Зрители: Соня Колтуклиева лъже! Вълкът козината си не мени!

Соня излизаЗрителите не повярваха на коренната промяна на Соня Колтуклиева, която само за една вечер се превърна от съскаща анаконда в беззащитно и любвеобилно зайче. 

Те нито за миг не приеха за чиста монета думите й, че в Къщата преживяла катарзис, че открила за себе си пътя към доброто, че се отказва от журналистиката и се кротва, като ще започне да се занимава с благотворителна дейност. Цял живот една и съща и изведнъж като я номинираха, обърна палачинката, такава внезапна метаморфоза не може да се случи с нито един човек, категорични са феновете на предаването в дискусията на Нова телевизия.

Признанието й пък, че е болна от рак, още повече настрои зрителите срещу нея. Вместо да предизвика съчувствие, тя предизвика сериозни въпроси. Кой болен човек, който твърди, че всеки ден му бил като подарен, ще влезе в предаване като Биг Брадър и там ще си изживява последните дни, вместо да го направи на спокойствие и със семейството си? Кой болен човек със зъби и нокти ще драпа за наградата на публиката, ще се кара със съквартирантите, ще крои интриги и номера, вместо да отиде да се лекува? И кой болен танцува като младо девойче и се впуска в луди купони?

Това са само част от въпросите, които си задаваха зрителите и си отговаряха сами.

Те не повярваха на новата Соня и не гласуваха за нея. Така снощи на метри от финала журналистката, която влезе с 50 тоалета в Къщата, излезе безславно през вратата навън и вместо с титла „Любима звезда на България“ се сдоби с комплект козметични продукти.

https://youtu.be/sIHEdZPjVNM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *