Мъка! Годеникът на Бони забягна с щерката на Искра Радева

Бони цициГоляма трагедия изживя певицата Бони, която три години пазеше тайна кой е мъжът, с когото има сериозна връзка и в когото е влюбена до полуда.

Певицата стигна и до тотална излагация миналата есен, когато влезе в „Биг Брадър Ол Старс”. Там разкрепостената палавница  се държеше като монахиня, която за пръв път излиза от манастира, за да не ядоса приятеля си, който бил арабин и вярата му не позволявала да я види с друг човек в леглото.

Заради прищевките си тя напусна първа Къщата, защото зрителите очакваха от нея шоу, а не реакции на срамежлива девственица.

След тригодишна връзка и аскетичен живот на Бони, която твърдо спазваше правилата, наложени от любимия й, тя все пак си извоюва годежен пръстен и правото да му стане законна съпруга. И тъкмо си отдъхна и призна, че е щастлива, отношенията им застинаха. Годежът беше развален, а Бони потъна в скръб.  

В такива случаи причината е трети човек и той набързо бе открит. Това била  щерката на актрисата Искра Радева. В началото на юли  г-ца Станулова и богатият г-н Раби отишли на романтична ваканция на Турската Ривиера. Те смятали, че никой няма да ги види в чужбина, но там имало достатъчно нашенци, които не само ги видели, но и са разприказвали. Новото двойка била спипана да вечеря  в 5-звездния ризорт „Миракъл” в Анталия, а Бони разбрала това последна.

Не е ясно дали сега Елена и Раби, след като бяха разкрити, ще се нанесат в новия апартамент на богаташа, който той строеше в полите на Витоша, за да го превърне в семейно гнездо за певицата. Но по всичко личи, че в гнездото ще чурулика друго пиленце.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *