат блокиране на столицата и другите големи градове, затваряне на магистрали и КПП-та и пр. Очаква се в протеста на зърнопроизводителите да се включат над 1 млн. души.

„Ситуацията, в която се намира целият земеделски сектор, е плачевна. Ще използвам днешната среща, за да призова и потребителите да ни бъдат полезни, защото не може да тровим нацията си с американски ГМО-боклук. Не може това, което произвеждаме като меса, мляко, да го конкурираме с тези нискокачествени, а често и вредни за здравето продукти, които се вкарват приоритетно на нашия пазар“, заяви председателят на „Обединени български животновъди“ Бойко Синапов.

Той е категоричен, че производителите са унищожени, а потребителят е смачкан: „На това трябва да му се сложи край.“

Зърнопроизводителите съобщиха, че с това решение на парламента, България всъщност обслужва не украинския, а американския интерес. „Украинското зърно всъщност е американско, на фирмите “Монсанто” и “Дюпонт”. Защо Полша, Унгария, Словакия не им клякат? Защото не са управлявани от национални предатели като Кирил Петков и Асен Василев.

Още във видеото:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Браво, крайно време е да се защити и българската продукция!

    • Ше я защитиш на куково лято, докато България членува в терористични и колониални организации като доброволен роб!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *