Зуека кара закъснял меден месец с Ани на Канарите

Зуека и АннаЗуека изтяга морна снага  в един от най-красивите европейски курорти и празнува закъснял меден месец.

Шоуменът  решил да поглези себе си и съпругата  си Ани Вичева с неочаквана петзвездна ваканция на Канарските. Двамата тихо се изнизали на  екзотичната почивка и ще „ваканцуват“ близо месец.  Той ще се брои и за меден месец, тъй като актьорът не смогна да заведе Ани никъде. Първо имаше проблеми с развода, после тя беше бременна, а миналото лято бебето много малко, за да се отделят от него. Сега обаче ще наваксат всички пропуски.

Актьорът за пръв път успял да си вземе толкова дълга отпуска и освободил цял месец от ангажименти. Даже успял да се измъкне от задължителното парти за рождения ден на жената на шефа си Маги Халваджиян – Кремена, на което всяка година присъства, но този път поднесъл подаръка си предварително.

Двамата с Ани са тайни гаджета от дълги години, накрая обявиха връзката си официално, но никога не са имали време за романтична ваканция.

Сега най-после  се усамотили на почти безлюдния остров Ел Хиеро, който  е най-малкият на Канарите. Там ходят предимно влюбени двойки и живеят доста отдалечени една от друга вили, всяка със собствен плаж и басейн. Палми, хамаци, красиви цветя, езерце, басейн и други екстри правят мястото вълшебно подходящо за хора, които не искат папараци наоколо, а да останат сами със себе си. С новобрачната двойка е и синът им Стефан, който бил във възторг и газел в плиткия там океан и тичал бос по ситния, изключително чист пясък.

За петзвездното удоволствие актьорът,  се  охарчил здраво. Едноседмичните почивки там са средно по 4000 лв., а за три седмици, плюс пътя и останалите екстри, той е пръснал над 15 бона, шушукат колегите му.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *